قیمت طلا امروز




 نظام تحول آموزش و پرورش

 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

مدرسه تراز شگفتانه آموزش‌وپرورش است/ کیفیت، عدالت و هویت سه محور تحول نظام تعلیم و تربیت

وزیر آموزش و پرورش در سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور با تأکید بر اجرای «الگوی مدرسه تراز» به‌عنوان برش مدرسه‌ای سند تحول بنیادین، گفت: این الگو یکی از مهم‌ترین و ماندگارترین اقدامات آموزش و پرورش در این دوره است و می‌تواند مسیر تحقق کیفیت، عدالت و هویت را در سطح مدرسه هموار کند.
 مدرسه تراز شگفتانه آموزش‌وپرورش است/ کیفیت، عدالت و هویت سه محور تحول نظام تعلیم و تربیت
ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در سی‌ونهمین اجلاس رؤسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور، با اشاره به برنامه‌های تحولی این وزارتخانه، اظهار کرد: «الگوی مدرسه تراز» را یکی از مهم‌ترین اقدامات این دوره می‌دانم و معتقدم شگفتانه نظام آموزش و پرورش در این دوره، همین موضوع است.

وی افزود: برش مدرسه‌ای سند تحول بنیادین در قالب الگوی مدرسه تراز، به‌عنوان یکی از محورهای اصلی اجرای سند در سطح مدرسه دنبال می‌شود و در آینده نزدیک از سامانه این الگو به‌طور کامل رونمایی خواهد شد.

کاظمی ادامه داد: سامانه جامع نظام برنامه‌ریزی مبتنی بر سند تحول و اجرای نقشه راه نیز در حال پیگیری است و برش ملی و ستادی سند تحول در قالب یک سامانه رونمایی شده است.

  مدرسه تراز؛ مسیر تحقق کیفیت آموزشی

 

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این‌که اجرای سند تحول باید از سطح مدرسه آغاز شود، گفت: برش مدرسه‌ای سند تحول بنیادین مسئله بسیار مهمی است و از طریق آن می‌توانیم به کیفیت دست پیدا کنیم.

وی افزود: تحول در فرایند یادگیری، اصلاح و بهبود روش‌های یاددهی و یادگیری، توانمندسازی حرفه‌ای معلمان، استفاده از هوش مصنوعی در کلاس درس و تجهیز مدارس به فناوری‌های جدید، از جمله برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت است.

کاظمی با اشاره به اجرای برنامه‌های توانمندسازی معلمان، گفت: اجتماعات یادگیری و توانمندسازی معلمان در کنار برنامه‌های آموزشی دنبال می‌شود و تلاش داریم کیفیت فرایند یاددهی و یادگیری را در مدرسه ارتقا دهیم.

  نشاط‌آفرینی و ایجاد محیط مثبت یادگیری

 

وی «نشاط‌آفرینی در فضای کلاس و مدرسه» را از دیگر برنامه‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: ایجاد محیط مثبت یادگیری و استفاده از روش‌های خلاقانه در کلاس‌های درس باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین بر بهبود فضاهای پرورشی، برگزاری رویدادهای دانش‌آموزی و توجه همزمان به ابعاد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تربیت بدنی تأکید کرد.

  شایسته‌سالاری؛ شرط مدیریت مدرسه تراز

 

کاظمی با تأکید بر نقش مدیران مدارس در کیفیت‌بخشی به نظام تعلیم و تربیت، گفت: مدیر، مهم‌ترین عنصر کیفیت‌بخشی در کنار معلم خوب است و می‌تواند مجموعه عوامل مدرسه را برای تحقق اهداف تربیتی در کنار یکدیگر قرار دهد.

وی افزود: شایسته‌سالاری در انتصاب مدیران، درجه‌بندی و سهم‌بندی مدارس و ایجاد نظام ارزشی و نظام تشویقی نیز از سیاست‌های آموزش و پرورش در حوزه کیفیت است.

  هویت ایرانی ـ اسلامی؛ سومین محور تحول

 

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به محور «هویت» گفت: تقویت هویت ایرانی ـ اسلامی یکی از سه سیاست محوری آموزش و پرورش است و پس از تحولات اخیر کشور، مسئولیت نظام تعلیم و تربیت در این حوزه اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

وی افزود: تعلق به هویت ملی و دینی و تقویت نمادهای ملی مانند پرچم، سرزمین، جغرافیا، ایران و زبان باید در مدرسه مورد توجه قرار گیرد و این مفاهیم باید در فضای مدرسه و کلاس درس جاری باشد.

کاظمی با تأکید بر نقش تشکل‌های دانش‌آموزی در این زمینه، اظهار کرد: ظرفیت تشکل‌ها باید برای تقویت هویت ملی، مسئولیت اجتماعی و نقش‌آفرینی دانش‌آموزان به کار گرفته شود.

  نماز، قرآن و فرهنگ ایثار و شهادت در متن برنامه‌های تربیتی

 

وی با تأکید بر ضرورت توجه به ارزش‌های دینی و انقلابی گفت: ما میراث‌دار خون هزاران شهید هستیم و هویت ایرانی ـ اسلامی ایران مدیون نگاه دینی و ارزش‌های دینی و انقلابی است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: توجه به نماز، قرآن، فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا باید در برنامه‌های تربیتی مدارس مورد توجه جدی قرار گیرد.

کاظمی تأکید کرد: کیفیت را بدون این ارزش‌ها نمی‌خواهیم؛ علم مهم است، اما ما علم عزتمندانه می‌خواهیم.

  اجرای طرح هر دانش‌آموز، یک مهارت

 

وزیر آموزش و پرورش مهارت‌آموزی را یکی دیگر از محورهای برنامه‌های تحولی این وزارتخانه دانست و گفت: طرح «هر دانش‌آموز، یک مهارت» دنبال می‌شود تا هر دانش‌آموز در هر پایه تحصیلی، یک مهارت را فرا بگیرد.

وی افزود: مهارت‌های پایه مانند نظم، احترام، مهارت‌های شغلی، اجتماعی و ارتباطی از جمله موضوعاتی هستند که در این طرح مورد توجه قرار گرفته‌اند.

  تأکید بر مشارکت دانش‌آموزان و نقش‌آفرینی اجتماعی

 

کاظمی زمینه‌سازی برای مشارکت‌جویی و نقش‌آفرینی دانش‌آموزان را از دیگر وظایف مدرسه عنوان کرد و گفت: باید برای دانش‌آموزان در حوزه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی فرصت مشارکت فراهم شود تا مسئولیت اجتماعی و نقش‌پذیری آنان تقویت شود.

وی همچنین تقویت روحیه ظلم‌ستیزی، استکبارستیزی و عدالت‌خواهی را از دیگر شاخصه‌های مورد توجه در برنامه‌های تربیتی آموزش و پرورش برشمرد.

وزیر آموزش و پرورش با جمع‌بندی سیاست‌های این وزارتخانه، اظهار کرد: «کیفیت، عدالت و هویت» سه سیاست محوری آموزش و پرورش هستند و تمامی برنامه‌های تحولی باید در راستای تحقق این سه محور و ذیل سند تحول بنیادین دنبال شوند.

وی افزود: تحول در مدرسه و محیط یادگیری، تحول در ساختار نظام آموزش و پرورش، تحول در منابع انسانی و تحول در حکمرانی نظام آموزش و پرورش از جمله محورهای تحولی برای دستیابی به اهداف تعیین‌شده است.

کاظمی ادامه داد: در حوزه مدرسه باید تحول ایجاد کنیم و محتوا و برنامه‌های آموزشی نیز باید متناسب با نیازهای مدرسه و دانش‌آموزان مورد بازنگری قرار گیرد.

  تحول در حوزه پرورشی و فرهنگی

 

وی تحول در حوزه پرورشی و فرهنگی را یکی از بخش‌های مهم برنامه‌های آموزش و پرورش دانست و گفت: اتصال برنامه‌های پرورشی و ورزشی به برنامه درسی، افزایش نقش‌پذیری و مشارکت دانش‌آموزان، ایجاد موقعیت‌های متنوع تربیتی در مدرسه و خارج از مدرسه، توجه به فناوری‌ها و مصرف فرهنگی متناسب با ذائقه دانش‌آموزان و توانمندسازی مربیان و مشاوران از محورهای اصلی این تحول است.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: توانمندسازی در حوزه تربیت بدنی و فعالیت‌های پرورشی نیز در همین چارچوب دنبال خواهد شد تا مدرسه به محیطی برای یادگیری، تربیت، مشارکت و نقش‌آفرینی دانش‌آموزان تبدیل شود.

انتهای پیام/







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.