VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
برنج کته ایرانی
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت اکالا
طرز تهیه کته قالبی زعفرانی به روش رستورانی + نکات
پخت کته به روش قالبی یکی از محبوبترین روشهای طبخ برنج است. کته قالبی زعفرانی علاوه بر زیبایی ظاهری، طعم بینظیری دارد که برای پخت آن...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت آفتاب نیوز
طرز تهیه برنج کته در ۳ گام / سادهترین روش تهیه برنج بصورت کته
طرز تهیه برنج کته بسیار ساده و آسان است که میتوانید هم در قابلمه و هم در فر آن را درست کنید. پیشنهاد میشود که برای تهیه این مدل برنج، از برنجهای ایرانی استفاده کنید. مثل برنج کامفیروزی، برنج طارم، برنج هاشمی وغیره تا رنگ و لعاب غذا و طعم آن بهتر شود.
تهیه برنج کته
برنج رایسان
تهیه برنج کته
برنج رایسان
فروشگاه اینترنتی رایسان
تبلیغات
۱۴۰۳/۰۹/۰۱
/ سایت فرتاک
۱۰ نکته برای پخت برنج کته ایرانی؛ دانهدانه و بدون شفته شدن!
پخت برنج کته ایرانی شاید ساده به نظر برسد، اما با رعایت چند نکته میتوانید برنجی دانهدانه و خوشعطر درست کنید که حتی آشپزهای حرفهای هم تحسین کنند.
برنج کته
برنج کته ایرانی
برنج کته
برنج کته ایرانی
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
برنج پختهشده را چند بار میتوان گرم کرد؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی، و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
سلامت
برنج
سلامت
برنج
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت رکنا
پخت 3 مدل برنج پرطرفدار بین ایرانی ها + فیلم
رکنا: نحوه پخت 3 نوع برنج آبکش، کته و قالبی را با تمامی نکات طلایی مشاهده کنید.
برنج
آشپز
برنج
آشپز
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
/ سایت نی نی بان
ترفندهای طلایی برای پخت برنج خوشمزه!
برنج، سلطان سفره ایرانی! چه چیزی لذتبخشتر از یک بشقاب برنج تازه و خوشپخت؟ در این مطلب، شما را با فوت و فنهای پخت برنج آبکش و کته آشنا میکنیم تا بتوانید مثل یک آشپز حرفهای، برنجهایی با کیفیت رستورانی در خانه تهیه کنید. پس اگر میخواهید سفرههایتان همیشه رنگینتر از همیشه باشد، این مطلب را از …
پخت برنج
برنج ایرانی
پخت برنج
برنج ایرانی
۱۴۰۳/۰۵/۱۸
/ سایت فرتاک
گرم کردن مجدد برنج خطرناک است؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
برنج
گرم کردن برنج
برنج
گرم کردن برنج
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ سایت اکالا
طرز تهیه کته لوبیا چشم بلبلی (ناهار ساده و کم هزینه)
کته لوبیا چشم بلبلی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی ساده از برنج و لوبیا چشم بلبلی تهیه میشود. برای طبخ این غذا...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۰۹
/ سایت نی نی بان
طرز تیهه شوید قرمه گیلانی با مرغ؛ یک غذای اصیل و خوشمزه!
شوید قورمه گیلانی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی است که با ترکیبی از سبزیجات تازه، مرغ و ادویههای خوش عطر و طعم تهیه میشود. این غذا معمولاً با برنج کته سرو میشود.
غذای ایرانی
شوید قرمه
غذای ایرانی
شوید قرمه
۱۴۰۳/۰۴/۱۵
/ سایت فرتاک
آیا برنج دوباره گرمشده میتواند باعث مسمومیت غذایی شود؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
مسمومیت غذایی
برنج پختهشده
مسمومیت غذایی
برنج پختهشده
۱۴۰۳/۰۴/۱۲
/ سایت باتو
ترفند درست کردن بستنی برنجی، خاص و متفاوت
بستنی برنجی، یکی از دسرهای محبوب در کشورهای شرق آسیاست که با ذائقه ایرانیها نیز سازگاری دارد. این دسر خوشمزه و خاص، ترکیبی از برنج، شیر و خامه است که به راحتی در خانه تهیه میشود. مواد لازم: برنج کتهای و نرم: ۸۰ گرم شکر: ۵۰ گرم (یکچهارم پیمانه) شیر: ۱۲۰ میلیلیتر (نصف پیمانه) خامه
۱۴۰۳/۰۲/۲۶
/ سایت خبرآنلاین
گرم کردن مجدد این غذا باعث مسمومیت میشود
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
برنج
مسمومیت
برنج
مسمومیت
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۱/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
آیا گرم کردن مجدد برنج میتواند باعث مسمومیت غذایی شود؟
برنج از مواد پایه در آشپزی ایرانی و اغلب اوقات در سفره غذای ما حاضر است. گرچه نحوه پخت آن ممکن است در مناطق مختلف تفاوتهایی داشته باشد، چه به صورت کته و چه آبکششده، اگر از وعده غذایی که برای آن تهیه شده است اضافهتر باشد، گرم کردن دوبارهاش به توجه و دقت نیاز دارد تا سلامت ما را به خطر نیندازد.
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی