رئیس شورای تامین دام اظهار کرد: اکنون واردات گوشت قرمز در حال انجام است و تعطیلی در این بخش وجود ندارد اما چون تولید داخلی و قیمت های موجود به گونهای است که ممکن است واردات صرفه اقتصادی نداشته باشد، حجم آن نسبت به گذشته کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه اکنون ثبت سفارش ها گوشت از مغولستان در حال انجام است، تصریح کرد: واردات گوشت منجمد باید همواره در سبد گوشت کشور وجود داشته باشد بنابراین دولت همیشه تلاش کرده تا بتواند با واردات نوسانات روانی بازار را کنترل کند.
پوریان با بررسی میزان مصرف گوشت در کشور گفت: طبق آمارها میزان مصرف گوشت در کشور سالانه بین یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن برآورد می شود با وجود کاهش مصرف خانوار اما پرمصرف های زیادی در بخش صنایع گوشتی و در کنار آن پزنده ها داریم که حجم قابل توجهی از بازار را تشکیل می دهند.
وی با اشاره به بهبود شرایط تولید در بخش دام سنگین اضافه کرد: با افزایش تولید علوفه های داخلی به ویژه یونجه وابستگی صنعت دام به نهاده های وارداتی کاهش یافته و همین امر ثبات نسبی در تولید ایجاد کرده است به طوری که شاهد شکل گیری زنجیره های تولیدی هستیم.
رئیس شورای تامین دام درباره قیمت روز دام زنده افزود: اکنون قیمت هر کیلوگرم بره نر گوسفندی زنده حدود ۶۸۰ هزار تومان، هر کیلوگرم گوساله زنده در محدوده ۵۷۵ هزار تومان است و قیمت گاومیش نیز در حدود ۵۵۰ هزار تومان قرار دارد.
به گفته پوریان، این نوسانات نشان دهنده وضعیت عرضه است و انتظار می رود در آینده بازار ثبات لازم را پیدا کند. افزایش هزینه های حمل و نقل
رئیس شورای تامین دام با اشاره به تاثیر جنگ در بازار گوشت منطقه و جهان اظهار داشت: افزایش نرخ سوخت و افزایش هزینه های لجستیک باعث شده واردات گوشت از کشورهایی نظیر هند و برزیل با توقف … …



































































































































































