یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
سالادی پر از میوه های رنگارنگ
● مواد مورد نیاز برای ۶ نفر:
▪ ۱ عدد انبه
▪ یک چهارم هندوانه کوچک
▪ ۲ عدد کیوی (در صورتی که هنوز از کیوی های زمستانه چیزی باقی مانده است)
▪ یک چهارم آناناس
▪ ۱ قاشق غذاخوری عسل
▪ خلال پوست
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ بستنی وانیلی به مقدار لازم
● طرز تهیه :
ابتدا همه میوه ها را پوست کنده و به قطعات مساوی تقسیم کنید سپس آنها را به داخل کاسه ای بزرگ منتقل کنید. بقیه مواد شامل آب لیموترش، خلال پوست لیموترش و عسل را بر روی میوه ها ریخته و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. به مدت یک ساعت این مخلوط را در یخچال قرار دهید. پس از طی این مدت ظروف مورد نظر برای پذیرایی از مهمانان را از این مخلوط پر کرده و در کنار هر کدام مقداری بستنی وانیلی نیز با قاشق های مخصوص بریزید تا ظاهری زیباتر داشته باشد.
● دستور پیشنهادی لازم
▪ مواد لازم: ۱ عدد موز، یک چهارم آناناس، ۳۰۰ گرم توت فرنگی، ۶ عدد برگ نعناع تازه، ۲ عدد پرتقال، ۳ عدد کیوی، ۱ خوشه انگور بی دانه، ۱ خوشه انگور یاقوتی.
کیوی، پرتقال، موز و آناناس را پوست کنده و به همراه دیگر میوه ها خرد کنید. کاسه بزرگی را آماده کرده و آب پرتقال و لیموترش را به مخلوط میوه های خرد شده اضافه کنید.
● دستور پیشنهادی سوم
▪ مواد لازم: ۲ عدد هلو، ۲۰۰ گرم گیلاس، ۱ عدد طالبی، آب ۱ عدد لیموترش، آب ۱ عدد پرتقال، ۳ قاشق غذاخوری شکر.
معمولاً برای سرو انواع سالادهای میوه، ظرفی گود و احتمالاً زیبا را انتخاب می کنند ولی در این پیشنهاد متفاوت، از خود یکی از میوه های همین سالاد به عنوان ظرف استفاده می شود. لازمه این کار ابعاد مناسب میوه موردنظر است. میوه هایی همچون طالبی، هندوانه و خربزه برای این منظور بسیار مناسبند. حال علاوه بر اینها برای داشتن ظرف میوه ای زیباتر از هنر میوه آرایی یاری می طلبیم. به این ترتیب که ابتدا خطی عرضی را در محیط میوه با مداد و یا به صورت فرضی مشخص کرده و برای برش از نوک چاقوی تیز استفاده کنید. برش ها می بایست به صورت هفت و هشت و در سطحی عمیق صورت گیرد. دقت کنید که کلیه برش ها هم اندازه بوده و از محدوده خطی خارج نشود. پس از پایان برش به راحتی دو قسمت برش خورده یا دو سطح کنگره دار از هم جدا می شوند. حال با کمک چاقو و قاشق تخمه ها و گوشت میوه را جدا کرده و از آنها در همین سالاد استفاده کنید. سپس فضای خالی داخل طالبی و یا هندوانه را با مخلوط سالاد میوه ای پر کنید. برای آنکه این ظرف میوه ای معمولاً گرد به راحتی در داخل سینی و یا بشقاب قرار گیرد سطح انتهایی آن را کمی برش زده و صاف کنید.
● یک پیشنهاد:
میوه آناناس نیز می تواند ظرف متفاوتی برای این قبیل سالادهای میوه باشد. برای این منظور لازم است آناناسی بزرگ را انتخاب کرده و با چاقوی تیزی به صورت طولی میوه و برگ های آن را به دو نیم مساوی تقسیم کنید. پس از خارج کردن گوشت میوه، از آن به عنوان ظرف میوه ای زیبا و متفاوت استفاده کنید.
منبع : بیرتک
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران پاکستان جنگ رئیسی گشت ارشاد امام خمینی
هواشناسی تهران تصادف پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت فضای مجازی کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا ارز مسکن ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمد خزاعی سریال سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت موسیقی سینما فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور تیم ملی فوتسال ایران سپاهان بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل سامسونگ اپل ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون
دندانپزشکی خواب بارداری کاهش وزن مالاریا