قیمت طلا امروز




 مقابله با جنایات بین‌المللی

 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

ضرورت اصلاح در جزئیات طرح نفوذ

نمایندگان مجلس شورای اسلامی همزمان با نهایی کردن تصویب مواد طرح «مقابله با جنایات بین‌المللی» با کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» نیز موافقت کردند.
 ضرورت اصلاح در جزئیات طرح نفوذ
در موادی از این طرح که کلیات آن با ۱۸۳ رأی موافق، ۴ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۸ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید، اقداماتی همچون مصاحبه یا هرگونه ارتباط با رسانه‌های معاند و ارتباط با سفارتخانه‌های خارجی و نیز هرگونه پیشنهاد سیاستی یا تقنینی مضر به امنیت و استقلال کشور و تحت اشراف سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه، جرم انگاری شده است.

طراحان این طرح در ماده 1 پیشنهادی آن هرگونه پیشنهاد سیاستی یا تقنینی تحت اشراف سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه را که به امنیت یا استقلال کشور لطمه بزند مستحق حبس درجه ۱ تا ۳۰ سال دانسته‌اند. در ماده 6 این طرح نیز آمده است: «مصاحبه یا شرکت در گفت‌وگو یا هرگونه ارتباط با رسانه‌های معاند از جمله رسانه‌های آمریکایی یا صهیونیستی یا رسانه‌هایی را که آمریکا یا رژیم صهیونیستی تأمین مالی می‌کنند، ممنوع و موجب محکومیت به حبس درجه شش (۶ ماه تا ۲ سال) است. مصاحبه با سایر رسانه‌های خارجی منوط به اطلاع‌رسانی به سامانه وزارت اطلاعات است.»

همچنین پیشنهاد شده، ارتباط اشخاص با سفارتخانه‌ها، دفاتر سازمان‌ها یا نهادهای غیرایرانی در داخل یا خارج از کشور بدون اطلاع‌رسانی و اخذ مجوز کتبی از وزارت خارجه، موجب محکومیت به جزای نقدی درجه چهار و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش باشد.

انتشار این مواد از طرح و جزئیات دیگری نظیر اینکه گفته شد طراحان این طرح «همکاری علمی با نهادهای خارجی خارج از فهرست مجاز» را ممنوع دانسته و حتی «تولید یا کارگردانی فیلم، مستند، تئاتر، موسیقی و کتابی که مروج فرهنگ ضد اسلامی باشد یا چهره سیاه از کشور نشان دهد را مستحق محرومیت مادام العمر از فعالیت دانسته‌اند» سبب شد که طرح با انتقادات گسترده‌ای از سوی برخی کارشناسان حقوقی و فعالان رسانه‌ای و اجتماعی مواجه شود. علاوه بر انتقادات مطرح شده به مواد طرح در مورد کلیات نیز این انتقاد جدی از سوی کارشناسان و حتی نمایندگان مخالف طرح در مجلس مطرح شد که طرحی که دارای ابعاد حقوقی و قضایی است و قاعدتاً باید در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس و در روند همکاری و مشورت با قوه قضائیه تدوین و ارائه می‌شد از سوی کمیسیون غیرتخصصی و غیر مرتبط با خود یعنی امنیت ملی و سیاست خارجی تدوین و ارائه شده است.

گستردگی انتقادات تا به آنجا بود که سبب شد عثمان سالاری، عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در مقام واکنش و توضیح با اعلام اینکه «جزئیات طرح مقابله با نفوذ بیگانگان هنوز بررسی نشده است» اعلام کند که «قرار است جزئیات طرح در جلسات آتی مجلس و به‌صورت ماده‌به‌ماده بررسی شود و نمایندگان موافق و مخالف دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را مطرح کنند؛ بنابراین مطالبی که درباره جزئیات این طرح منتشر شده، فعلاً نباید به‌عنوان مصوبه نهایی تلقی شود.» وی همچنین درباره طرح مقابله با جنایات بین‌المللی که روز گذشته در مجلس نهایی شد، گفت که این موضوع ارتباطی با طرح مقابله با نفوذ بیگانگان ندارد و نباید این دو طرح با یکدیگر خلط شوند.

ایمان شمسایی رئیس مرکز رسانه مجلس هم انتشار این توضیح درباره طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه را ضروری دانست که «مجلس هنوز وارد بررسی جزئیات این طرح نشده است و بنابر این انتشار اخباری با عنوان تصویب جزئیات و تصویب مواد آن نادرست است» و «هنوز معلوم نیست که این طرح به صورت یک شوری و یا دو شوری بررسی می‌شود.»

 

نمایندگان خواستار اصلاح طرح 

در روند بررسی جزئیات

طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه در مرحله تصویب کلیات با این دفاع ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی همراه بود که «باید از دو‌شوری شدن و اطاله روند بررسی این طرح جلوگیری کنیم تا نیاز دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور هرچه سریع‌تر به قانون تبدیل شود.» 

همچنین منوچهر متکی نماینده موافق و مدافع طرح معتقد بود «در موضوع جاسوسی قانون داریم، اما در حوزه نفوذ، با توجه به اهمیت این موضوع و تأکید رهبر شهید بر مقابله با نفوذ، خلأ قانونی وجود داشت که این طرح برای رفع همین خلأ تدوین شده است.» با این توضیحات اگر چه اکثریت نمایندگان حاضر به کلیات رأی دادند؛ اما در مقام جزئیات بر خلاف موضع حسن قشقاوی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی که ادعا داشت «موضوع در کمیته تخصصی با دقت بسیار بالا و به‌صورت کلمه‌به‌کلمه بررسی شده است» طیف قابل توجهی از نمایندگان معتقد بودند که این طرح برای تبدیل شدن به قانون به اصلاحات جدی نیازمند است.

از جمله، محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه که در انتقاد نسبت به طرح گفت: «طرح مقابله با جاسوسی و نفوذ بر خلاف انتظار دست افراد مشمول نفوذ و جاسوسی را بازتر می‌کند.» او در تبیین ایراد خود به طرح توضیح داد: «در این طرح به همه حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی تعرض شده و بر اساس ماده 3 آن از این به بعد انجام تمامی فعالیت‌های دستگاه‌های مشمول این قانون باید در سامانه ثبت شود و دریافت مجوز پیش‌بینی شده است و در واقع با این ماده از تمامی فعالیت‌های اقتصادی جلوگیری خواهد شد و در ماده دیگری در عمل محدودیت‌هایی برای فعالیت‌های مجازی در نظر گرفته شده است؛ چنین احکامی می‌تواند موجب هرج‌ومرج شود و با ساختار قانونگذاری و سیاست‌های رهبر شهید در حوزه قانونگذاری مغایرت دارد و این ایرادات نشان می‌دهد عزیزانی که در حوزه‌های حقوقی و امنیتی روی این طرح کار کرده‌اند، باید ایرادات جدی آن را مورد توجه قرار دهند.»

عثمان سالاری نیز که خود در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عضویت دارد، در مقام مخالفت با جزئیات طرح و تأکید بر ضرورت اصلاح مواد آن اگر چه اصل مقابله با نفوذ را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر، معقول و مقبول دانست، اما گفت: «ماهیت این طرح عمدتاً قضایی است و از ماده ۱۲ به بعد، به‌طور گسترده برای برخی اقدامات جرم‌انگاری و مجازات تعیین شده است؛ بنابراین باید الزامات قانونی مربوط به طرح‌های دارای ماهیت قضایی در آن رعایت شود.» سالاری در این باره افزود: «مطابق نظریه تفسیری شورای نگهبان، هر طرح یا لایحه‌ای که ماهیت قضایی و حقوقی داشته باشد، باید نظر قوه قضائیه درباره آن اخذ شود. تا آنجا که اطلاع دارم، در فرآیند بررسی این طرح نظر قوه قضائیه اخذ نشده و این قوه مورد مشورت قرار نگرفته است.» 

محمدرضا صباغیان هم در مخالفت با کلیات طرح یادآوری کرد که قوانین زیادی در کشور وجود دارد و نیازی نیست با عجله قانون جدید تصویب کنیم. 

  برش

رسانه رهبر انقلاب: مصوبات مجلس با مسائل اصلی کشور

و نیاز‌های مردم نسبت مستقیم داشته باشد

روز گذشته کانال رسانه رهبر انقلاب در فضای مجازی بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب به‌مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس شورای اسلامی و آغاز سومین سال فعالیت مجلس دوازدهم در 7 خرداد 1405 را بازنشر داد با این عنوان که مصوبات مجلس براساس نیازهای مردم و معطوف به امیدآفرینی و آینده‌سازی کشور باشد؛ «لازم است مصوبات مجلس با مسائل اصلی کشور و نیازهای مردم نسبتی مستقیم و مشهود داشته باشد و معطوف به امیدآفرینی و آینده‌سازی کشور باشد. جامعه پیش از هر چیز نیازمند مشاهده نشانه‌های واقعی امید، مسیر باثبات و چشم‌انداز روشن از آینده است تا بتواند بر اساس آن برنامه‌ریزی و حرکت کند و نمایندگان مجلس با مواضع، مصوبات و نطق‌های خود می‌توانند مجلس شورای اسلامی را نهاد پیشران امیدآفرینی نمایند.»

 

 

فراتر از منطق تقنین

فرشید فرحناکیان حقوقدان

تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه» را نمی‌توان صرفاً یک اقدام تقنینی برای مقابله با جاسوسی و نفوذ دانست. مسأله اصلی آنجاست که مرز میان «تهدید امنیتی» و «تعامل مشروع» تا چه اندازه در متن طرح روشن‌شده است. بر اساس گزارش‌های منتشرشده، دامنه طرح فراتر از جاسوسی کلاسیک رفته و حوزه‌هایی مانند ارتباط علمی، رسانه‌ای و برخی تعاملات خارجی را نیز دربر می‌گیرد.

نخستین هشدار، ابهام در تعریف جرم است. واژه‌هایی مانند «نفوذ»، «ارتباط»، «همکاری»، «هدایت» و «راهبری» اگر بدون معیارهای دقیق حقوقی به کار روند، ظرفیت تفسیر گسترده پیدا می‌کنند. در حقوق کیفری، شهروند باید پیش از انجام رفتار بداند دقیقاً چه عملی جرم است. قانونی که مرز جرم و رفتار مشروع را مبهم بگذارد، در عمل بخشی از تشخیص جرم را از قانونگذار به مرحله اجرا منتقل می‌کند.

مسأله دوم، تناسب جرم و مجازات است. آیا مصاحبه با یک رسانه خارجی، همکاری علمی با یک دانشگاه خارجی و همکاری سازمان‌یافته با یک سرویس اطلاعاتی، از حیث میزان خطر امنیتی در یک سطح قرار دارند؟ گزارش‌های منتشرشده از پیش‌بینی مجازات حبس برای برخی تعاملات علمی و رسانه‌ای حکایت دارد. اگر چنین تفکیکی در متن قانون وجود نداشته باشد، اصل تناسب به چالش کشیده می‌شود.

مسأله سوم، هزینه اجتماعی قانون است. دانشگاه برای پیشرفت به ارتباط بین‌المللی نیاز دارد؛ رسانه برای ایفای نقش خود به امکان گفت‌وگو و دسترسی به منابع مختلف؛ و دیپلماسی عمومی نیز اساساً بر ارتباط بناشده است. اگر هر ارتباط خارجی بالقوه در معرض عنوان مجرمانه قرار گیرد، نتیجه الزاماً افزایش امنیت نیست؛ ممکن است افزایش خودسانسوری و کاهش تعامل باشد.

از سوی دیگر، حتی اگر هدف طرح، مقابله با خلأهای قانونی و تمرکز مقررات پراکنده باشد، یک پرسش اساسی باقی می‌ماند: آیا مشکل کشور کمبود قانون است یا ضعف در اجرای دقیق قوانین موجود؟ تورم قوانین امنیتی لزوماً به معنای افزایش امنیت نیست.

امنیت ملی ضرورت است؛ اما امنیت پایدار با قانون مبهم ساخته نمی‌شود. قانون امنیتی زمانی قدرتمند است که دقیق باشد، مرز رفتار مجرمانه و مشروع را روشن کند، مجازات متناسب داشته باشد و امکان دفاع مؤثر را تضمین کند.

بنابراین نقد اصلی به چنین طرحی، مخالفت با مقابله با نفوذ نیست؛ نقد متوجه شیوه جرم‌انگاری نفوذ است. اگر قانون نتواند میان جاسوس، واسطه، پژوهشگر، روزنامه‌نگار و شهروندی که صرفاً با جهان خارج ارتباط دارد تفاوت بگذارد، ممکن است در تلاش برای مقابله با تهدید، هزینه‌ای ناخواسته به آزادی‌های قانونی و سرمایه اجتماعی تحمیل کند.

مسأله درنهایت یک انتخاب ساده میان امنیت یا آزادی نیست؛ مسأله، طراحی قانونی است که بتواند هر دو را همزمان حفظ کند. مسأله و ایراد به این طرح مخالفت با مقابله با نفوذ نیست؛ مسأله، غلبه منطق امنیتی بر منطق تقنین دقیق است. قانون زمانی می‌تواند امنیت‌آفرین باشد که دقیقاً مشخص کند «نفوذ» چیست، چه رفتاری جرم محسوب می‌شود و مجازات آن تا کجا باید امتداد یابد. اگر دامنه جرم‌انگاری گسترده، تعریف‌ها مبهم و ضمانت اجرا سنگین باشد، مرز میان «تهدید امنیتی» و «تعامل مشروع» مخدوش می‌شود. متن نهایی، اگر قرار است از منظر حقوقی و سیاسی قابل دفاع باشد، باید جرم‌انگاری محدودتر، تعاریف روشن‌تر، مجازات متناسب‌تر و مرز شفاف‌تری میان امنیت ملی و آزادی‌های قانونی ترسیم کند. در غیر این صورت، قانون به‌جای آنکه صرفاً با نفوذ مقابله کند، ممکن است به تولید «هزینه تعامل» و گسترش خودسانسوری در جامعه منجر شود.

 

امنیت ملی و اهمیت قانونگذاری سنجیده

علی  نجفی توانا 

حقوقدان

طرحی با عنوان «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» پس از تصویب کلیات در حالی برای بررسی جزئیات در دستور کار قرار گرفته است که به‌دلیل ارتباط مستقیم با حوزه‌های امنیتی، رسانه‌ای، فرهنگی و اقتصادی، نیازمند بررسی‌های دقیق‌تر حقوقی، سیاسی و اجتماعی است. مقابله با جاسوسی، خیانت و نفوذ بیگانگان از وظایف مسلم حاکمیت است، اما این هدف باید در چارچوب قانون، با رعایت حقوق شهروندی و بدون ایجاد محدودیت‌های غیرضروری برای فعالیت‌های مشروع مردم دنبال شود.

نخستین نگرانی درباره این طرح، احتمال تعارض آن با اصول قانون اساسی است. اصل ۹ قانون اساسی تصریح می‌کند که هیچ مقامی نمی‌تواند به نام استقلال و تمامیت ارضی کشور، آزادی‌های مشروع مردم را سلب کند و همینطور به نام آزادی استقلال و امنیت کشور را. از سوی دیگر، اصل ۲۴ نیز آزادی نشریات و مطبوعات را در حدود مقرر قانونی به رسمیت شناخته است. بنابراین هر مصوبه‌ای که ارتباطات رسانه‌ای، نقد، ارزیابی، گفت‌وگو و تبادل نظر با مخاطبان خارجی را به‌صورت گسترده محدود کند، باید با حساسیت و دقت فراوان بررسی شود.

 در شرایط امروز، خبرنگار یا پژوهشگر ممکن است برای انجام وظیفه حرفه‌ای خود با سفیر، کاردار، سرمایه‌گذار یا نماینده یک شرکت خارجی گفت‌وگو کند. چنین ارتباطی لزوماً ماهیت امنیتی یا مجرمانه ندارد. تعمیم جرم‌انگاری در این قانون می‌تواند مصاحبه با ورزشکاران و هنرمندان خارجی و بسیاری از فعالیت‌های علمی، فرهنگی و هنری را نیز دربر گیرد؛ فعالیت‌هایی که بخش مهمی از ارتباطات طبیعی جامعه با جهان خارج را تشکیل می‌دهند. اگر معیارهای طرح به‌گونه‌ای تنظیم شود که مصاحبه، معامله یا رابطه فرهنگی و اقتصادی با یک رسانه یا نهاد خارجی، بدون تعریف دقیق، در معرض تعقیب قرار گیرد، فعالیت‌های حرفه‌ای و اقتصادی با نااطمینانی جدی مواجه خواهد شد.

 در حوزه انتخابات نیز باید میان موضوعات تفکیک قائل شد. جرم‌انگاری دریافت کمک مالی خارجی در انتخابات، اساساً به قانون انتخابات مربوط است و اگر قوانین موجود در این زمینه نیازمند اصلاح یا تکمیل هستند، می‌توان با افزودن یک یا دو ماده به قوانین مرتبط یا قانون مجازات اسلامی، مشکل را به‌صورت مشخص و هدفمند برطرف کرد. نیازی نیست برای حل یک موضوع خاص، دامنه مقررات کیفری به مجموعه گسترده‌ای از ارتباطات اجتماعی، فرهنگی و حرفه‌ای تسری یابد.

 ایران هم‌اکنون نیز در قوانین کیفری و قانون مطبوعات، مقررات متعددی برای مقابله با جاسوسی، همکاری با دشمن، جرایم علیه امنیت و تخلفات رسانه‌ای دارد. افزودن جرم‌انگاری‌های مبهم و گسترده، نه‌تنها ضرورتاً امنیت بیشتری ایجاد نمی‌کند، بلکه می‌تواند به افزایش بوروکراسی، سلیقه‌ای شدن نظارت و گسترش خودسانسوری بینجامد. شهروند عادی چگونه باید از ماهیت واقعی یک سرمایه‌گذار، رسانه یا شرکت خارجی آگاه باشد و مسئولیت تشخیص «معاند» یا «وابسته» را بر عهده بگیرد؟

 ابهام در تعریف مفاهیم، کار را برای مراجع قضایی نیز دشوار می‌کند و تشخیص مصادیق را با چالش روبه‌رو می‌سازد. همچنین واگذاری امور تخصصی قضایی و امنیتی به نهادهای متعدد، ممکن است موجب تداخل وظایف و سرگردانی مردم شود؛ آن‌هم در شرایطی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور، قوه قضائیه، نیروی انتظامی و نهادهای نظارتی، هرکدام مسئولیت‌های مشخصی دارند.

 مبارزه با نفوذ بیگانگان باید پیشگیرانه، دقیق و هدفمند باشد، نه واکنشی و مبتنی بر جرم‌انگاری گسترده. در شرایط فشار اقتصادی و افزایش التهاب افکار عمومی، تصویب قانونی مبهم می‌تواند هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی تازه‌ای ایجاد کند. امنیت پایدار زمانی شکل می‌گیرد که در کنار صیانت از امنیت ملی، آزادی‌های مشروع، فعالیت رسانه‌ای و اعتماد عمومی نیز حفظ شود.

انتهای پیام/







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند
سایت عصرایران

چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند

در برخی نقاط، نشانه‌هایی از خراش‌های عمیق روی تنه درختان دیده می‌شود؛ خراش‌هایی که به نظر می‌رسد با ابزار نوک‌تیز ایجاد شده‌اند. از محل این زخم‌ها، شیره یا ر...
         
پایان یک صدا، آغاز صدها خاطره
خبرگزاری ایرنا

پایان یک صدا، آغاز صدها خاطره

تهران- ایرنا- بعضی صداها، فقط شنیده نمی‌شوند؛ در خاطره‌ها می‌مانند. صدای ایرج از همان صداها بود؛ صدایی که سال‌ها از رادیو به خانه‌ها آمد، روی تصویر ستاره‌های سینما نشست و با فردین چنان گره خورد که بخشی از حافظه سینمای ایران شد. حالا با رفتن ایرج، شاید صاحبِ صدا نباشد، اما صدایش هنوز زنده است.
ایران خودرو و سایپا مسئول بحران بنزین شدند
سایت تابناک

ایران خودرو و سایپا مسئول بحران بنزین شدند

اسماعیل سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور ایران و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی گفت: «...به دلیل شرایط جنگی و محدودیت‌هایی که در آن قرار داریم باید به...
نسل زد چگونه خود را آرام می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

نسل زد چگونه خود را آرام می‌کند؟

زندگی در شهرهای بزرگ، با سرعت بی‌سابقه‌ای در جریان است؛ از مسیر رفت‌وآمد و محل کار تا ساعت‌هایی که در فضای مجازی و صفحه‌های موبایل سپری می‌شود. میان دغدغه‌های اقتصادی، فشارهای تحصیلی و نگرانی درباره آینده مبهم، استرس برای بسیاری از جوانان به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شده است. جنگ علیه ایران هم فشار …
ویدیو/ چرا مغز انسانِ امروزی در اوج ثبات نسبی، سیگنالِ فقر صادر می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا مغز انسانِ امروزی در اوج ثبات نسبی، سیگنالِ فقر صادر می‌کند؟

شبکه‌های اجتماعی با نمایش مداوم سبک زندگی‌های لوکس، معیار جوانان برای سنجش ثروت و امنیت مالی را تغییر داده‌اند؛ به‌طوری که حتی برخی افراد با وضعیت اقتصادی باثبات نیز احساس می‌کنند از نظر مالی عقب مانده‌اند.
         
ویدیو/ بدرقه «پهلوان آواز» تا خانه ابدی
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ بدرقه «پهلوان آواز» تا خانه ابدی

مراسم تشییع پیکر ایرج، خواننده پیشکسوت موسیقی ایران، امروز جمعه (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)، با حضور جمعی از هنرمندان، مسئولان فرهنگی، اهالی موسیقی و مردم از مقابل تالار وحدت تهران برگزار شد. حسین خواجه امیری معروف به «ایرج» از خوانندگان نامدار موسیقی ایرانی که طی ماه‌های گذشته در بستر بیماری بود، روز چهارشنبه (۲۱ …
ببینید | تراستی‌ها کیستند و چه نقشی در اقتصاد تحریم‌زده ایران دارند؟
سایت خبرآنلاین

ببینید | تراستی‌ها کیستند و چه نقشی در اقتصاد تحریم‌زده ایران دارند؟

با تداوم تحریم‌ها، تراستی‌ها به یکی از ابزارهای انتقال درآمدهای نفتی ایران بدل شدند؛ شبکه‌هایی که نقششان مهم است اما همچنان با ابهام نظارتی همراه‌اند. اصلاح «تراستی» در سال‌های اخیر به یکی از پرکاربردترین واژه‌ها در ادبیات اقتصادی ایران تبدیل شده است؛ مفهومی که اگرچه ریشه در واژه انگلیسی Trust دارد، …
         
لحظه انتقال گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط نوپو | ویدئو
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

لحظه انتقال گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط نوپو | ویدئو

حادثه گروگانگیری در خیابان ولیعصر تهران با حضور مأموران به آزادی گروگان منجر شد.
ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید
سایت عصرایران

ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید

هنوز بامداد ششم اوت فرانرسیده بود که گزارش‌های هواشناسی، از میان گزینه‌های تعیین‌شده برای بمباران، هیروشیما را به‌عنوان هدف نهایی انتخاب کرد. تصور کنید؛ تنها...
ویدیو/ چرا مغز ما عاشق داستان است؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا مغز ما عاشق داستان است؟

ما میدانیم هری پاتر، فرودو یا لوک واقعی نیستند. اما چرا وقتی برایشان اتفاقی می افتد، ناراحت یا خوشحال می شویم؟ چرا مغز ما عاشق داستان است؟
ایران و استهلاک اقتصاد
روزنامه شرق

ایران و استهلاک اقتصاد

اقتصاد ایران در سالهای گذشته مدام کوچک و کوچکتر و به تعبیر محمدمهدی بهکیش، اقتصاددان مستهلک شده است. او به شرق می گوید که در دهه های گذشته
ویدیوی آموزش کشتن همسر دونالد ترامپ
سایت تابناک

ویدیوی آموزش کشتن همسر دونالد ترامپ

ویدیوی آموزش کشتن ملانیا ترامپ همسر دونالد ترامپ که توسط برخی رسانه‌ها منتشر شده را می‌بینید.
ویدیو/ پرسوناهای اکبر عبدی
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ پرسوناهای اکبر عبدی

اکبر عبدی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون، در شامگاه جمعه ۲ مرداد ماه به دلیل سکته‌ی قلبی درگذشت. این هنرمند که به مرد هزارچهره سینمای ایران شهرت داشت، مهارت ویژه‌ای در ایفای نقش‌های مختلف با تکیه بر گریم‌های سنگین و دقیق داشت.
از خنده تا اشک؛ بهترین نقش‌های اکبر عبدی در یک ویدئو
سایت الف

از خنده تا اشک؛ بهترین نقش‌های اکبر عبدی در یک ویدئو

اکبر عبدی در ۶۶ سالگی از دنیا رفت؛ بازیگری که بیش از چهار دهه با نقش‌های ماندگارش در حافظه جمعی ایرانیان جاودانه شد.
فیلم|۱۱۰سال روایت دانایی
خبرگزاری ایرنا

فیلم|۱۱۰سال روایت دانایی

تبریز - ایرنا - دبیرستان فردوسی تبریز، که به عنوان یکی از نخستین کانون‌های آموزشی نوین در ایران شناخته می‌شود، در آستانه ورود به دومین قرن حیات فرهنگی خود قرار دارد؛ مدرسه‌ای که از زمان تأسیس در سال ۱۲۹۳ شمسی تاکنون، با پرورش خیل عظیمی از مشاهیر، دانشمندان و مفاخر برجسته ادبی و علمی ایران، سهمی بی‌بدیل …
فیلم | قنات‌های دوقلوی بَم؛ سازه‌های مهجورِ جهانی
خبرگزاری ایرنا

فیلم | قنات‌های دوقلوی بَم؛ سازه‌های مهجورِ جهانی

کرمان – ایرنا – قنات‌های اکبرآباد و قاسم‌آباد بَروات بم در شرق استان کرمان، صدها سال است که صبورانه و سخاوتمندانه آب را از دل زمین عبور داده و به نخلستان‌ها می‌رسانند. این ۲ قنات که قدمت آن را مربوط به دوران قاجار می‌دانند با وجود اینکه در سال ۹۵ در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار گرفته‌اند، چندان شناخته‌شده …
تماس موساد با وزیر نفت حین منفجر کردن خطوط اصلی گاز ایران!
سایت تابناک

تماس موساد با وزیر نفت حین منفجر کردن خطوط اصلی گاز ایران!

جواد اوجی وزیر نفت دولت ابراهیم رئیسی فاش کرد که در 25 بهمن 1402 شاه لوله‌های انتقال گاز ایران توسط اسرائیل منفجر شده و روایت عجیبی از آن تعریف کرد. اوجی گفت...
۳ دقیقه از مناظره جنجالی ثابتی با یک نماینده مجلس
سایت فرارو

۳ دقیقه از مناظره جنجالی ثابتی با یک نماینده مجلس

محمدمهدی شهریاری خطاب به امیرحسین ثابتی که هر دو از اعضای نمایندگان مجلس هستند، گفت: «شما نمی‌توانید سر میز مذاکره بنشینید و بگویید می‌کشم‌تان»، و او در پاسخ تأکید کرد: «باید عمل کنیم.»
به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک سینمای ایران
سایت برترینها

به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک سینمای ایران

مروری داریم بر به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک در دهه شصت و هفتاد؛ آثاری که هنوز هم با دیدن چند ثانیه از آن‌ها، بوی کودکی در ذهن زنده می‌شود.
چرا گذار روسیه به سرمایه‌داری شکست خورد؟
سایت تابناک

چرا گذار روسیه به سرمایه‌داری شکست خورد؟

این گزارش به گذار اقتصادی روسیه پس از فروپاشی شوروی می‌پردازد و آن را با تجربه چین و لهستان مقایسه می‌کند. اصلاحات سریع شامل آزادسازی قیمت‌ها و خصوصی‌سازی گس...
         
وحید تاج روی پل بمباران شده کرج خواند
سایت برترینها

وحید تاج روی پل بمباران شده کرج خواند

وحید تاج، خواننده، اجرای جدیدی را روی پل B1 ضبط کرده و منتشر کرد.
ویدیو/ چرا ایرانی‌ها در گرما چایی می‌نوشند، اما اروپایی‌ها می‌میرند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا ایرانی‌ها در گرما چایی می‌نوشند، اما اروپایی‌ها می‌میرند؟

بمپور؛ دژ دائم دوران
خبرگزاری ایرنا

بمپور؛ دژ دائم دوران

تهران-ایرنا-قلعه بمپور یکی از شاهکارهای مهندسی ایرانیان باستان، در معماری دفاعی با دیوارهای بلند، برج‌های نگهبانی و دروازه‌های محکم است که در قالب یک دژ تسخیرناپذیر، سال‌ها در برابر تهاجم دشمنان این خاک پایدار مانده است. اگرچه دشمن آمریکایی صهیونیستی بامداد چهارشنبه ۲۴ تیر ماه با ۱۳ فروند موشک، آسایشگاه …
بیت‌کوین چگونه کار می‌کند؟
سایت تابناک

بیت‌کوین چگونه کار می‌کند؟

بیت‌کوین به عنوان شناخته‌شده‌ترین رمزارز جهان، مدلی متفاوت از پول دیجیتال را معرفی می‌کند؛ مدلی که برخلاف تراکنش‌های بانکی و پرداخت‌های کارت اعتباری، به نهاد مرکزی، دولت یا شرکت پردازشگر وابسته نیست. این ویدیو توضیح می‌دهد که تراکنش‌های بیت‌کوین چگونه در شبکه‌ای توزیع‌شده از رایانه‌ها ثبت و تأیید می‌شوند، …
فیلم کامل صحبت های عراقچی در ماجرای جنگ جواد موگویی
سایت فرارو

فیلم کامل صحبت های عراقچی در ماجرای جنگ جواد موگویی

فیلم کامل گفت‌وگوی عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، با جواد موگویی درباره جزئیات جنگ، تصمیم‌گیری‌های شورای عالی امنیت ملی، روند مذاکرات، حملات نظامی و ارزیابی او از تحولات اخیر منتشر شد. در این ویدئو، عراقچی به پرسش‌های مختلف درباره جنگ، مذاکرات و سیاست خارجی ایران پاسخ می‌دهد.
مذاکره تصمیم چه کسی بود؟ + ویدئو | عراقچی:دست فرمان من نبود...| توضیحات مهم از پشت پرده مذاکرات
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مذاکره تصمیم چه کسی بود؟ + ویدئو | عراقچی:دست فرمان من نبود...| توضیحات مهم از پشت پرده مذاکرات

بخشی از گفتگوی جواد موگویی، پژوهشگر و مستندساز در برنامه «ماجرای جنگ۲» با عراقچی وزیر امور خارجه منتشر شد. عراقچی درباره مذاکره گفت: مذاکره برای اتمام حجت بود که کسی نگوید تقصیر شماست و می خواستید مذاکره کنید.
ویدیویی از اعزام سه مهمان جدید به ایستگاه فضایی بین‌المللی
خبرگزاری ایسنا

ویدیویی از اعزام سه مهمان جدید به ایستگاه فضایی بین‌المللی

روسیه دیروز ۱۴ ژوئیه دو فضانورد خود و یک فضانورد ناسا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاد.
تصاویر ترمز بریدن مرگبار اتوبوس در خیابان ولیعصر +18
سایت تابناک

تصاویر ترمز بریدن مرگبار اتوبوس در خیابان ولیعصر +18

تصاویر ترمز بریدن مرگبار اتوبوس در خیابان ولیعصر تهران که به زیر گرفتن شماری خودرو و موتورسوار منجر شد را با این توضیح می‌بینید که این تصاویر برای اشخاص زیر 18 سال و بیماران قلبی و روحی مناسب نیست.
پیام تصویری یک رزمنده از جزیره هرمز به زیر کولرنشینان
سایت تابناک

پیام تصویری یک رزمنده از جزیره هرمز به زیر کولرنشینان

در این ویدیو که در فضای مجازی فراگیر شده، یکی از دلیرمردان مدافع میهن که در خط مقدماتی نبرد با آمریکا حضور دارد حرف های مهمی را به زبان ساده می‌گوید؛ زیر کولر نشینانی که نمی دانند جنگ چیست.
گزارش سی‌ان‌ان از نشانه‌های بازسازی تاسیسات هسته‌ای و موشکی ایران
سایت تابناک

گزارش سی‌ان‌ان از نشانه‌های بازسازی تاسیسات هسته‌ای و موشکی ایران

تصاویر ماهواره‌ای تازه که در اختیار سی‌ان‌ان قرار گرفته‌اند، از آغاز فعالیت‌هایی برای پاک‌سازی، تعمیر و بازسازی شماری از تأسیسات هسته‌ای، موشکی و پایگاه‌های هوایی ایران حکایت دارند. همچنین در برخی پایگاه‌های موشکی در تبریز و کرمانشاه، عملیات پاک‌سازی ورودی تونل‌ها و آماده‌سازی محوطه‌ها مشاهده شده است. …
راز تشییع‌های میلیونی
خبرگزاری ایرنا

راز تشییع‌های میلیونی

تهران- ایرنا- از جمال عبدالناصر تا ویکتور هوگو و یا از ام کلثوم تا آنادورای، همگی چهره‌هایی هستند که توسط میلیون‌ها نفر از طرفداران خود بدرقه شدند؛ فهرستی که نام شهید سلیمانی و امام شهیدمان متفاوت‌تر در آن دیده‌ می‌شود اما راز تشییع‌های میلیونی تاریخ چیست؟
درس عراقی‌ها به سوپرانقلابی‌های ایران را ببینید
سایت تابناک

درس عراقی‌ها به سوپرانقلابی‌های ایران را ببینید

در حالی که سوپرانقلابی‌ها با هتاکی و حملات فیزیکی به مسعود پزشکیان و عباس عراقچی بابت تفاهم ایران و آمریکا برای مراسم وداع با رهبر شهید حاشیه سازی کردند، شیعیان بابصیرت عراق استقبالی سنگین از رئیس جمهور و وزیرامورخارجه ایران کردند. این لحظات که در حرم امام علی (ع) ثبت شده را می‌بینید.
قطع صدای صفار هرندی روی آنتن زنده!
سایت تابناک

قطع صدای صفار هرندی روی آنتن زنده!

پس از حواشی قطع مصاحبه محمدباقر قالیباف، این بار محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره نقش این نهاد صحبت می‌کرد که به یک باره صدایش -به ادعای مجری به دلیل نقص فنی- قطع شد و وقتی دوربین به استودیو برگشت، فضای بحث تغییر کرد. این لحظات را می‌بینید.
مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب در محل شهادت +فیلم
خبرگزاری مهر

مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب در محل شهادت +فیلم

مراسم وداع با پیکر قائد شهید انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله ‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب اسلامی در جوار حسینیه امام خمینی (ره) و محل شهادت رهبر انقلاب برگزار شد.
فیلمی از وزیر کشاورزی که صداوسیما پخش نکرد / چگونگی تجارت کشاورزی در شرایط جدید توافق با آمریکا
سایت ایران آنلاین

فیلمی از وزیر کشاورزی که صداوسیما پخش نکرد / چگونگی تجارت کشاورزی در شرایط جدید توافق با آمریکا

مصاحبه غلامرضا نوری وزیر جهادکشاورزی با صدا و سیما و جمعی از خبرنگاران در خصوص نحوه تجارت کشاورزی در شرایط جدید توافق با آمریکا ( البته صدا و سیما از پخش این مصاحبه خودداری کرد).
تماشا کنید: «گروهک» دو نفره جبلی - جلیلی / پشت پرده قطع مصاحبه قالیباف
سایت انتخاب

تماشا کنید: «گروهک» دو نفره جبلی - جلیلی / پشت پرده قطع مصاحبه قالیباف

صداوسیما که در اختیار تیم سعید جلیلی قرار دارد، در بدعتی تازه و درحالیکه قالیباف در حال ایراد توضیحات مهم درباره یادداشت تفاهم و مذاکرات با آمریکا، پخش گفتگو...
فیلم/ آیا دریای خزر ناپدید خواهد شد؟
سایت ایران آنلاین

فیلم/ آیا دریای خزر ناپدید خواهد شد؟

پژوهشگران طبق مشاهدات ماهواره‌ای، تحقیقات هیدرولوژیکی و اقلیمی، هشدار می‌دهند که دریای «کاسپین» یا «خزر» به سرعت در حال خشک شدن است. در این گزارش، مدیرعامل انجمن حفاظت پرندگان آوای بوم از تأثیر کاهش سطح آب دریای خزر بر الگوی مهاجرت پرندگان می‌گوید و همچنین یک عکاس حیات وحش، مشاهدات خود درباره کاهش تعداد …
از «اوپنهایمر» تا «اودیسه»؛ جاه‌طلبانه‌ترین فیلم کریستوفر نولان با انتشار تریلر نهایی
سایت فرارو

از «اوپنهایمر» تا «اودیسه»؛ جاه‌طلبانه‌ترین فیلم کریستوفر نولان با انتشار تریلر نهایی

فیلم سینمایی «اودیسه» داستان بازگشت اودیسئوس، پادشاه ایتاکا، پس از پایان جنگ تروا را روایت می‌کند. سفری که قرار بود مدت کوتاهی طول بکشد، به دلیل دخالت خدایان و رخدادهای غیرمنتظره، ده سال ادامه پیدا می‌کند
ببینید | غروب آخرالزمانی ونزوئلا؛ آسمان کاراکاس سرخ شد
سایت خبرآنلاین

ببینید | غروب آخرالزمانی ونزوئلا؛ آسمان کاراکاس سرخ شد

تصاویر منتشرشده از پایتخت ونزوئلا، آسمانی با رنگ سرخ و نارنجی پررنگ را در زمان غروب خورشید نشان می‌دهد. بر اساس گزارش‌های منتشرشده، گردوغبار برخاسته از زمین در پی زمین‌لرزه‌های اخیر با پراکنده کردن نور خورشید این منظره غیرمعمول را بر فراز آسمان کاراکاس ایجاد کرده است./آخرین خبر
ردپای معصومیت؛ بازخوانی فاجعه بزرگ میناب
سایت عصرایران

ردپای معصومیت؛ بازخوانی فاجعه بزرگ میناب

ساختار اصلی اثر بر پایه یک مسیر مارپیچی (اسپیرال) از خاک شکل گرفته است. این مارپیچ با استفاده از خاک سرخ جزیره هرمز، نقوش الهام‌گرفته از تزئینات لباس زنان جن...
بیراهه اقتصاد
روزنامه شرق

بیراهه اقتصاد

اقتصاد ایران از دهه پنجاه وارد دوره افول شد؛ از زمانی که سهم بهره وری در رشد اقتصادی جای خود را به درآمدهای سرشار نفتی داد. حسین عبده تبریزی، اقتصاددان با
جسم در کلاس، ذهن در فرار
روزنامه هفت صبح

جسم در کلاس، ذهن در فرار

گزارش میدانی روزنامه هفت صبح نشان می دهد که در مدارس، بسیاری از دانش آموزان فقط حاضر هستند؛ نه در یادگیری، که در آمار. پدیده ای به…
وقتی اینترنت قطع می‌شود، اقتصاد هم متوقف می‌شود
روزنامه هفت صبح

وقتی اینترنت قطع می‌شود، اقتصاد هم متوقف می‌شود

در بحران ها، اولین قربانی خاموش، اقتصاد دیجیتال است. از استارتاپ ها و فروشگاه های آنلاین تا خدمات بلیت، تجارت خارجی و شرکت های صادراتی، همه…
در انتظار روز موعود! | راز سکوت احمدی‌نژاد در ناآرامی‌های دی‌ماه چیست؟
سایت فراز

در انتظار روز موعود! | راز سکوت احمدی‌نژاد در ناآرامی‌های دی‌ماه چیست؟

۱۲ سال پس از پایان دوران ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد، هم اسرائیل یک جنگ ۱۲ روزه به ایران تحمیل کرد و هم اعتراضاتی که از جهاتی در کشور بی‌سابقه بود در دی‌ماه شکل گرفت. با این حال نه خبری از سخنرانی‌های پر سر و صدای احمدی‌نژاد علیه اسرائیل است و نه مواضع پیشین او در مورد معترضان! راز سکوت احمدی نژاد …
گزارش کانال 12 اسرائیل از اوضاع زرادخانه موشکی ایران در این مقطع حساس
سایت تابناک

گزارش کانال 12 اسرائیل از اوضاع زرادخانه موشکی ایران در این مقطع حساس

کانال 12 اسرائیل در گزارشی به وضعیت زرادخانه موشکی ایران در شرایط کنونی پرداخت و مدعی شد: «ایران پیش از جنگ دوازده روزه حدود 2000 موشک میان برد داشت که در طول این جنگ از 563 موشک استفاده کرد و حالا به سرعت در حال رسیدن به همان سطح ذخایر موشکی است... در حالی که دقت و تعداد موشک‌های ایران افزایش می‌یابد، …
ادعای بهزاد نبوی: در سطوح بالا نفوذی وجود دارد!
سایت تابناک

ادعای بهزاد نبوی: در سطوح بالا نفوذی وجود دارد!

بهزاد نبوی از عناصر اطلاح طلب مدعی شد: «حتی با یک دولت مستکبر هم می‌توان بر اساس منافع ملی مذاکره کرد. تا مشکل خود را با آمریکا حل نکنیم، روابط با قدرت‌هایی مثل چین هم به‌طور کامل کارآمد نخواهد بود. مشکل ما این است که تصور می‌کنیم اگر دستمان به دست یک آمریکایی بخورد، انگار نجس شده و حتی با آب هم پاک …
آمریکا در پنج دقیقه می‌تواند لانچرهای موشکی ایران را نابود کند؟!
سایت تابناک

آمریکا در پنج دقیقه می‌تواند لانچرهای موشکی ایران را نابود کند؟!

استالیسناو کروپونیک خبره نظامی در یک برنامه با بررسی صحنه نبرد ایران و آمریکا و سه نوع موشک‌های ایران گفت: «ترامپ می‌گوید: ما می‌توانیم لانچرهای موشک ایران را مثلاً ظرف پنج دقیقه نابود کنیم!... در عملیات طوفان صحرا (حمله آمریکا به عراق، ایالات متحده برتری کامل هوایی داشت. عراق همین‌جاست، بیابان باز و …
ببینید | انتقاد از عملکرد جبلی: هزاران میلیارد خرج صداوسیما شد اما مخاطب از دست رفت!
سایت خبرآنلاین

ببینید | انتقاد از عملکرد جبلی: هزاران میلیارد خرج صداوسیما شد اما مخاطب از دست رفت!

سیدصادق حسینی، نویسنده و روزنامه‌نگار، با انتقاد از عملکرد صداوسیما گفت که در دوران ریاست پیمان جبلی بر رسانه‌ی ملی بیش از ۷۲ هزار میلیارد تومان خرج صداوسیما شده اما مخاطب از دست رفته است./انصاف نیوز
ببینید: نبرد ایران و آمریکا در عراق؟
سایت انتخاب

ببینید: نبرد ایران و آمریکا در عراق؟

پس از انتخاب نوری مالکی به عنوان گزینه گروه‌های شیعه نزدیک به ایران برای نخست وزیری عراق، ترامچ در اقدامی بی سابقه به طور علنی با این انتخاب مخالفت کرد.
اقتصادی که دیگر وجود ندارد!
سایت جماران

اقتصادی که دیگر وجود ندارد!

به گزارش جماران، کاهش بیش از ۸۳ درصدی تولید ناخالص داخلی به معنای توقف کامل چرخ تولید و فروپاشی تقاضا و از دست دادن توانایی ایجاد ارزش افزوده در اقتصاد
ویدیو: چرا غنی‌سازی ۳.۵ درصدی ایران، برای آمریکا دردسرساز است؟
سایت فراز

ویدیو: چرا غنی‌سازی ۳.۵ درصدی ایران، برای آمریکا دردسرساز است؟

اورانیوم، یک ماده خام طبیعی است که با فرایند غنی‌سازی، یا به منبعی صلح‌آمیز برای تولید انرژی تبدیل می‌شود و یا به یک سلاح مخوف کشتار جمعی. آنچه جدال بین ایران و آمریکا را به در ماه‌های اخیر به اوج رسانده پافشاری ایران بر حق غنی‌سازی صلح‌آمیز اورانیوم است. با این وجود آمریکا و اسراییل حتی با غنی‌سازی …
ببینید آتش‌سوزی‌های صنعتی و تجاری در ایران / طی یک ماه بیش از ۳ آتش‌سوزی / نشت گاز ، سهل‌انگاری یا عمدی؟
سایت عصرایران

ببینید آتش‌سوزی‌های صنعتی و تجاری در ایران / طی یک ماه بیش از ۳ آتش‌سوزی / نشت گاز ، سهل‌انگاری یا عمدی؟

از آن‌جایی که توضیحات بیشتری داده نمی‌شود، همچنان حدس و گمان‌ها هم بیشتر می‌شود؛ برای همین است که عده‌ای تصور می‌کنند این آتش‌سوزی‌ها عمدی و زنجیره‌ای هستند.
چند میلیارد دلار از منابع ایران خرج افغانی‌ها می‌شود؟
سایت تابناک

چند میلیارد دلار از منابع ایران خرج افغانی‌ها می‌شود؟

فرهاد بیاشاد لواسانی، کارشناس اقتصادی، با اشاره به حجم بالای مهاجران افغانستانی در کشور اعلام کرد: «در شرایطی که نزدیک به شش میلیون تبعه افغانستان در ایران زندگی می‌کنند، بخش قابل توجهی از انتقال پول آن‌ها به خارج از کشور از مسیرهای غیررسمی انجام می‌شود. افغانستانی‌ها سالانه هفت میلیارد دلار از ایران …
خانم‌ها هر جور می‌خواهند بیرون می‌آیند، دیگر نمی‌توانید آزادی را بهانه کنید!
سایت تابناک

خانم‌ها هر جور می‌خواهند بیرون می‌آیند، دیگر نمی‌توانید آزادی را بهانه کنید!

علی مطهری در اظهاراتی عجیب در شبکه افق گفت: «الان که با سعه صدری که ایجاد شده سخت گیری آنچنانی نیست. خانما هر جور بخواهند بیرون می‌آیند آنهایی هم که دنبال مشروبند برای خودشون ‌مشروبات الکی هم بالاخره یک جوری گیر می‌آورند! آنهایی که می‌گفتند باید از این آزادی‌ها باشد که حالا یک آزادی نسبی هست و دیگر نمی‌توانید …
شمال زیر تیغ توسعه؛ زنگ خطر برای امنیت ملی
روزنامه هفت صبح

شمال زیر تیغ توسعه؛ زنگ خطر برای امنیت ملی

شمال ایران، حاصلخیزترین پهنه جغرافیایی کشور، امروز زیر فشار سیاست های نادرست توسعه و مسکن، به نقطه ای نگران کننده نزدیک می شود. سرزمینی که…
راهکار حسن روحانی برای رفع تهدید‌ها در یک ثانیه: فوراً در برابر مردم تسلیم شوید/ با مردم لجبازی نکنید
سایت عصرایران

راهکار حسن روحانی برای رفع تهدید‌ها در یک ثانیه: فوراً در برابر مردم تسلیم شوید/ با مردم لجبازی نکنید

اگر ۸ تا ۱۰ مسأله مردم را به همه‌پرسی بگذاریم و بگوییم هر چه گفتند ما تسلیم هستیم، والله ۹۵ درصد ملت اعلام رضایت می‌کنند/ با فرمان «همه به جای خود» مسیر درست می‌شود. شکل گیری یک ملت متحد در برابر قدرت خارجی ضروری است. هدف نباید آرام کردن مردم باشد؛ هدف باید راضی کردن مردم ایران باشد. حکومت یعنی نوکر …
لفاظی وزیر دفاع آمریکا درباره گزینه‌های جنگ و توافق با ایران! + زیرنویس
سایت تابناک

لفاظی وزیر دفاع آمریکا درباره گزینه‌های جنگ و توافق با ایران! + زیرنویس

پیت هگست وزیر جنگ در نشست کابینه دولت ترامپ ضمن به کار بردن ادبیات تملق آمیز مرسوم در دولت ترامپ برای رئیس جمهور آمریکا، مدعی شد نیروهای مسلح آماده اقدام علیه ایران است و برای مثال بر روی عملیات ربودن نیکلاس مادورو در حمله آمریکا به ونزوئلا مانور داد. او همزمان از همه گزینه‌ها برای توافق با ایران گفت! …
نمی‌توانیم بگوییم هرکه به خیابان آمده، مامور موساد است
سایت تابناک

نمی‌توانیم بگوییم هرکه به خیابان آمده، مامور موساد است

محمد رستم‌پور کارشناس شبکه افق روی آنتن زنده درباره اعتراضات اخیر گفت: «نمی‌توانیم بگوییم هرکه به خیابان آمده، مامور موساد است! بهترین مرزگذاری بین اعتراض و اغتشاش، شنیده شدن صدای معترض است. معترض احساس می‌کند کسی در حکومت نماینده و صدای او نیست. در مورد سیاست اقتصادی اخیر دولت، با مردم حرف بزنید.»
ببینید | افشای کارشکنی بزرگ روسیه در احیای برجام / ادعای عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم درباره ماجرای اسفند ۱۴۰۰
سایت خبرآنلاین

ببینید | افشای کارشکنی بزرگ روسیه در احیای برجام / ادعای عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم درباره ماجرای اسفند ۱۴۰۰

احسان صالحی، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم، اعلام کرد که روند احیای برجام در اسفند ۱۴۰۰ به مرحله نهایی رسیده بود اما با آغاز جنگ اوکراین، روسیه از ادامه مسیر عقب‌نشینی کرد و توافق متوقف شد. منبع: فرهیختگان
ببینید | گزافه‌گویی نتانیاهو پس از بازگشت از آمریکا در جلسه کابینه: ایران حق غنی‌سازی ندارد / باید ۴۰۰ کیلوگرم مواد غنی‌سازی شده از ایران خارج شود
سایت خبرآنلاین

ببینید | گزافه‌گویی نتانیاهو پس از بازگشت از آمریکا در جلسه کابینه: ایران حق غنی‌سازی ندارد / باید ۴۰۰ کیلوگرم مواد غنی‌سازی …

نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در جلسه کابینه پس از بازگشت از آمریکا گفت: ایران حق غنی سازی ندارد و باید به صفر برسد. باید ۴۰۰ کیلو گرم مواد غنی سازی شده از ایران خارج شود. همچنین باید نظارت دقیق بر سایت های هسته‌ای ایران صورت بگیرد. / دانشجو