قیمت طلا امروز




 منبع آگاه نظامی

 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

پولیتیکو به نقل از منبع آگاه آمریکایی‌: خبری از تمدید قریب‌الوقوع آتش‌بس نیست/ سازمان تجارت دریایی بریتانیا: حمله به یک کشتی باری هنگام عبور از تنگه/ غریب‌آبادی: تنگه فقط با فرمان ایران بسته و باز می‌شود و تا آمریکا شکست را نپذیرد، محاصره ادامه دارد/ نیویورک‌تایمز: مشکل ناو آبراهام لینکلن پس از آن آغاز شد که ایران با حمله به پایگاه آمریکایی در بحرین، یک مرکز لجستیکی مهم را از کار انداخت

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و پنجم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۰ روز می‌گذرد، یک مقام ارشد کاخ سفید در گفت...
 پولیتیکو به نقل از منبع آگاه آمریکایی‌: خبری از تمدید قریب‌الوقوع آتش‌بس نیست/ سازمان تجارت دریایی بریتانیا: حمله به یک کشتی باری هنگام عبور از تنگه/ غریب‌آبادی: تنگه فقط با فرمان ایران بسته و باز می‌شود و تا آمریکا شکست را نپذیرد، محاصره ادامه دارد/ نیویورک‌تایمز: مشکل ناو آبراهام لینکلن پس از آن آغاز شد که ایران با حمله به پایگاه آمریکایی در بحرین، یک مرکز لجستیکی مهم را از کار انداخت
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و پنجم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۰ روز می‌گذرد، یک مقام ارشد کاخ سفید در گفت‌و‌گو با پولیتیکو، وضعیت میان آمریکا و ایران را در آستانه پایان مهلت آتش‌بس (یادداشت تفاهم) در روز دوشنبه، «راکد» توصیف کرد و گفت تا بعدازظهر جمعه هیچ نشانه‌ای از تمدید آتش‌بس وجود نداشته است.

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز سی و چهارم جنگ سوم چه گذشت؟ (۲۳ مرداد ۱۴۰۵) / گزافه‌گویی ترامپ: به‌زودی تنگه هرمز را به عنوان بخشی از سرزمین ایالات متحده اعلام می‌کنم/انصارالله: شرکت آرامکو در جنوب عربستان را با پهپاد هدف قرار دادیم/ترامپ: ناو آبراهام لینکلن با ناو بسیار مشابهی جایگزین می‌شود/ الجزیره: قیمت نفت با تهدید آمریکا به محاصره دریایی نامحدود افزایش یافت/ اظهارات ونس مبنی بر پایین نگه داشتن قیمت بنزین به عنوان هدف اول، نشان از تغییر موضع در قبال جنگ است

اخبار مربوط به روز سی و پنجم جنگ سوم و روز صد و سی ام آتش بس (۲۴ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

سازمان تجارت دریایی بریتانیا: حمله به یک کشتی باری هنگام عبور از تنگه هرمز با یک پرتابه ناشناس/ در میان خدمه هیچ‌کس زخمی نشده/ گزارشی از وارد شدن خسارت به کشتی منتشر نشده ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۱۰:۵۰ سازمان تجارت دریایی بریتانیا: یک کشتی باری در تنگه هرمز با یک پرتابه ناشناس هدف قرار گرفت.

به گزارش انتخاب، سازمان تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد: یک کشتی باری هنگام عبور از تنگه هرمز با یک پرتابه ناشناس مورد اصابت قرار گرفته است. در میان خدمه هیچ‌کس زخمی نشده و گزارشی نیز از وارد شدن خسارت به کشتی منتشر نشده است. پولیتیکو به نقل از منبع آگاه آمریکایی‌: خبری از تمدید قریب‌الوقوع آتش‌بس میان تهران و واشنگتن نیست ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۱۰:۴۱ مجله پولیتیکو به نقل از یک منبع مطلع از مذاکرات نوشت که دولت دونالد ترامپ ممکن است دریابد توانایی ایران در تحمل فشارهای اقتصادی «تا حدی بالاست که این فشارها بی‌اثر می‌شوند».

به گزارش انتخاب، در مقابل، پولیتیکو به نقل از یک مقام ارشد کاخ سفید نوشت که هیچ تحول تازه‌ای درباره ایران وجود ندارد و او از هرگونه تمدید قریب‌الوقوع آتش‌بس که قرار است روز دوشنبه پایان یابد، اطلاعی ندارد.

این مقام تأکید کرد موضوع اصلی، آمادگی ایران برای نشستن بر سر میز مذاکره و موافقت با توافق است و اشاره کرد که این اتفاق تاکنون رخ نداده است.

این مقام گفت ایرانی‌ها موضع آمریکا را می‌دانند، اما واشنگتن «در بسیاری از مواقع موضع آن‌ها را نمی‌داند» و تهران را به ادامه تغییر شروط مذاکره متهم کرد. قالیباف: در آخرین حمله‌ای که به ضاحیه شد، مذاکرات را متوقف و اعلام کردم امشب رژیم صهیونیستی را می‌زنیم؛ نتیجه این شد که همان شب محاصره را برداشتند/ وقتی ترامپ توئیت زد که همزمان با رفع محاصره، ایران هم تنگه هرمز را باز می‌کند، گفتم چنین چیزی را توافق نکردیم؛ اگر این توئیت الان برداشته نشود، می‌زنیم؛ ۵۸ دقیقه بعد ترامپ بخش تنگه را از توئیت خود برداشت/ این نوع مذاکره یعنی مبارزه ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۱۰:۲۵ قالیباف با بیان اینکه ترامپ توئیت خود را درباره باز شدن تنگه هرمز پس از پیام ما به میانجی‌ها اصلاح کرد، گفت: این نوع مذاکره یعنی مبارزه.

به گزارش انتخاب، محمدباقر قالیباف تأکید کرد: در آخرین حمله‌ای که به ضاحیه شد و مسئول اطلاعات حزب‌الله با خانواده شهید شد، همان جا مذاکرات را متوقف کردم و اعلام کردم امشب رژیم صهیونیستی‌ را خواهیم زد و اگر رژیم پاسخ دهد، کل منطقه را می‌زنیم.

وی افزود: نتیجه صحبت ما این شد که همان شب محاصره را برداشتند، در حالی که قرار بود طبق تفاهم، ۳۰ روزه باز شود.

قالیباف تصریح کرد: وقتی ترامپ توئیت زد که امشب محاصره را برمی‌داریم و ایرانیان هم تنگه هرمز را باز می‌کنند، جلوی آن را گرفتم و اعلام کردم که چنین چیزی را توافق نکردیم؛ اگر این توئیت الان برداشته نشود، می‌زنیم. ۵۸ دقیقه بعد ترامپ بخش تنگه را در توئیت خود برداشت و نوشت: تنگه در چارچوب تفاهم‌نامه از روز شنبه [بازگشایی می‌شود]. این عزت اسلام نیست؟ این نوع مذاکره یعنی مبارزه. پزشکیان: گرانی‌های فعلی طبیعی است؛ قبلا [محصولات وارداتی] با کشتی وارد می‌شد، اما اکنون از کلی مسیر عبور می‌کند ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۱۰:۱۲ پزشکیان با بیان اینکه گرانی [موجود در کشور] طبیعی است، گفت: قبلا [محصولات وارداتی] با کشتی وارد می‌شد؛ اکنون کلی مسیر عبور می‌کند تا وارد کشور می‌شود و قیمت تمام شده کالا بالا می‌رود.

وی افزود« درآمد ما هم کم شده؛ [قبلا] نفت می‌فروختم، اکنون نمی‌توانیم بفروشیم. یک‌سری از کارخانه‌ها را زدند و خراب‌ کرده‌اند، مالیات هم نمی‌توانیم بگیریم؛ نه تنها مالیات نمی‌توانیم بگیریم که باید به آن‌ها پول هم بدهیم که سر پا بایستند و چرخشان بچرخد. من نمیتوانم کاری کنم که چرخ کارخانه‌ها نچرخد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: معضل ما چندین برابر شده و از آن طرف درآمد ما هم کاهش پیدا کرده است. ما [منابع] داریم، اما چطور باید آن‌ها را به فعلیت برسانیم؛ این فعلیت مهم است. پاسخ معاون وزیر خارجه به ادعای ترامپ: تنگه هرمز فقط ذیل فرمان ایران بسته و باز خواهد شد و مادامی که دست از اوهام‌پردازی برندارید، محاصره ادامه دارد ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۹:۴۱ کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر خارجه در پاسخ به ادعاهای ترامپ تأکید کرد: تنگهٔ هرمز را نه با توییت می‌توان تصاحب کرد، نه با ناو هواپیمابر، نه با صدور فرمان و نه با سخنرانی انتخاباتی. ایران نه از تهدید می‌‌هراسد و نه با نمایش قدرت مرعوب می‌شود.

به گزارش انتخاب، ‌معاون وزیر خارجه در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «ترامپ گفته بعد از شکست ایران، به‌زودی تنگۀ هرمز را قلمرو آمریکا اعلام خواهد کرد! تنگهٔ هرمز را نه با توییت می‌توان تصاحب کرد، نه با ناو هواپیمابر، نه با صدور فرمان و نه با سخنرانی انتخاباتی. ایران نه از تهدید می‌‌هراسد و نه با نمایش قدرت مرعوب می‌شود.»

وی افزود: «یکبار برای همیشه واقعیت را بپذیرید: تا اینجا، شکست‌های راهبردی و سنگینی خورده‌اید؛ تنگهٔ هرمز ایرانی بوده، هست و خواهد بود.»

او تصریح کرد: «این تنگه فقط ذیل فرمان ایران بسته و باز خواهد شد و مادامی که واقعیت شکست را نپذیرید و دست از اوهام‌پردازی برندارید، ایران به اعمال محاصره ادامه خواهد داد.» کلی فلاهوس، مشاور مؤسسه کوئینسی: ترامپ می‌تواند بگوید تنگه هرمز باز شده، اما مردم آمریکا واقعیت متفاوتی را می‌بینند/ میان آنچه ترامپ می‌گوید و چیزی که آمریکایی‌ها از واقعیت خاورمیانه درک می‌کنند، هماهنگی وجود ندارد ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۹:۱۴ مشاور مؤسسه کوئینسی تصریح کرد: ترامپ می‌گوید تنگه هرمز باز شده است و آمریکایی‌ها واقعیت متفاوتی می‌بینند.

کلی فلاهوس،مشاور امور امنیت ملی در مؤسسه کوئینسی، گفت که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ در عمل منظور بازگشایی تنگه هرمز را دارد، اما او توانایی ایالات متحده برای تحمیل این خواسته را زیر سؤال برد و افزود که ترامپ می‌تواند بگوید تنگه باز شده است، اما ملت آمریکا واقعیت متفاوتی می‌بیند.

وی افزود: میان آنچه ترامپ می‌گوید و آنچه آمریکایی‌ها امروز از واقعیت خاورمیانه درک می‌کنند هماهنگی وجود ندارد. خبرگزاری امارات: یکی از کشتی‌های ما عصر جمعه هنگام عبور از تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفت ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۸:۲۷

خبرگزاری امارات به نقل از شرکت ملی نفت این کشور گزارش داد: یکی از کشتی‌های ما عصر جمعه هنگام عبور از تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفت؛ هیچ آسیبی گزارش نشده است. خبرنگار وال استریت ژورنال به نقل از مقام ارشد کاخ سفید: ترامپ هیچ نشستی درباره‌ [ادعای] اعلام تنگه‌ هرمز به عنوان قلمرو آمریکا نداشته/ صحبت او در سخنرانی امروزش در نیویورک، شوخی بوده ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۸:۲۵ خبرنگار وال استریت ژورنال اظهار کرد: ترامپ هیچ نشستی با مشاورانش درباره‌ی اعلام تنگه‌ی هرمز به‌عنوان قلمرو آمریکا نداشته است.

به گزارش انتخاب، برایان شوارتز، خبرنگار وال استریت ژورنال گزارش داد: طبق گفته‌ی یک مقام ارشد کاخ سفید، ترامپ هیچ نشستی با مشاورانش درباره‌ی اعلام تنگه‌ی هرمز به‌عنوان قلمرو آمریکا نداشته و صحبت او در سخنرانی امروزش در نیویورک شوخی بوده است.

وی افزود: برداشت من در حین تماشای زنده‌ی سخنرانی این است که او بعد از این حرف خنده‌ای کرد، اما بعد به نظر می‌رسید گفت «این واقعیت داره». نیویورک‌تایمز: مشکل تأمین و تدارکات ناو آبراهام لینکلن پس از آن آغاز شد که ایران، به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین آسیب شدیدی وارد کرد و یک مرکز لجستیکی مهم را از کار انداخت ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۸:۱۷ نیویورک‌تایمز نوشت: مشکلات تأمین و تدارکات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن پس از آن آغاز شد که ایران در ابتدای جنگ به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین (NSA Bahrain) آسیب شدیدی وارد کرد و یک مرکز لجستیکی را که نیروی دریایی آمریکا دهه‌ها به آن متکی بود، از کار انداخت.

به گزارش انتخاب، در ادامه این مطلب آمده: با توجه به آسیب‌پذیری دیگر بنادر خلیج فارس در برابر حملات ایران، پنتاگون مرکز اصلی تأمین و پشتیبانی منطقه‌ای خود را به دیه‌گو گارسیا منتقل کرد؛ جزیره‌ای در اقیانوس هند که حدود ۳۵۴۰ کیلومتر (۲۲۰۰ مایل) از گروه‌های ناوهای آمریکایی فعال در دریای عمان فاصله دارد.

طولانی‌تر شدن مسیر تأمین، به کمبود تجهیزات و مشکلات لجستیکی در ناوهای هواپیمابری که از عملیات علیه ایران پشتیبانی می‌کردند، دامن زد.

ناو لینکلن اکنون نزدیک به ۹ ماه است که بدون توقف در یک بندر برای استراحت خدمه در دریا بوده؛ در همین حال، گزارش‌هایی درباره کمبود اقلام اولیه و وخیم‌تر شدن روحیه و وضعیت روانی خدمه منتشر شده است.

بحرین و فجیره که معمولاً برای توقف و استراحت ناوهای هواپیمابر مورد استفاده قرار می‌گیرند، همچنان در برد موشک‌های ایران قرار دارند.

ایران نیز در ۲۰ مارس، پس از تبدیل شدن دیه‌گو گارسیا به مرکز جدید لجستیکی آمریکا، این جزیره را با دو موشک بالستیک میان‌برد هدف قرار داد. یکی از موشک‌ها در اقیانوس هند به هدف نرسید و دیگری توسط یک ناو جنگی نیروی دریایی آمریکا رهگیری شد. عراقچی: چیزی به عنوان آتش‌بس ۶۰ روزه که نیازمند تمدید باشد وجود ندارد؛ آنچه در یادداشت تفاهم اسلام‌آباد آمده بود و آمریکا آن را نقض کرد، «خاتمه جنگ» بود ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۰:۳۰ وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه آنچه در یادداشت تفاهم اسلام‌آباد آمده «خاتمه جنگ» بوده و نه آتش‌بس، گفت: آمریکا این یادداشت تفاهم را نقض کرد و درگیری‌ها مجدداً آغاز شد؛ بنابراین چیزی به عنوان آتش‌بس ۶۰ روزه که نیازمند تمدید باشد وجود نداشته است.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوال که در چند وقت گذشته صحبت‌هایی درباره ادامه مذاکرات و مسئله تمدید ۶۰ روزه تفاهم آتش‌بس مطرح بود و چندی قبل نیز همتای شما در پاکستان از جنابعالی و محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، برای حضور در اسلام‌آباد و ادامه مذاکرات دعوت کرده بود، اکنون آخرین وضعیت مذاکرات غیرمستقیم احتمالی با ایالات متحده و همچنین وضعیت مذاکرات با عمان چیست ، گفت: آنچه در یادداشت تفاهم اسلام‌آباد آمده، «خاتمه جنگ» است؛ یعنی در این یادداشت، خاتمه جنگ اعلام شده است.

وی افزود: آمریکا یادداشت تفاهم را نقض کرده و ما دوباره شاهد آغاز درگیری‌ها بوده‌ایم، اما چیزی به عنوان آتش‌بس نداشتیم که حالا بخواهد تمدید شود؛ بلکه خاتمه جنگ را داشتیم که اکنون وضعیت جدیدی پیدا کرده است.

وزیر امور خارجه درباره موضوع آتش‌بس ۶۰ روزه نیز گفت: آنچه به عنوان ۶۰ روز مطرح شده بود، ۶۰ روز فرصت برای مذاکره به منظور دستیابی به توافق نهایی بود و بر اساس چنین چیزی، آتش‌بس ۶۰ روزه‌ای وجود نداشت.

عراقچی ادامه داد: واسطه‌ها، هم قطر و هم پاکستان، پیام‌هایی را رد و بدل می‌کنند و در تماس با ما هستند، ولی این موضوع اصلاً به معنای مذاکره نیست. هنوز تصمیمی برای شروع مجدد مذاکره با آمریکا گرفته نشده است.

وی در ادامه درباره مذاکرات ایران و عمان اظهار کرد: مذاکرات ما با عمان جریان دارد، اما این موضوع یک بحث کاملاً جداگانه است؛ یک بحث فنی و تکنیکی که مربوط به تعیین خطوط دریایی تنگه هرمز برای تردد کشتی‌هاست.

وزیر امور خارجه توضیح داد: مسیرهایی که قبلاً وجود داشته، اکنون دیگر کارایی ندارد و باید مسیر جدیدی تعریف شود. ما فعلاً در حال طراحی یک مسیر موقت هستیم که در مراحل بعدی به مسیر نهایی تبدیل شود.

عراقچی با تاکید بر ماهیت فنی این مذاکرات گفت: این یک کار فنی است که میان متخصصان دو کشور در حال انجام است و نیروهای مسلح نیز درگیر آن هستند؛ به هر حال، آنها صاحب‌نظر اصلی در این خصوص هستند. ممکن است به‌زودی به نتیجه برسیم.

وی در پایان گفت: می‌خواهم تاکید کنم که این مذاکره با موضوع باز شدن تنگه هرمز، دو بخش جداگانه است. یک مذاکره فنی مربوط به تعیین مسیر دریایی است و وقتی این مسیر تعیین شد، اینکه آیا تنگه هرمز بازگشایی شود یا نه، منوط به تحقق شرایط دیگری است که آمریکا باید به آنها پایبند باشد تا این امر صورت بگیرد.  ادعای پولیتیکو: نقاط اختلاف در مذاکرات ایران و آمریکا، همچنان شامل دارایی‌های بلوکه‌شده ایران و وضعیت تنگه هرمز از جمله ادامه محاصره آمریکاست/ یک مقام آمریکایی می‌گوید وضع هرگونه عوارض در تنگه، به هیچ‌وجه قابل قبول نیست ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۰:۲۳ پولیتیکو درمورد مذاکرات ایران و آمریکا نوشت: نقاط اختلاف همچنان شامل وضعیت دارایی‌های مالی بلوکه‌شده ایران و عملیات کشتیرانی در تنگه هرمز، از جمله ادامه محاصره آمریکا، است.

یک مقام ارشد آمریکایی در گفتگو با پولیتیکو ادعا کرد که هرگونه عوارض یا هزینه عبور از تنگه هرمز برای آمریکا «به هیچ‌وجه قابل قبول نیست».

او گفت: «نه عوارضی در کار خواهد بود، نه هزینه‌ای و نه کنترلی. هر طور که می‌خواهند آن را توصیف کنند، این موضوع از اساس برای ما قابل قبول نیست.» گزافه‌گویی ترامپ: به‌زودی تنگه هرمز را به عنوان بخشی از سرزمین ایالات متحده اعلام می‌کنم ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۰۰:۲۰

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در یک گزافه‌گویی جدید ادعا کرد: «به‌زودی تنگه هرمز را به عنوان بخشی از سرزمین ایالات متحده اعلام می‌کنم.»







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
«لحظه سوئز» آمریکا در ایران؛ چگونه پایان نظم آمریکایی در خاورمیانه رقم خورد
خبرگزاری ایرنا

«لحظه سوئز» آمریکا در ایران؛ چگونه پایان نظم آمریکایی در خاورمیانه رقم خورد

تهران-ایرنا- استاد علوم سیاسی و امور بین‌الملل دانشگاه جرج واشنگتن با بررسی پیامدهای جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، این درگیری را نقطه عطفی در افول نظم منطقه‌ای تحت رهبری واشنگتن دانست و تاکید کرد که ناتوانی آمریکا و اسرائیل در تحقق اهداف خود در ایران، همراه با آسیب دیدن زیرساخت‌های نظامی آمریکا …
سایت هم میهن

راز جدیدی از بیماری آلزایمر در خون کشف شد

افشای نامه‌های دستیار جنجالی ترامپ؛ در کاخ سفید چه خبر است؟
خبرگزاری ایرنا

افشای نامه‌های دستیار جنجالی ترامپ؛ در کاخ سفید چه خبر است؟

نیویورک – ایرنا- انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ» برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.
حمله اقتصادی همه‌جانبه آمریکا چقدر به ایران آسیب می‌رساند؟
سایت اطلاعات آنلاین

حمله اقتصادی همه‌جانبه آمریکا چقدر به ایران آسیب می‌رساند؟

تقریباً شش ماه پس از آنکه دونالد ترامپ وعده پیروزی سریع بر ایران را داد، به نظر می‌رسد درگیری متوقف و چشم‌انداز پیروزی نظامی یا توافق از طریق مذاکره کمرنگ‌تر شده است.
چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند
سایت اطلاعات آنلاین

چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اعلام «روز حمله نهایی» اقتصادی علیه تهران، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران «راه نجات» اقتصادی ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد.
از آتش توپخانه تا جنگ اقتصادی
روزنامه دنیای اقتصاد

از آتش توپخانه تا جنگ اقتصادی

تنش‌ها در خاورمیانه وارد فاز جدیدی شده است. پس از چند ماه کارزار نظامی و تبادل آتش شدید میان ایران و آمریکا، اکنون به نظر می‌رسد که کاخ سفید سلاح اقتصادی جدید خود را در معرض نمایش قرار داده و رئیس‌جمهور آمریکا مدعی آغاز عملیات اقتصادی خردکننده و بی‌سابقه علیه ایران شده است. این در حالی است که وضعیت تنگه …
ردپای آن‌چه سهیل بیرقی با «بی‌داد» کرد، دست کم به آذر ۱۳۸۸ برمی‌گردد
سایت خبرآنلاین

ردپای آن‌چه سهیل بیرقی با «بی‌داد» کرد، دست کم به آذر ۱۳۸۸ برمی‌گردد

رد پای انتشار یک فیلم سینمایی بر روی پلتفرم‌های انتشار محتوا به دست کارگردانش بی‌آن‌که احساس کند ناگزیر است هم‌چنان در انتظار صدور پروانه نمایش معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان امور سینمایی و سمعی‌بصری بماند؛ مانند آن‌چه سهیل بیرقی با تازه‌ترین اثر خود، «بی‌داد» کرد، دست کم به سال ۱۳۸۸ برمی‌گردد.
پیام تند وزیر خارجه سوریه به ایران/ ماجرا چیست؟
سایت اکوایران

پیام تند وزیر خارجه سوریه به ایران/ ماجرا چیست؟

وزیر خارجه سوریه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران با کشاندن پای ایران به مسائل داخلی سوریه بدون هیچ دلیل و مدرکی اظهاراتی علیه ایران مطرح کرد.
    
شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری
روزنامه هفت صبح

شناسنامه ملی زمین؛ شرط شفافیت مالکیت و مهار زمین‌خواری

راه‌حل موثر، صرفا برخورد قضایی پس از وقوع تخلف نیست. پیشگیری از زمین‌خواری نیازمند یک تحول نهادی و فناورانه است
چشم‌انداز اقتصاد و زندگی
روزنامه ستاره صبح

چشم‌انداز اقتصاد و زندگی

وقتی در جایی زلزله رخ می‌دهد، پس‌لرزه‌های آن تا مدت‌ها باقی می‌ماند. همچنین وقتی کشور زیر تیغ تحریم، جنگ یا محاصره دریایی قرار می‌گیرد، آثار آن در کوتاه‌مدت و بلندمدت ظاهر می‌شود و به‌سادگی از بین نمی‌رود. جنگ، تحریم و محاصره دریایی ثمری جز ویرانی ندارد.
پیچیدگی‌های افزایش قیمت بنزین
سایت فرارو

پیچیدگی‌های افزایش قیمت بنزین

ناصر ذاکری، اقتصاددان معتقد است مسئله قیمت بنزین یکی از پیچیده ترین موضوعات است، چرا که در کنار تبعات اجتماعی، تبعات اقتصادی و فرهنگی نیز خواهد داشت. بنابراین می توان گفت افزایش قیمت بنزین یکی از پرهزینه ترین روش های افزایش درآمد است. اگر هدف دولت واقعی سازی شرایط اقتصادی کشور باشد، بهتر است این کار …
جهل و حماقت چگونه بر ستم دیدگان حاکم می شود؟/ ارزش‌گذاری بر آسیب‌های جنگ، مخالفان سوریه را دچار انشقاق کرد
سایت خبرآنلاین

جهل و حماقت چگونه بر ستم دیدگان حاکم می شود؟/ ارزش‌گذاری بر آسیب‌های جنگ، مخالفان سوریه را دچار انشقاق کرد

العظمه تأکید می‌کند اعتبارِ سرمایه‌ی ناشی از ستم‌دیدگی از تصدیق جمعی سرچشمه می‌گیرد؛ و گاه فراتر از دیگر ملاک‌هایی اعتباربخشی قرار می‌گیرد. چنان‌که حتی دانشگاهیان سوریِ تبعیدی نیز، اگر سابقه‌ای از ستم‌دیدگی داشته باشند، آن را در کنار موقعیت دانشگاهی خود ذکر می‌کنند و می‌نویسند «استاد دانشگاه و زندانی …
ایران چگونه ایران ماند؟ / گسست از گذشته باستانی یا پیوستگی تاریخی / اندیشه ایرانشهری بدون عنصر اسلامی قابل فهم است؟
سایت خبرآنلاین

ایران چگونه ایران ماند؟ / گسست از گذشته باستانی یا پیوستگی تاریخی / اندیشه ایرانشهری بدون عنصر اسلامی قابل فهم است؟

اینکه چگونه این اندیشه تداوم پیدا کرده، بدون فهم نحوه امتزاج اندیشه ایرانشهری با اندیشه اسلامی، ممکن نیست، و تنها با اتکا بر مواردی چون توأمان بودن دین و ملک قابل‌توضیح نیست. آن دسته از اندیشمندان ایرانشهری که هم عمیقاً مسلمان بودند و هم درک درستی از اسلام و مبانی کلامی و فقهی آن داشتند و هم دل در گرو …
باتری‌های فرسوده، آنتن‌های خاموش؛ خاموشی‌های مکرر چه بر سر شبکه موبایل ایران آورده است؟
سایت سیتنا

باتری‌های فرسوده، آنتن‌های خاموش؛ خاموشی‌های مکرر چه بر سر شبکه موبایل ایران آورده است؟

تداوم خاموشی‌های برق، یک ضعف قدیمی در زیرساخت شبکه تلفن همراه را بیش از گذشته آشکار کرده است؛ باتری‌های پشتیبان سایت‌های BTS که باید هنگام قطع برق، برای مدتی تج
         
چطور آثار خطرناک بی تحرکی راجبران کنیم؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چطور آثار خطرناک بی تحرکی راجبران کنیم؟

شواهد زیادی حاکی از آن است که نشستن طولانی‌مدت ممکن است به اندازه سیگار کشیدن برای سلامتی خطرناک باشد. با این حال، یک مطالعه کوچک نشان می‌دهد که پنج دقیقه پیاده‌روی سبک به ازای هر ۳۰ دقیقه نشستن، می‌تواند به جبران این آسیب کمک کند.
سایت تابناک

روباه مهربانِ فلات ایران

ترافیک نفتکش‌ها در ونزوئلا / تحریم نفت کاراکاس لغو شد؛ اما آثار آن همچنان پابرجاست / اسکله‌های زنگ‌زده از پس تقاضای پساتحریم بر نمی‌آیند
سایت خبرآنلاین

ترافیک نفتکش‌ها در ونزوئلا / تحریم نفت کاراکاس لغو شد؛ اما آثار آن همچنان پابرجاست / اسکله‌های زنگ‌زده از پس تقاضای پساتحریم …

گزارش تازه خبرگزاری رویترز نشان می‌دهد که فرسودگی شدید پایانه‌های صادراتی نفت در ونزوئلا، قطعی مکرر برق و تنزل کیفیت خام صادراتی باعث شده تا نفتکش‌ها برای بارگیری تا ۳۰ روز در معطلی بمانند. این زیرساخت‌های مخروبه عملاً سقف غیررسمی و کوتاه‌مدتی را بر توان صادراتی کشور اعمال کرده‌اند؛ امری که برنامه‌های …
سایت سیتنا

ماجرای اختلال امنیتی در سایت‌های بانک مرکزی چه بود؟

از مهاجرت تا کار در ساخت‌وساز؛ چرا برخی پزشکان در ایران طبابت نمی‌کنند؟
سایت خبرآنلاین

از مهاجرت تا کار در ساخت‌وساز؛ چرا برخی پزشکان در ایران طبابت نمی‌کنند؟

دریافتی پزشکان به حدی پایین است که اگر پزشک کارمند یک بانک بود، چندین برابر حقوق دریافت می‌کرد.
جنجال گردنبند وزیر سوئد / چرا سیاستمدار فلسطینی‌تبار سوئدی ستاره داوود به گردن انداخت؟
سایت خبرآنلاین

جنجال گردنبند وزیر سوئد / چرا سیاستمدار فلسطینی‌تبار سوئدی ستاره داوود به گردن انداخت؟

گزارش مجله لو پوئن فرانسه نشان می‌دهد اقدام سیمونا محمدسون، وزیر آموزش و همگرایی سوئد و رهبر حزب لیبرال در بستن گردنبند ستاره داوود طی یک مناظره انتخاباتی، جنجال و بحران سیاسی گسترده‌ای را در این کشور ایجاد کرده است؛ اقدامی که از سوی او پیام تضاد با باورسازی‌های ضدسامیت خوانده شد اما موجی از واکنش‌های …
چرا گرمای امسال نمی‌خواهد تمام شود؛ ما خودمان عامل تداوم تابستان هستیم؟
سایت دیدبان ایران

چرا گرمای امسال نمی‌خواهد تمام شود؛ ما خودمان عامل تداوم تابستان هستیم؟

معمولاً حتی در گرم‌ترین روزهای سال، به هنگام شب در روستاها یا مناطق ییلاقی، شاهد کاهش محسوس دما هستیم و هوا به‌مراتب مطبوع‌تر و دل‌نشین‌تر می‌شود ولی در کلان‌شهرها این اتفاق نمی‌افتد.
مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟
سایت خبرآنلاین

مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟

مجلس شورای اسلامی در حالی کلیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه را به تصویب رسانده است که این طرح با مخالفت صریح دولت و نگرانی‌های گسترده درباره پیامدهای آن برای آزادی‌های علمی، فرهنگی و مدنی مواجه شده است.
خبرگزاری ایرنا

متخصص سکته مغزی: در صورت فلج‌شدن دست و پا با ۱۱۵ تماس بگیرید

طرح «مقابله با نفوذ» به منازعه‌ میان عرصه فرهنگ و هنر با نظام سیاسی منجر خواهد شد/ تبصره‌ ۲ ماده ۲۷: مخدوش شدن تمام‌وکمال امنیت کار فرهنگی
سایت خبرآنلاین

طرح «مقابله با نفوذ» به منازعه‌ میان عرصه فرهنگ و هنر با نظام سیاسی منجر خواهد شد/ تبصره‌ ۲ ماده ۲۷: مخدوش شدن تمام‌وکمال …

کامبیز نوروزی، حقوقدان و کارشناس رسانه معتقد است ماده ۲۷ «طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» که به «فعالیت در فضای مجازی و حوزه‌های فرهنگی ازجمله تولید یا کارگردانی فیلم و سریال، مستند و تئاتر، موسیقی و کتاب و مانند آن‌ها» اختصاص داده شده است، جدا از ایرادات حقوقی، …
شستا؛ عصای دستی که وبال گردن شده است
روزنامه توسعه ایرانی

شستا؛ عصای دستی که وبال گردن شده است

شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی (شستا) در سال های گذشته به دلیل کاهش سهم پرداختی این تشکیلات طویل و عریض از هزینه های تامین اجتماعی، آماج
«تاریخ انقضا»ی هرمز نزدیک است؟
روزنامه توسعه ایرانی

«تاریخ انقضا»ی هرمز نزدیک است؟

طهمورث گیلانی جغرافیای سیاسی خلیج فارس در آستانه یک دگردیسی بی سابقه قرار گرفته است. در حالی که طی دهه های متمادی، تنگه هرمز به عنوان شاهرگ
آیا شیوخ دنبال فکر بهتری به‌جای «پایگاه‌های امریکا» هستند؟!
سایت جوان آنلاین

آیا شیوخ دنبال فکر بهتری به‌جای «پایگاه‌های امریکا» هستند؟!

جوان آنلاین: حملات غافلگیرانه و تلافی‌جویانه ایران در قالب راهبرد جنگ منطقه‌ای به پایگاه‌ها و مراکز اطلاعاتی امریکا در منطقه، به ویژه جنوب خلیج‌فارس، نقطه عط...
         
تقابل پکن با واشنگتن بخاطر تهران؟! بعید است
روزنامه توسعه ایرانی

تقابل پکن با واشنگتن بخاطر تهران؟! بعید است

در شرایطی که تنش میان ایران و آمریکا همچنان در سایه تهدیدهای نظامی متقابل تهران و واشنگتن مرتبا افزایش پیدا می‌کند، اظهارت ترامپ و وزیرخزانه داری دولتش درباره اعمال فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های اقتصادی تاریخ علیه ایران بر وخامت ماجرا افزود. و در همین حال تلاش‌های دیپلماتیک کشورهای منطقه همچنان دنبال می‌شود. …
تنگ‌تر شدن حلقه تحریم‌ها، اتفاقات خطرناکی رقم می‌زند
روزنامه توسعه ایرانی

تنگ‌تر شدن حلقه تحریم‌ها، اتفاقات خطرناکی رقم می‌زند

رامتین موثق با اتمام مهلت تفاهم اولیه 60 روزه میان ایران و ایالات متحده آمریکا، خبری از تجاوز مجدد نظامی به کشور نشد اما در عوض، ترامپ صحبت از کارزاری موسوم
جمعیت فقیر کشور طی 3 سال ۲ برابر شد
روزنامه توسعه ایرانی

جمعیت فقیر کشور طی 3 سال ۲ برابر شد

یک اقتصاددان مطرح ضمن انتقاد از سیاست های اقتصادی و شیوه های تصمیم گیری در کشور، عنوان کرد: بهای پول برای تأمین مالی سرمایه در گردش تولید در
افکار عمومی چگونه ماجرای قتل مداح تهرانی را روایت کرد؟
روزنامه توسعه ایرانی

افکار عمومی چگونه ماجرای قتل مداح تهرانی را روایت کرد؟

محمد تقی زاده فضای شبکه های اجتماعی، به ویژه توییتر فارسی، در سال های اخیر به یکی از دقیق ترین آینه های سنجش افکار عمومی
پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی - مردم سالاری آنلاین

نیروهای دموکراتیک سوریه تحت رهبری کردها برای سال های طولانی با حمایت آمریکا، کنترل شرق و شمال سوریه را در دست داشتند.
جنگ اقتصادی یا جنگ تاب‌آوری
سایت جوان آنلاین

جنگ اقتصادی یا جنگ تاب‌آوری

ناامیدی ترامپ و متحدانش از شکست مردم ایران در جنگ نظامی که آخرین مرحله آن در شکست ارتش تروریستی امریکا در بازگشایی تنگه هرمز و خنثی‌سازی مدیریت ایران بر این...
         
رقابت دهک‌ها در کنکور سراسری
سایت جوان آنلاین

رقابت دهک‌ها در کنکور سراسری

آزمون سراسری ۱۴۰۵ با تمام حاشیه‌هایش به دلیل شرایط جنگی، سرانجام در ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه با شرکت بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب در پنج گروه آزمایشی علوم ریاض...
         
فروش املاک ایرانی های مقیم امارات یک شرط مهم گذاشته شد / ایرانی هایی که ویزای کاری دارند امکان بازگشت به امارات را ندارند
روزنامه شرق

فروش املاک ایرانی های مقیم امارات یک شرط مهم گذاشته شد / ایرانی هایی که ویزای کاری دارند امکان بازگشت به امارات را ندارند

اقتصادنیوز: عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.
سایت تابناک

آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی

«تولید امید» ؛ ضرورت امروز سپهر سیاسی ایران
روزنامه آرمان امروز

«تولید امید» ؛ ضرورت امروز سپهر سیاسی ایران

آرمان امروز- عرفان بیوک‌نژاد: یکی از مهم‌ترین الزامات تولید امید، شنیدن صداهای مختلف جامعه و فراهم کردن زمینه برای مشارکت گروه‌های مختلف در امور کشور است. زمانی که افراد و گروه‌های اجتماعی احساس کنند صدای آنها شنیده می‌شود. در شرایطی که ایران با مسائل و موانع متعددی در عرصه سیاسی و اجتماعی مواجه است، …
روزنامه شرق

حال و هوای کنکوری ها پس از یک ماراتن نفسگیر+ ویدئو

دانش آموزان موسیان دسته جمعی ترک تحصیل کردند؟
روزنامه شرق

دانش آموزان موسیان دسته جمعی ترک تحصیل کردند؟

در استان مرزی ایلام که برخی مناطق با محرومیت‌های تاریخی روبه‌رو هستند، توسعه زیرساخت‌های آموزشی و ساخت مدارس مجهز، ضرورت انکارناپذیر است تا استعدادهای نهفته در روستاها و بخش‌های دورافتاده شکوفا شود.
روزنامه شرق

گزارش وزیر میراث فرهنگی به مردم

بازگشت به مدرسه یا ماندن پشت صفحه موبایل؟
سایت جوان آنلاین

بازگشت به مدرسه یا ماندن پشت صفحه موبایل؟

برای خانواده‌ای که این روزها، کم‌کم خودش را برای بازگشایی مدارس مهیا می‌کند، هیچ خبری به اندازه نحوه برگزاری کلاس‌ها اهمیت ندارد
         
خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود
سایت جوان آنلاین

خطابه آقای خاتمی فاقد حداقل عقلانیت بود

سخنان اخیر آقای خاتمی مثل همیشه حمایت حامیان او و مخالفت منتقدانش را داشت. ولی ندیدم کسی بگوید استدلال این سخن چیست؟ ضرورت آن کدام است؟ و مخاطب اصلی چه کسی ا...
اگر دنبال پایان جنگ نباشند چه؟!
سایت جوان آنلاین

اگر دنبال پایان جنگ نباشند چه؟!

اکنون یک استدلال که هم در سخنان رسمی و هم در سخنان افراد غیرمسئول مانند رئیس‌جمهور اصلاحات تکرار می‌شود این است که «بیایید حالا که همه به پیروزی ایران اذعان...
         
محاصره شدید اقتصادی   بدون راهبرد و دیپلماسی؟
روزنامه شرق

محاصره شدید اقتصادی بدون راهبرد و دیپلماسی؟

«محاصره خردکننده اقتصادی» نامی است که دولت آمریکا برای راهبرد جدید خود در قبال ایران برگزیده است؛ راهبردی که ظاهرا قرار است با تشدید تحریم‌ها، محدودکردن صادرات نفت ایران و وادار‌کردن متحدان آمریکا و حتی چین به قطع یا کاهش تجارت با تهران، اقتصاد ایران را تحت فشار قرار دهد تا جمهوری اسلامی به پذیرش خواسته‌های …
حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» …

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.
گیمر ایرانی؛ گرفتار میان تحریم، فیلترینگ و اختلال - پیوست
مجله پیوست

گیمر ایرانی؛ گرفتار میان تحریم، فیلترینگ و اختلال - پیوست

بعد از یک روز سخت کاری یا درسی، با استرسی که جنگ به جا گذاشته و آینده‌ای که هر روز مبهم‌تر به نظر می‌رسد، خودش را به خانه می‌رساند. روی کاناپه می‌نشیند و تلویزیون را روشن می‌کند؛ یا چیزی برای دیدن ندارد یا آنچه پخش می‌شود، بیشتر از آنکه سرگرم‌کننده باشد، اضطراب‌آور است. به سراغ
         
وال‌استریت ژورنال: تلاش ترامپ برای مهار «دبی»، یکی از بزرگترین شریان های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب به اقتصادش است
سایت رویداد‌ ۲۴

وال‌استریت ژورنال: تلاش ترامپ برای مهار «دبی»، یکی از بزرگترین شریان های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران …

امارات تحت فشار ترامپ، تجارت و تراکنش‌های مالی با ایران را متوقف کرد تا شریان ۲۱ میلیارد دلاری واردات ایران را ببندد، اما نگرانی از تلافی نظامی و آسیب به اقتصاد دبی، این کشور را به حفظ خطوط پنهان دیپلماتیک با تهران واداشته است.
سایت اکوایران

مانع اصلی عادی‌سازی روابط ایران و آمریکا چیست؟

4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک)
سایت عصرایران

4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک)

برخی از ساده ترین وسایل خانه ما سده هاست که بدون تغییر بنیادی باقی مانده اند؛ زیرا طراحی و هدف ساخت آن ها از همان ابتدا نزدیک به بی نقص بوده است.
تصاویری از اشیایی که هر روز می بینیم اما نمی شناسیم!
سایت عصرایران

تصاویری از اشیایی که هر روز می بینیم اما نمی شناسیم!

بزرگنمایی میکروسکوپی ثابت می کند که اشیای آشنای روزمره بسیار پیچیده تر از آن چیزی هستند که تصورش را می کنیم.
سایت تابناک

بلایی که تبریزی‌ها بر سر مزاحم یک دختر آوردند

خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟ - مردم سالاری آنلاین

در حالی که مردم در آتش قیمت‌های کاذب و بدعهدی‌های بی‌پایان خودروسازان می‌سوزند، دستور قاطع دادستان تهران برای نظارت آنلاین، پرده از یک واقعیت تلخ برمی‌دارد.
تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...
سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

دو مسیر تنگه هرمز؛ ماجرای فرستنده AIS و تغییر مسیر کشتی‌ها
سایت فرارو

دو مسیر تنگه هرمز؛ ماجرای فرستنده AIS و تغییر مسیر کشتی‌ها

الجزیره با بررسی داده‌های شرکت کپلر گزارش داد که پس از افزایش تنش میان ایران و آمریکا، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز عملاً به دو مسیر اصلی تقسیم شده است؛ با این حال، بیش از ۸۰ درصد تردد نفت و گاز ثبت‌شده در بازه مورد بررسی، در مسیرهای «تاریک» یا طبقه‌بندی‌نشده انجام شده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببیند| شعار عجیب سلطنت‌طلب‌ها هنگام ورود نور پهلوی به مراسم

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟
سایت عصرایران

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ …

پزشکیان با اشاره به سخنان امام علی (ع) درباره صلح اظهار داشت: امام علی (ع) می‌فرماید صلحی را که دشمن تو را به آن دعوت می‌کند، رد نکن؛ اما از او غافل نشو و مو...
         
خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...
مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...
سایت اکوایران

آیا منطقه در آستانه جنگی تمام‌عیار قرار گرفته است؟