یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سالادی پر از میوه های رنگارنگ


سالادی پر از میوه های رنگارنگ
● مواد مورد نیاز برای ۶ نفر:
▪ ۱ عدد انبه
▪ یک چهارم هندوانه کوچک
▪ ۲ عدد کیوی (در صورتی که هنوز از کیوی های زمستانه چیزی باقی مانده است)
▪ یک چهارم آناناس
▪ ۱ قاشق غذاخوری عسل
▪ خلال پوست
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ بستنی وانیلی به مقدار لازم
● طرز تهیه :
ابتدا همه میوه ها را پوست کنده و به قطعات مساوی تقسیم کنید سپس آنها را به داخل کاسه ای بزرگ منتقل کنید. بقیه مواد شامل آب لیموترش، خلال پوست لیموترش و عسل را بر روی میوه ها ریخته و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. به مدت یک ساعت این مخلوط را در یخچال قرار دهید. پس از طی این مدت ظروف مورد نظر برای پذیرایی از مهمانان را از این مخلوط پر کرده و در کنار هر کدام مقداری بستنی وانیلی نیز با قاشق های مخصوص بریزید تا ظاهری زیباتر داشته باشد.
● دستور پیشنهادی لازم
▪ مواد لازم: ۱ عدد موز، یک چهارم آناناس، ۳۰۰ گرم توت فرنگی، ۶ عدد برگ نعناع تازه، ۲ عدد پرتقال، ۳ عدد کیوی، ۱ خوشه انگور بی دانه، ۱ خوشه انگور یاقوتی.
کیوی، پرتقال، موز و آناناس را پوست کنده و به همراه دیگر میوه ها خرد کنید. کاسه بزرگی را آماده کرده و آب پرتقال و لیموترش را به مخلوط میوه های خرد شده اضافه کنید.
● دستور پیشنهادی سوم
▪ مواد لازم: ۲ عدد هلو، ۲۰۰ گرم گیلاس، ۱ عدد طالبی، آب ۱ عدد لیموترش، آب ۱ عدد پرتقال، ۳ قاشق غذاخوری شکر.
معمولاً برای سرو انواع سالادهای میوه، ظرفی گود و احتمالاً زیبا را انتخاب می کنند ولی در این پیشنهاد متفاوت، از خود یکی از میوه های همین سالاد به عنوان ظرف استفاده می شود. لازمه این کار ابعاد مناسب میوه موردنظر است. میوه هایی همچون طالبی، هندوانه و خربزه برای این منظور بسیار مناسبند. حال علاوه بر اینها برای داشتن ظرف میوه ای زیباتر از هنر میوه آرایی یاری می طلبیم. به این ترتیب که ابتدا خطی عرضی را در محیط میوه با مداد و یا به صورت فرضی مشخص کرده و برای برش از نوک چاقوی تیز استفاده کنید. برش ها می بایست به صورت هفت و هشت و در سطحی عمیق صورت گیرد. دقت کنید که کلیه برش ها هم اندازه بوده و از محدوده خطی خارج نشود. پس از پایان برش به راحتی دو قسمت برش خورده یا دو سطح کنگره دار از هم جدا می شوند. حال با کمک چاقو و قاشق تخمه ها و گوشت میوه را جدا کرده و از آنها در همین سالاد استفاده کنید. سپس فضای خالی داخل طالبی و یا هندوانه را با مخلوط سالاد میوه ای پر کنید. برای آنکه این ظرف میوه ای معمولاً گرد به راحتی در داخل سینی و یا بشقاب قرار گیرد سطح انتهایی آن را کمی برش زده و صاف کنید.
● یک پیشنهاد:
میوه آناناس نیز می تواند ظرف متفاوتی برای این قبیل سالادهای میوه باشد. برای این منظور لازم است آناناسی بزرگ را انتخاب کرده و با چاقوی تیزی به صورت طولی میوه و برگ های آن را به دو نیم مساوی تقسیم کنید. پس از خارج کردن گوشت میوه، از آن به عنوان ظرف میوه ای زیبا و متفاوت استفاده کنید.
منبع : بیرتک


همچنین مشاهده کنید