شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
مجله ویستا
خورش ریواس

▪ ریواس ۱ کیلو
▪ گوشت نیم کیلو
▪ پیاز ۲ عدد
▪ شکر ۲ تا ۳ قاشق
▪ روغن نمک فلفل سیاه نعناع ۲۰۰ گرم
▪ جعفری ۲۰۰ گرم
● طرز تهیه:
پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای ۴۵ دقیقه بجوشد. ریواسها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات ۳ سانتیمتری می بریم . پیاز و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواسها و نعناع و جعفری و شکر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای ۱۰ دقیقه بجوشد .( دقت می کنیم که ریواسها خیلی نرم نشوند) .
منبع : آشپزباشی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست