VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
تفت دادن
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ سایت آخرین خبر
پاستای رژیمی به این خوشمزگی هیچ جا نخوردی
آخرین خبر/ماکارونی پنهای: ۲۰۰ گرم پیاز متوسط: ۲ عدد گوجهفرنگی متوسط: ۴ تا ۵ عدد فلفل دلمهای قرمز بزرگ: ۱ عدد سینه مرغ: نصف یک سینه پنیر کمچرب: یکسوم قالب ادویهها: پاپریکا، فلفل سیاه، پودر سیر، نمک، پودر جعفری خشک، آویشن روغن خیلی کم برای تفت دادن بازار 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر د
رژیم
پاستا
رژیم
پاستا
۱۴۰۴/۰۶/۱۸
/ سایت دلگرم
همه فوت وفن ها و ریزه کاری ها | سرخ کردن اصولی سبزی قرمه سبزی!
راز قرمهسبزی حرفهای از همینجا شروع میشه: سرخکردن درست سبزی.
قرمه سبزی
سرخ کردن
قرمه سبزی
سرخ کردن
سبزی
تفت دادن
۱۴۰۴/۰۶/۱۸
/ سایت جماران
کدام روغن برای آشپزی سالمتر است؟ بررسی بهترین گزینهها برای سرخکردن، تفت دادن و پختوپز
نقطه دود، طعم، میزان چربی اشباع، اسیدهای چرب موجود در روغن و تصفیهکردن، باعث میشوند روغنها کاربردهای متفاونی در آشپزی داشته باشند. بنابراین شناخت انواع روغن و ویژگیهای آنها باعث میشود انتخاب بهتر و سالمتری داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع روغن، تا آخر این مطلب همراه ما باشید.
نقطه دود روغن چیست؟
بهترین روغن برای آشپزی
نقطه دود روغن چیست؟
بهترین روغن برای آشپزی
انواع روغن
انواع روغن برای آشپزی
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ سایت روزانه
تفاوت بین تفت دادن، سرخ کردن و بخارپز کردن (بهترین روش طبخ کدام است؟)
هر روش پخت می تواند ساختار شیمیایی غذا را تغییر دهد، مواد مغذی را حفظ یا نابود کند و حتی میزان چربی یا سموم موجود را افزایش یا کاهش دهد. درک اهمیت انتخاب روش
۱۴۰۴/۰۵/۰۸
/ سایت آخرین خبر
ساندویچ مرغ با سس ریحان و پنیر
آخرین خبر/مواد اولیه این ساندویچ:پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم یا نصف بسته،فیله مرغ ۵ یا ۶ تا،قارچ ۶ تا،پیاز یک عدد خرد شده،سیر دو حبه برای سس،یک حبه برای تفت دادن مرغ،گردو دو تا یا بیشتر ،ریحان ۱۰۰ گرم،ادویه دلخواه ۱ ق چ بازار 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
سس
ساندویچ مرغ
سس
ساندویچ مرغ
۱۴۰۴/۰۵/۰۷
/ سایت فرتاک
برای پخت قورمه سبزی در قابلمه چه مدت زمان لازم است؟
پخت قورمه سبزی در قابلمه نیاز به ۴ تا ۵ ساعت زمان دارد تا به خوبی جا بیفتد و لعابدار شود. استفاده از سبزی تازه و تفت دادن آن به مدت یک ساعت از نکات کلیدی این غذای خوشمزه است.
نکات آشپزی
پخت قورمه سبزی
نکات آشپزی
پخت قورمه سبزی
۱۴۰۴/۰۴/۲۷
/ سایت رکنا
آیا دود روغن آشپزی شما را به سرطان نزدیک می کند؟!
رکنا: مطالعات جدید نشان میدهد دود ناشی از روغنهای آشپزی، بهویژه هنگام تفتدادن غذا بدون هود یا تهویه مناسب، میتواند خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش دهد. استفاده از دستگاههای تهویه در آشپزخانه برای کاهش این خطر توصیه میشود.
سرطان ریه
روغن سرخ کردنی
سرطان ریه
روغن سرخ کردنی
۱۴۰۴/۰۴/۲۶
/ سایت فرتاک
دود پیش پا افتاده در آشپزخانه تهدید جدی برای سلامتی شماست
نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغنهای پخت و پز بهویژه هنگام تفتدادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، بهطور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش میدهد.
سلامتی
سرطان ریه
سلامتی
سرطان ریه
آسیب سلولی
۱۴۰۴/۰۴/۲۵
/ سایت خط سلامت
یک راز پنهان برای خوشمزه شدن خورشت مرغ
خط سلامت: برای تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه و بینظیر، تنها به دستور پخت ساده اکتفا نکنید. با رعایت چند نکته کلیدی، میتوانید طعمی فراموشنشدنی و متفاوت در هر لقمه احساس کنید. از تفت دادن دقیق پیاز و ادویهها تا استفاده از زعفران و مرینیت کردن مرغ، این ترفندها به شما کمک میکنند تا خورشتی تهیه کنید که عطر …
خورشت مرغ
خورشت مرغ
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
/ خبرگزاری ایسکانیوز
دود روغن آشپزی سرطانزا است؟
نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغنهای پخت و پز بهویژه هنگام تفتدادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، بهطور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش میدهد.
سرطان
سرطان
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
/ سایت فرتاک
دود ناشی از تفتدادن غذا، قاتل خاموش زنان آسیایی!
نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغنهای پخت و پز بهویژه هنگام تفتدادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، بهطور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش میدهد.
سرطان ریه
سرطان ریه
۱۴۰۴/۰۴/۲۲
/ سایت آخرین خبر
دود روغن آشپزی، عامل پنهان سرطان ریه در زنان
ایسنا/ گروهی از اساتید دانشگاه IPB در اندونزی با انجام یک مطالعه فراگیر در مورد روغنهای مخصوص آشپزی، به نتایج قابل توجهی دست یافتند. نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغنهای پخت و پز بهویژه هنگام تفتدادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، بهطور چشمگیری خطر ابتل
سرطان ریه
روغن آشپزی
سرطان ریه
روغن آشپزی
۱۴۰۴/۰۴/۲۱
/ سایت عصرایران
افزایش چشمگیر خطر ابتلا به سرطان ریه در زنان با دود روغن آشپزی
نتایج این تحقیق نشان داد که قرار گرفتن در معرض دود ناشی از روغنهای پخت و پز بهویژه هنگام تفتدادن غذا بدون استفاده از هود یا دستگاه تهویه، بهطور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان ریه را در زنان افزایش میدهد.
سرطان
روغن
سرطان
روغن
زنان
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
/ سایت دیجی سرگرمی
طرز تهیه خورش بامیه اصیل جنوبی | خواص بی نظیر خورش بامیه برای بدن !
خورش بامیه یک غذای سنتی ایرانی است که از بامیه، گوشت (گوسفند، گوساله یا مرغ)، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه جات تهیه میشود. این خورش در مناطق مختلف ایران با روشهای متفاوتی پخته میشود، اما به طور کلی، بامیهها بعد از تفت دادن با گوشت پخته شده و به همراه چاشنیهایی مانند آبغوره یا آبلیمو به خورشت اضافه میشوند.
طرز تهیه خورشت بامیه اصفهانی
طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ
طرز تهیه خورشت بامیه اصفهانی
طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ
طرز تهیه خورشت بامیه ساده
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
/ سایت دلگرم
طرز تهیه حلوا شیرازی کشدار بدون نیاز به تفت دادن آرد
روشی ساده برای پخت حلوا زعفرانی با شیر شیرازی .
طرز تهیه
حلوا شیر
طرز تهیه
حلوا شیر
۱۴۰۴/۰۴/۱۳
/ سایت دلگرم
طرز تهیه حلوا زعفرانی شیراز به سبک شیرازی ها بدون نیاز به تفت دادن آرد، فوق العاده خوشمزه!
آموزش حلوا زعفرانی شیراز به همراه نکات و جزئیات با این میزان مواد حدود یک کیلو شیرینی میده.
حلوا
شیرازی
حلوا
شیرازی
طرز تهیه
۱۴۰۴/۰۴/۰۹
/ سایت دلگرم
مدت زمان پخت قورمه سبزی در قابلمه چقدر است؟
پخت قورمه سبزی در قابلمه نیاز به ۴ تا ۵ ساعت زمان دارد تا به خوبی جا بیفتد و لعابدار شود. استفاده از سبزی تازه و تفت دادن آن به مدت یک ساعت از نکات کلیدی این غذای خوشمزه است.
قورمه سبزی
پخت غذا
قورمه سبزی
پخت غذا
سبزی تازه
۱۴۰۴/۰۴/۰۴
/ سایت پرشین وی
روش نگهداری قارچ در فریزر ؛ ترفندهای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در فریزر
روش نگهداری قارچ در فریزر و نگهداری قارچ و روش فریز کردن قارچ و بلانچ کردن قارچ و تفت دادن قارچ و آماده سازی قارچ و عمر نگهداری قارچ
۱۴۰۴/۰۳/۲۴
/ سایت آخرین خبر
تمام تکنیکها و فوتوفنهای مهم در تهیه حلوا که باید بدونی
آخرین خبر/ این حلوا بافتی لطیف و کرمی داره و نسبت به حلواهای معمولی سبکتر و خوشمزه تره نکات حلوا: ۱. الککردن آرد قبل از شروع: حتماً قبل از تفتدادن، آرد رو الک کن تا گلوله نداشته باشه. اگه خواستی حرفهایتر باشه، بعد از تفتدادن هم میتونی دوباره آرد رو الک کنی. از ارد سفید، سه صفر یا نول استفاده
حلوای مجلسی
حلوا
حلوای مجلسی
حلوا
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت فرارو
هشدار؛ این کنسروها را اصلا مصرف نکنید
این سم با جوشاندن به مدت ۲۰ دقیقه از بین میرود، اما بسیاری از مصرفکنندگان به اشتباه تصور میکنند حرارت دادن مختصر یا تفت دادن برای از بین بردن آن کافی است. سم بوتولینیوم یکی از کشندهترین سموم شناختهشده است که حتی مصرف ۲ میکروگرم از آن میتواند به مسمومیت شدید یا مرگ منجر شود.
کنسرو
تن ماهی
کنسرو
تن ماهی
۱۴۰۴/۰۲/۳۰
/ سایت آخرین خبر
ساندویچ بندری،محبوب دل پیر و جوان
آخرین خبر/ سوسیس (ترجیحاً کوکتل یا هاتداگ) – ۳۰۰ گرم پیاز – ۲ عدد متوسط (خلالی یا نگینی) رب گوجهفرنگی – ۲ قاشق غذاخوری بازار فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک – به مقدار لازم ادویه کاری یا بندری – ۱ قاشق چایخوری سس تند – به دلخواه روغن – برای تفت دادن نان باگت یا نان مخصوص ساندویچ خیارشور و گو
سوسیس
ساندویچ بندری
سوسیس
ساندویچ بندری
۱۴۰۴/۰۲/۲۷
/ سایت جعبه
طرز تهیه لقمه مرغ - مجله تجربه نت
طرز تهیه لقمه مرغ خانگی و سریع: 00:09 تفت دادن پیازهای خردشده 00:15 اضافه کردن مرغ چرخ شده به همراه ادویه های زردچوبه، نمک، پودر سیر و پولبیبر 00:19 درست کردن سس گوجه فرنگی 00:26 پیچیدن مواد مرغ در نان لواش تازه 00:38 سرخ کردن لقمه مرغ در تابه این کانال رو دنبال کنید تا دستورهای آشپزی سریع رو دمِ …
آشپزی
مرغ لقمه ای
آشپزی
مرغ لقمه ای
طرز تهیه لقمه مرغ
طرز تهیه لقمه مرغ خانگی
۱۴۰۴/۰۲/۲۶
/ سایت اندیشه قرن
با این چهار اشتباه غذایتان را نابود میکنید!
تریبون اقتصاد_ وعدههای غذایی هم باید خوشمزه و قابل خوردن بوده و هم سرشار از مواد مغذی باشند. اما اگر مواد مغذی و فیبر در این فرآیند از بین بروند، این غذا دیگر سالم نخواهد بود و خوردن آن فایدهای ندارد. به گزارش همشهری آنلاین، این اتفاق لزوما آگاهانه رخ نمیدهد و ممکن است ناآگاهانه مرتکب اشتباهات رایج …
۱۴۰۴/۰۲/۲۳
/ سایت آخرین خبر
حلوا شیر خوشمزه و لطیف بدون شربت بار
آخرین خبر/ آرد گندم یک لیوان شکر یک لیوان شیر دو لیوان زعفرون سه قاشق گلاب چهار قاشق پودر هل یک ق چایخوری بازار نکته: حتما آردو الک کنید. تا جایی تفت بدین تغییر رنگ بده و بو خامیش گرفته بشه. بعد تفت دادن دوباره الک کنید. به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید instagram.com/akharinkhabar
خوشمزه
حلوا
خوشمزه
حلوا
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت فرارو
چرا بادمجان را نباید پوست بگیریم؟
Nasunin تا حدی در برابر حرارت مقاوم است، اما آبپز کردن طولانیمدت ممکن است بخشی از مواد مغذی را از بین ببرد. روشهای مانند کبابی کردن یا تفت دادن ملایم بهتر است.
آنتی اکسیدان
بادمجان
آنتی اکسیدان
بادمجان
۱۴۰۴/۰۲/۱۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
کدام روغن برای چه غذایی است؟
یکی از مهمترین عناصر در پختوپز روزانه، روغنها هستند؛ اما اغلب بدون آگاهی از نوع روغن، کاربرد و دمای مناسب استفاده، از آنها استفاده میکنیم. این در حالی است که نوع روغنی که برای سرخکردن، تفت دادن، سالاد یا پخت غذا انتخاب میکنیم، تأثیر مستقیمی بر سلامت بدن، طعم غذا و حتی طول عمر مواد غذایی دارد.
سلامت
مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
روغن
تغذیه سالم
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۸ - ۲۲:۵۶:۰۰
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی