شنبه, ۱۸ مرداد, ۱۳۹۹ / 8 August, 2020
اسید چرب
خواص شگفت‌انگیز گوشت بوقلمون برای سلامت بدن
۱ ساعت قبل / گوشت قرمز / گوشت سفید / کربوهیدرات / بوقلمون / اسید چرب / سلامت
خواص شگفت‌انگیز گوشت بوقلمون برای سلامت بدن
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف گوشت بوقلمون برای گروه‌های سنی مختلف مفید است و افراد باید آن را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
آیا مصرف ترشی باعث چاقی می‎شود؟
۱۳۹۹/۰۴/۲۶ / ترشی / چاقی / ترشیجات / رژیم غذایی / سبک زندگی / پارسی خبر
آیا مصرف ترشی باعث چاقی می‎شود؟
بیشتر افراد عادت دارند در کنار وعده غذایی خود یک کاسه ماست، سالاد  یا ترشی مصرف کنند. مصرف این چاشنی بسیار رایج جزو جدا نشدنی سفره‌ها محسوب می‌شود.  در تهیه ترشیجات به دلیل اینکه از میوه و سبزی‌های خام بدون نیاز به حرارت استفاده می‌کنند، خواص تغذیه‌ای آن‌ها کمی حفظ می‌شود اما در تهیه ترشی‌هایی که نمک بسیار استفاده می‌شود این خواص هم از بین می‌رود. نمک و سرکه در ترشی از موارد مهمی هستند که بر سلامت بدن و سیستم ایمنی تاثیرگذار است. سیر ترشی دارای طبعی گرم است، برای بیماری‌های قلبی_عروقی و فشار خون مفید است، اما به شرطی که این ترشی خانگی باشد و هرچه قدمت بیشتری داشته باشد خواص درمانی آن هم بیشتر خواهد بود.  مضرات ترشیجات ترشیجات حاوی اسید فروکتوز (قند) هستند که در طولانی مدت مصرف آن باعث چاقی می‌شود …
۸ خوراکی معجزه‌گر برای خواب راحت شبانه
۱۳۹۹/۰۴/۲۵ / خواب راحت / رژیم غذایی / رژیم غذایی / سبک زندگی / پارسی خبر
۸ خوراکی معجزه‌گر برای خواب راحت شبانه
بسیاری از افراد به دلایل مختلف، شب‌ها راحت نمی‌خوابند. این در حالی است که در مدت شیوع اولیه کرونا نیز افراد زیادی با مشکل خواب شبانه رو به رو بودند. اکنون شاید بد نباشد بدانیم که با چه خوراکی‌هایی می‌توایم خواب شبانه خود را بهبود ببخشیم. داشتن یک خواب شبانه مناسب فقط به اتاق تاریک، بالش و پتوی نرم و دمای اتاق مناسب احتیاج ندارد. گاهی مشکلات رژیم غذایی، استرس و مواردی مشابه منجر به مشکلات و اختلالات خواب می‌شوند. اگر راه‌های مختلفی را برای بهبود وضعیت خواب خود سنجیده اید و موفق نشده اید، بهتر است برخی از نکات رژیم غذایی را رعایت کنید، شاید نتیجه دلخواه خود را بگیرید. کیوی کیوی بیشتر پرتقال ویتامین C. دارد و قط یک یا دو کیوی متوسط می‌توانند به شما کمک کنند شب‌ها سریعتر و طولانی‌تر به خواب بروید. …
۱۳۹۹/۰۴/۲۴
راه جدید مبارزه با سرطان
ایرنا- محققان دانشگاه واشنگتن واقع در آمریکا راهکار جدیدی را برای درمان سرطان توسعه دادند که در آن از نوعی اسید چرب طبیعی استفاده می‌شود.
استفاده از اسیدچرب طبیعی برای مقابله با سرطان
۱۳۹۹/۰۴/۲۴
استفاده از اسیدچرب طبیعی برای مقابله با سرطان
تهران- ایرنا- محققان دانشگاه واشنگتن واقع در آمریکا راهکار جدیدی را برای درمان سرطان توسعه دادند که در آن از نوعی اسید چرب طبیعی استفاده می‌شود.
روش های طبیعی و راحت برای تقویت اسپرم
۱۳۹۹/۰۴/۲۳ / تقویت اسپرم / باروری مردان / رابطه جنسی / حجم منی / سبک زندگی / پارسی خبر
روش های طبیعی و راحت برای تقویت اسپرم
داشتن اسپرم سالم یکی از عوامل مهم برای باروری در مردان می‌باشد. چنانچه اسپرم دارای نقص باشد احتمال باروری نیز کاهش پیدا می‌کند. اگر می‌خواهید درباره‌ی راه‌های طبیعی تقویت اسپرم اطلاعاتی کسب کنید، مطلب زیر را بخوانید. غذاهایی که منجر به افزایش تعداد اسپرم و حجم منی می‌شوند ۱. گوجه فرنگی گوجه فرنگی‌ها سرشار از لیکوپن هستند، گوجه فرنگی را می‌توان به عنوان یک آنتی اکسیدان نام برد که به نطر می‌رسد باعث بهبود در تحرک، ساختار و فعالیت اسپرم‌ها خواهد شد. ۲. گردو گردو یک منبع غنی از اسید‌های چرب امگا ۳ می‌باشد. تحقیقاتی بر روی تولید مثل بررسی‌هایی انجام شده است که بنا بر آن با مصرف روزانه ۷۰ گرم گردو می‌توان قدرت تحرک، ریخت شناسی و انرژی در اسپرم‌ها را در آقایان بین سن ۲۱ تا ۳۵ سال افزایش داد. ۳. دانه‌های …
خوراکی‌های ممنوع در زمان اسید اوریک بالا
۱۳۹۹/۰۴/۰۳ / اسید اوریک / رژیم غذایی / سبک زندگی / پارسی خبر
خوراکی‌های ممنوع در زمان اسید اوریک بالا
 اگر اسید اوریک بالا دارید، مراقبت و نظارت بر رژیم غذایی، وزن، و برخی عادات اهمیت دارد. شما به لطف یک رژیم غذایی سالم و متعادل می‌توانید سطح این ماده را در بدن خود زیر کنترل داشته باشید. اسید اوریک بالا در خون یا هایپراوریسمی به طور سنتی با افرادی که بیش از حد غذا و نوشیدنی مصرف می‌کنند، پیوند خورده است. اگرچه می‌دانیم سطح اسید اوریک در خون به عوامل مختلفی بستگی دارد، تغییر رژیم غذایی در صورت ابتلا به اسید اوریک بالا اهمیت دارد. اسید اوریک بالا در خون یا هایپراوریسمی اسید اوریک ترکیبی است که از کربن، نیتروژن، اکسیژن و هیدروژن شکل گرفته و زمانی ایجاد می‌شود که پورین‌ها در بدن تجزیه می‌شوند. پورین‌ها به طور طبیعی در بدن تولید می‌شوند و همچنین در برخی مواد غذایی وجود دارند. سطوح عادی اسید اوریک …
شکل میوه‌جات در عملکرد بدن تاثیری ندارد
۱۳۹۹/۰۳/۱۶ / سلامت / میوه / قیمت میوه / میوه و سبزیجات / تغذیه / اخبار سلامتی / سلامتی / ایران / اسید چرب / ویتامین A
شکل میوه‌جات در عملکرد بدن تاثیری ندارد
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: شباهت ظاهری میوه‌جات با اعضای بدن، تاثیری در عملکرد آن ندارد.
چه روغنی برای مصرف بهتر است؟
۱۳۹۹/۰۲/۲۰ / اخبار سلامت / تناسب اندام
چه روغنی برای مصرف بهتر است؟
یک متخصص تغذیه بیان کرد: توصیه می‌کنیم از روغن‌های نباتی جامد تا حد امکان استفاده نشود؛ زیرا این نوع روغن به دلیل هیدروژنه شدن و وجود اسید چرب ترانس، می‌توانند برای سلامتی افراد خطرساز باشند.
۱۰ غذا برای تقویت هوش؟!
۱۳۹۹/۰۲/۱۵ / هوش / تقویت هوش / پارسی خبر / حافظه
۱۰ غذا برای تقویت هوش؟!
بهتر است از غذا‌هایی که ارزش غذایی ندارند بپرهیزید، غذا‌هایی که فقط باعث چاقی شما میشوند، نه تنها حافظه شما را تقویت نمی‌کنند بلکه کلسترول خونتان را نیز بالا می‌برند. این ده ماده غذایی به ترتیب زیر می‌باشد: ۱- اسفناج اسفناج به دلیل بافت‌های گیاهی که دارد از بسیاری از بیماری‌ها در خانم‌های پیشگیری می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد خانم‌هایی که از اسفناج و سبزی‌های سبز دیگری استفاده می‌کنند، پیر شدن سلول هایشان را به تاخیر می‌اندازند. اسفناج به دلیل آنزیم‌هایی که در برگ‌های آن وجود دارد، سیناپس بین سلول‌های را تسهیل می‌بخشد؛ و هوش را تقویت می‌کند.اسفناج دارای ماده‌ی دارویی به نام فولیک اسید است که در جهت تقویت حافظه موثر می‌باشد؛ و هم چنین برای افرادی که دارای عارضه‌ی قلبی هستند نیز بسیار مفید می‌باشد. …
نوع روغن مهم‌تر از میزان مصرف!
۱۳۹۹/۰۱/۳۱
نوع روغن مهم‌تر از میزان مصرف!
روغن‌های نباتی بیشتر به صورت مایع هستند و در کارخانه‌ آن‌ها را تبدیل به روغن جامد می‌کنند که در این صورت به آن روغن نباتی هیدروژنه(جامد) می‌گویند. در این شرایط یک نوع اسید چرب غیرعادی نیز تولید می‌شود که به آن اسید چرب ترانس می‌گویند. اسیدچرب ترانس هم مانند اسیدچرب اشباع برای سلامت مضراست.
این روغن سلامت شما را به خطر می اندازد
۱۳۹۹/۰۱/۱۱ / اخبار علمی / چربی / سلامت / روغن پالم / اسید چرب / کلسترول
این روغن سلامت شما را به خطر می اندازد
برخی روغن ها برای سلامتی بدن مضر هستند و موجب افزایش سطح کلسترول و افزایش چربی می‌شوند.
ضرورت توجه به تغذیه سالم
۱۳۹۸/۱۲/۲۴
ضرورت توجه به تغذیه سالم
حالا شاید بیش از هر زمان دیگری باورمان شده باشد که کرونا از آنچه می‌پنداشتیم به ما نزدیک‌تر است. هراس از گسترش اپیدمی ویروسی که کمتر از آن شناخت داشتیم، خانه‌نشین‌مان کرده و ترس از مبتلا شدن عزیزانمان، بر دل‌هایمان سایه افکنده است. چندی پیش بود که شنیدم یکی از مدیران صداوسیما که دستی بر طب داشت در توصیه‌های کرونایی‌اش به مردم تاکید کرد که استفاده از مایعات به‌خصوص مصرف شیر و محصولات لبنی را برای مقابله با این ویروس فراموش نکنند. شاید می‌دانست که در شیر اسید چربی به نام اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) وجود دارد که حدود ۵۰ درصد از ابتلا به انواع سرطان می‌کاهد. به علاوه این اسید چرب سیستم ایمنی را تقویت کرده و از بروز بسیاری از عفونت‌ها می‌کاهد و این همه تنها یکی از فواید مصرف شیر است. یاد روزهایی افتادم …
جوشیدن گلو در بارداری چگونه درمان می‌شود؟
۱۳۹۸/۱۲/۱۷ / جوشیدن گلو / پارسی خبر / بارداری / ترش کردن
جوشیدن گلو در بارداری چگونه درمان می‌شود؟
 در انتهای مری دریچه‌ای عضلانی وجود دارد که نمی‌گذارد غذا و اسید معده به درون مری برگردد، اما در کسانی که دچار سوزش سر دل یا بازگشت اسید معده به مری می‌شوند، ترشح زیاد اسید یا برگشت آن به مری باعث ایجاد درد یا سوزش و جوشیدن در گلو می‌شود. اما این ترش کردن یا جوشیدن در گلو در بارداری چه دلایلی دارد و چگونه می‌توان آن را درمان کرد؟ جوشیدن گلو در بارداری چه دلایلی دارد؟ منظور از جوشیدن گلو یا ترش کردن، احساس سوزشی است که هنگام بالا آمدن اسید معده به داخل مری احساس می‌شود. پزشکان معتقدند این موضوع دو دلیل عمده دارد، مهمترین دلیل آن این است که به دلیل افزایش هورمون پروژسترون در بدن، هضم غذا کند‌تر می‌شود و همین موضوع باعث می‌شود عضله حلقوی میان معده و مری شل شود. وظیفه عضله حلقوی میان معده و مری …
غذاهای ضد اضطراب را بشناسید
۱۳۹۸/۱۱/۳۰ / سلامت / ویتامین D / لیمو / اضطراب / آنتی اکسیدان / بوقلمون / چای سبز / اسید چرب / گندم / استرس
غذاهای ضد اضطراب را بشناسید
یک محقق و پژوهشکر طب سنتی درباره تاثیر برخی موادغذایی در کاهش استرس و اضطراب توضیح داد.
سوزش سردل و گزینه‌هایی ساده برای پیشگیری و درمان
۱۳۹۸/۱۱/۲۸
سوزش سردل و گزینه‌هایی ساده برای پیشگیری و درمان
پر شدن بیش از حد معده احتمال بازگشت اسید معده به مری را افزایش می دهد، از این رو، مصرف وعده های غذایی کوچک‌تر، اندکی توقف بین هر لقمه غذا، و جویدن آن به طور کامل می تواند سرعت غذا خوردن را کاهش داده و زمان بیشتری در اختیار معده برای گوارش قرار بگیرد.افراد بسیاری هر از گاهی در طول زندگی خود سوزش سردل را تجربه می کنند که معمولا پس از خوردن یک وعده غذایی سنگین و چرب رخ می دهد.
۱۳۹۸/۱۱/۲۷
چرا هنگام گرسنگی به شدت عصبی و پرخاشگر می‌شوید؟
گرسنگی، عصبانیت، پرخاشگری، دل ضعفه! این سناریو ممکن است برای خیلی از شما آشنا باشد. آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که وقتی خیلی گرسنه بودید با فردی از خانواده، دوستان یا همکاران سر یک موضوع نه چندان جدی جر و بحث اساسی کرده یا پرخاشگرانه با طرف مقابل خود صحبت کنید؟ یا متوجه شده‌اید که افراد دیگر با شما هنگام گرسنگی‌شان رفتار متهاجمانه و نامناسبی داشته باشند که در شان شما نیست یا به ناحق در موقعیت خشمگینانه‌ای گیر افتاده باشید؟اگر شما هم دچار عصبانیت هنگام گرسنگی شده‌اید، خوب است بدانید این پدیده یک واکنش فیزیولوژیک بدن است و زمانی رخ می‌دهد که فرد رفتارهای تند پرخاشگرانه و بدخلقی گذرا را در زمانی که بدن او نیاز مبرم به غذا دارد از خود نشان می‌دهد.اما آیا می‌دانید پدیده عصبانیت در گرسنگی یا …
کرونا وحشتناک نیست/تقویت سیستم ایمنی بدن؛ راه مقابله با کروناویروس‌ها
۱۳۹۸/۱۱/۱۲
کرونا وحشتناک نیست/تقویت سیستم ایمنی بدن؛ راه مقابله با کروناویروس‌ها
کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مختلفی را از سرماخوردگی معمولی گرفته تا سندرم حاد و شدید تنفسی یا همان سارس ایجاد می‌کنند. این بیماری به نام سندرم نارسایی تنفسی خاورمیانه شناخته شده است. کروناویروس‌ها دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی را در انسان‌ها درگیر می‌کنند و عامل یک سوم سرماخوردگی‌های شایع هستند که از علایم اصلی این بیماری می‌توان به تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی اشاره کرد. در همین خصوص، شهاب اولیایی متخصص تغذیه با بیان اینکه علایم بیماری شامل تب و گاهی مشکلات تنفسی مانند تنگی نفس، تندنفسی و گلودرد و آب ریزش بینی است گفت: برای تقویت سیستم بدن و جلوگیری از ویروس کرونا در بدن، افراد را به خوردن ویتامین‌های A B ۶، D، C، B، سلینیوم و اسید چرب امگا ۳ و همین‌طور …
کدام قسمت مرغ ویتامین‌های بیشتری دارد؟
۱۳۹۸/۱۱/۱۰ / اسید چرب / ویتامین B / کلسترول / سلامت / قیمت مرغ / گوشت مرغ
کدام قسمت مرغ ویتامین‌های بیشتری دارد؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: قسمتی از گوشت مرغ وجود دارد که مصرف آن به منظور تامین ویتامین‌ها بسیار توصیه می‌شود.
امگا-۶ در چه غذاهایی وجود دارد؟
۱۳۹۸/۱۱/۰۶
امگا-۶ در چه غذاهایی وجود دارد؟
امگا-۶ یک اسید چرب غیراشباع بوده که در غذاهای متنوعی یافت می‌شود. این اسیدها برای فعالیت بدن بسیار ضروری هستند و بدن نمی‌تواند خودش آنها را بسازد از همین رو باید آن‌ها از طریق غذاهای مختلف بدست آورد.
کاهش اضطراب و عصبانیت با روش‌های خانگی
۱۳۹۸/۱۰/۲۵ / سلامت / ویتامین D / چای بابونه / کافئین / قند خون / معده درد / منیزیم / هند / استرس / بابونه
کاهش اضطراب و عصبانیت با روش‌های خانگی
اجازه ندهید بدنتان آن‌قدر گرسنه بماند که قند خونتان پایین بیاید. کاهش قند خون می‌تواند منجر به حمله اضطرابی شود. به طور کلی نوسانات قند خون بر روی خلق و خویتان اثر می‌گذارد.
کدام خوراکی‌ها ضداضطراب هستند؟
۱۳۹۸/۱۰/۰۶ / سلامت / اخبار سلامتی / اخبار سلامت / ویتامین D / استرس / کلسیم / قند خون / تیروئید / هورمون / اسید چرب
کدام خوراکی‌ها ضداضطراب هستند؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اضطراب و استرس اختلال شایع جوامع امروزی است که مصرف برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی به کنترل این عارضه کمک می‌کند.
۱۳۹۸/۰۹/۲۶
نقش مکمل روغن ماهی در کاهش التهاب‌
مطالعات اخیر نشان داده است روغن ماهی که حاوی اسید چرب امگا ۳ است، طی مکانیسمی با افزایش سطح برخی مولکول‌های ضد التهابی، منجر به کاهش التهاب در بدن می‌شود.
روغن ماهی التهاب را کاهش می‌دهد
۱۳۹۸/۰۹/۲۶ / تغذیه
روغن ماهی التهاب را کاهش می‌دهد
ایسنا نوشت: مطالعات اخیر نشان داده است روغن ماهی که حاوی اسید چرب امگا ۳ است، طی مکانیسمی با افزایش سطح برخی مولکول‌های ضد التهابی، منجر به کاهش التهاب در بدن می‌شود.
۱۳۹۸/۰۸/۱۸ / ویتامین دی / اسید چرب امگا
ویتامین دی و اُمگا ۳ بر کاهش التهاب سیستمیک تاثیری ندارند
تهران- ایرنا- نتایج یک مطالعه جدید نشان داد نه تنها مکمل‌هایی چون ویتامین دی و اُمگا ۳ تاثیر چندانی بر کاهش التهاب سیستمیک ندارند، بلکه استفاده از ویتامین دی در مواردی حتی می‌تواند به تشدید این نوع التهاب نیز منجر شود.
۱۳۹۸/۰۸/۱۲
کاهش 10 درصدی قند نوشابه های گازدار
دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران از کاهش اسید چرب ترانس مارگارین سفره از 10 به 2 درصد، کاهش میزان نمک در رب گوجه فرنگی از 2 به 1.5 درصد و کاهش 10 درصدی قند نوشابه های گازدار در صنعت غذای کشور خبر داد.
۱۳۹۸/۰۶/۲۳
روغن جامد مصرف نکنید
همشهری آنلاین: روغن‌های نیمه‌جامد و چربی‌های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهدید می‌کند. نتایج تحقیقات نشان ‌داده است که مصرف چربی‌هایی که میزان اسید چرب ترانس آن‌ها بالا است باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی می‌شوند.
۱۳۹۸/۰۶/۲۳ / التهاب / دانشگاه دالهاوزی / اسید چرب امگا
گرمایش جهانی موجب کاهش منابع امگا ۳ می‌شود
تهران– ایرنا – مطالعات جدید محققان دانشگاه دالهاوزی در کانادا حاکی از آن است که گرمایش جهانی با اختلال در واکنش‌های بیوشیمیایی درگیر در تولید امگا۳ و زنجیره غذایی دریایی، به زودی افراد را با کمبود منابع امگا ۳ مواجه خواهد کرد.
۱۳۹۸/۰۴/۳۱
اسیدچرب امگا6، محافظی برای قلب و عروق
محققان در مطالعات جدید خود دریافتند که اسید چرب امگا 6 می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.
۱۳۹۸/۰۴/۲۹ / کبد / استان قم / اسید چرب ترانس / گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم
اثر پفک بر بدن انسان مشابه اثر دود سیگار است
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: گرما دیدن شدید مواد تشکیل دهنده پفک طی فرآیند سرخ شدن منجر به ایجاد سموم و مواد مضری می‌شود که این مواد اثری شبیه به مواد شیمیایی موجود در دود سیگار داشته و سبب ابتلای افراد به انواع سرطان‌ها می‌شود.
۱۳۹۸/۰۳/۱۲
کشف باکتری ضد استرس در خاک
تهران- ایرنا- محققان در جریان یک مطالعه متوجه شدند، یک نوع باکتری که در خاک زندگی می کند، نوعی اسید چرب ضد التهاب تولید می‌کند که موجب پیشگیری از استرس در انسان می‌شود.
۱۳۹۸/۰۲/۳۱
پیشگیری از بیماری‏های غیرواگیر رسالت سیاست‏گذاران سلامت است
وزیر بهداشت در ابلاغی به معاونان خود نوشت: کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری‏های غیرواگیر به‏منظور همگن‏سازی سیاست‏گذاری‏ها، اتخاذ تصمیمات موثر و هم‏افزایی استراتژی‏ها و فعالیت‏ها تشکیل شده و پیشگیری و کنترل این بیماری‏ها و عوامل خطر آنها رسالت تمام سیاست‏گذاران، مدیران و کارکنان نظام سلامت است.به گزارش وزارت بهداشت، سعید نمکی دیروز در ابلاغی به همه معاونان وزارت بهداشت و نیز رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران و سرپرست مرکز روابط‏عمومی و اطلاع‏رسانی این وزارتخانه، به ضرورت همکاری با کمیته ملی پیشگیری و کنترل بیماری‏های غیرواگیر اشاره کرد و نوشت: مدیریت و رهبری موثر از ملزومات پوشش همگانی سلامت در راستای کاهش مرگ‏و‏میر و ناتوانی ناشی از بیماری‏های غیرواگیر است.نمکی در این ابلاغ …
۱۳۹۸/۰۲/۲۷
مضرات زولبیا و بامیه برای باروری
عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا، اسید چرب ترانس را از مهمترین عوامل کاهش کیفیت باروری دانست و گفت: در فرایند تهیه زولبیا و بامیه، اسید چرب ترانس تولید می شود که این ماده سبب کاهش کیفیت باروری در زوجین می شود.
۱۳۹۸/۰۱/۲۸
گیاهان چگونه از خود دفاع می‌کنند؟
سیستم ایمنی گیاه ازطریق مولکلول‌های اسید چرب باکتری‌ها را تشخیص می‌دهد و دربرابر آن‌ها از گیاه محافظت می‌کند.
۱۳۹۷/۱۱/۲۹
افزایش کارایی جذب امگا 3 با روش نانو کپسوله کردن
تهران- ایرنا- برای افزایش میزان جذب نوعی اسید چرب امگا 3 در بدن، محققانی از هنگ‌کنگ روش نانوکپسوله کردن را به کار گرفتند و در نهایت دریافتند که استفاده از ساختارهای هسته‌ای پوسته‌ای موجب محافظت از این ماده در بدن شده و جذب آن را افزایش می‌دهد.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •