قیمت طلا امروز




 شهید کل قوا

 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است

مراسم چهلم رهبر شهید ایران، امروز با حضور سران قوا، مسئولان کشوری و لشکری، خانواده و یادگاران ایشان و جمع زیادی از مردم در مصلای تهران برگزار شد؛ مراسمی که در آن حاضران ضمن گرامیداشت یاد رهبر شهید، با سر دادن شعارهایی از جمله «انتقام، انتقام» بر ادامه مسیر و حفظ آرمان‌های او تأکید کردند.
 مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است
نورنیوز-گروه سیاسی: مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین «آقای شهید ایران» عصر امروز در مصلای امام خمینی(ره) تهران آغاز شد و اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان در این مراسم حضور یافتند.  حضور رئیس‌جمهور در مراسم چهلم تدفین رهبر شهید انقلاب 

 

رئیس‌جمهور عصر امروز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه ۱۴۰۵، با حضور در مراسم چهلم تشییع و تدفین قائد شهید و رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، یاد و خاطره آن رهبر شهید و والامقام را گرامی داشت. حاج علی اکبری: باید به بازدارندگی کامل برسیم

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به ۳۷ سال دوران امامت و ولایت رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: این انسان الهی با عزم راسخ و شجاعت مثال‌زدنی به میدان هدایت امت آمد و مکتب مقاومت امام کبیر را در کشور پیاده و محقق کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه عصر سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای و اعضای خانواده ایشان که میزبانی دفتر رهبری انقلاب و با حضور اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان در شبستان مصلای امام(ره) برگزار شد، با بیان اینکه «یکی از مهم‌ترین درس‌های مکتب امام شهید، سخن از درس مقاومت است، عنوان کرد: امام شهید با نگاهی فقیهانه، از سر بصیرت و عرفان جهادی و با شجاعتی کم‌نظیر، درس استقامت را از مکتب پیامبر اعظم (ص) دریافت کرد و این هنر را داشت که این درس بزرگ را به ملت عزیز ایران تقدیم کند.

وی گفت: با اکسیر مقاومت است که امت اسلامی می‌تواند در برابر جریان کفر و طاغوت و استکبار، مانعی محکم ایجاد کند و به این ترتیب هم از هویت خود، شرف خود و عزت و کیان خود حفاظت کند و هم زمینه پیشرفت و شکوفایی همراه با عزت و شرافت را برای خود فراهم آورد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد: امام امت ما در این ماجرا به پیامبر اعظم(ص) تأسی کرد و امت ما نیز از او تأسی گرفت. انقلاب بزرگ اسلامی، بزرگ‌ترین معجزه عصر ما رخ داد که مانع بزرگی که بر سر راه فلاح و سعادت و خوشبختی ملت ما بود، یعنی رژیم پوسیده و عقب‌نگهدارنده ملت ایران و رژیم ستم شاهی را از سر راه برداشت و به سلامت و با موفقیت از عهده دفاع مقدس هشت‌ساله در برابر جریان سلطه برآمدیم و بدون اینکه حتی یک وجب از خاک میهن به دست دشمن بیفتد، از کیان کشور دفاع کردیم.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری اظهار کرد: به تعبیر امام شهیدمان، هنر امام کبیر این بود که روح مقاومت را در ملت ایران دمید و این درس بزرگ را به آنها داد که برای تحقق آرمان الهی و تحقق حاکمیت الهی، که بزرگ‌ترین هدف همه انبیا و اولیاست، به شرطی می‌توان موفق شد که مقاومت کرد و ایستاد. دکترین امام خمینی و نظریه مقاومت ایشان در جهان شناخته شده است و در چنین موقعیتی این امانت بسیار بزرگ به دست شاگرد مکتب امام سپرده شد؛ شخصیتی که هم از نظر وراثت، در یک بیت علوی و شریف، از پدر و مادری فرزانه و پارسا پدیدار شد، از همان آغاز جهاد بزرگ خودش را آغاز کرد و در عرصه علم به عالی‌ترین مراتب فقاهت و اجتهاد رسید.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: رهبری شهید موفق شد در سیر منازل کمال، فضیلت‌های اخلاقی را در عالی‌ترین رتبه‌ها کسب کند و در مدارج علم و دانش به قله‌ها برسد. هم فاتح قله علم و اجتهاد و دانش و اندیشه الهی بود و هم فاتح قله سیر و سلوک و اخلاق، صبر و جهاد؛ ایشان همپای امام راحل، قدم‌به‌قدم مسیر را طی کرد و به امین امام و امت برای دریافت امانت بزرگ ولایت الهی تبدیل شد و پرچم را از استاد خودش گرفت و ۳۷ سال به میدان هدایت امت آمد و کاری کرد کارستان و مکتب مقاومت امام کبیر در این کشور پیاده و محقق کردند. ایشان با یک مدیریت مدبرانه، آینده‌نگرانه و استادانه، تمام وجوه سیستم ملت ایران را در محیط مکتب مقاومت قرار داد. هم مقاومت تربیتی و مسیر ساخت انسان مقاوم را به دستگاه تعلیم و تربیت کشور نشان داد و هم در عرصه مقاومت فرهنگی، با تقویت هویت ایمانی و دینی و هویت ملی ملت ما، استادانه بنیه مقاومت فرهنگی را در برابر شبیخون فرهنگی دشمن تقویت کرد. در عرصه اقتصاد نیز با تدابیر حکیمانه خود، اقتصاد کشور را در مسیر اقتصاد مقاومتی قرار داد؛ اقتصادی که بتواند روی پای خودش بایستد.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه «اقتصاد مقاومتی باید بتواند در برابر تکانه‌های جهانی مقاومت کند»، اظهار کرد: در دوران رهبری شهید خامنه‌ای، مسئله تولید ملی، مسئله صرفه‌جویی، مسئله مردمی‌سازی اقتصاد و نجات کشور از اقتصاد نفتی در دستور کار قرار گرفت و زیرساخت‌های کشور برای یک حرکت بلند و گام بلند در استقلال اقتصادی با قوت ساخته شد. در عرصه علم و فناوری نیز محیط علم کشور به اکسیر مقاومت مزین شد و در حالی که مقاومت در دستور کار بود، با جوانان دانشمند، ختم قله‌های علم و حرکت در لبه علم جهانی دنبال شد.

وی ادامه داد: رهبری شهید بر این باور بودند که اگر بخواهید بنیه شما در برابر نظام سلطه قوی شود، باید در دانش و علم قوی شوید و در این عرصه کاری کردند که حقیقتاً اعجاب‌آور بود؛ امیدی که در دل جوان‌های ما زنده شد و نهضت علمی و جنبش نرم‌افزاری که در کشور پدید آمد و حاصل آن هزاران مجموعه جوان دانش‌بنیان شد و شجاعت علمی را در جوانان و دانشمندان ما به وجود آورد و دستاوردهایی شکل گرفت که چشم جهانیان را خیره کرد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: رهبری شهید، در عرصه دیپلماسی، دیپلماسی کشور و روابط ما با سایر کشورها را بر مدار حکمت و مصلحت، با پرچم عزت و مقاومت تعریف کرد؛ اینکه شما در مناسبات خود با سایر کشورها باید دیپلماسی مقاومتی داشته باشید، باید بتوانید از هویت کشور خود و سرمایه‌های وجودی خود در عرصه جهانی دفاع کنید و بتوانید آنها را معرفی کنید. امام شهید عزیز ما در این ۳۷ سال دوران امامت و ولایت و خدمت در این جایگاه خطیر و سرنوشت‌ساز، دستور کار خود را ایران قوی قرار داد.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری اظهار کرد: امام شهید به ما آموزش داد که ایران قوی ساخته نمی‌شود مگر اینکه یک مقاومت ملی و ایمانی و سراسری در همه عرصه‌ها شکل بگیرد. سیاست مقاومتی آنجا بود که از جمهوریت نظام و مردم‌سالاری دینی با تمام وجود محافظت کرد و سر سوزنی کوتاه نیامد. انتخابات‌ها باید برگزار می‌شد و مردم باید در اداره سرنوشت کشور سهم خودشان را داشته باشند. قانون‌مداری نیز دستور کار جدی ایشان بود اما کار ویژه‌ای که ولی شهید ما، امام مقاومت، انجام داد، یک طراحی بسیار حکیمانه و دقیق در تعمیق امنیت ملی ما و ساخت جبهه مقاومت بود.

وی افزود: این کار، کار بسیار بزرگی در این عرصه بود. ایشان موفق شدند کمربند امنیتی کشور و کمربند دفاعی ایران را در منطقه توسعه دهند. برای کشورهای مقاومت نیز دستاوردهایی داشت؛ حزب‌الله لبنان به الگوی مقاومت کشورهای آزاده جهان تبدیل شد و مقاومت فلسطین از انتفاضه سنگ به انتفاضه موشک رسید و طوفان‌الاقصی را به راه انداخت. عراق اشغال‌شده به سنگر مقاومت و حلقه اتصال در جبهه مقاومت تبدیل شد و ملت محاصره‌شده یمن به پرچمدار مقاومت در منطقه شدند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به وحدت ساحات ایجاد شده در جبهه مقاومت گفت: ما امروز دارای جبهه مقاومت هستیم و این ابتکار بزرگ و قاعده عظیم شهر شهید ما بود. در تقویت بنیه دفاعی کشور نیز کاری کرد کارستان؛ هم بنیه ایمانی رزمندگان ما را، چه در ارتش و چه در سپاه و چه در سایر نیروهای مسلح، تقویت کرد و هم در مجهز کردن آنها به سلاح‌های روز و حرکت در لبه قدرت جهانی، در این زمینه نیز کوتاه نیامد. بسیج مردمی ما را هم به عالی‌ترین سطح خودش و پایه خودش رساند.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری گفت: امام شهید ما، درس مقاومت و دکترین مقاومت امام کبیر را که برگرفته از دستگاه فکری اسلام ناب محمدی(ص) و مکتب اباعبدالله(ع) بود، هم به ملت ما آموزش داد و هم همه ارکان کشور و ابعاد کشور را به اندیشه مقاومت، به اکسیر مقاومت مجهز کرد. تا اینکه با شهادت خودش، که پاداش ۷۰ سال جهاد عاشقانه و خالصانه بود، آن هم در جایگاه نائب امام عصر، در جایگاه مرجعیت شیعه و در جایگاه ولی امر مسلمین، به دست اشقی‌الاشقیا در ماه مبارک رمضان، همراه با خانواده، در محل کار و منزل، همراه با سرداران و کودکان و عزیزان دل ملت به شهادت رسید.

وی اظهار کرد: شهادت او گویا آغاز فصل دیگری از رسالت الهی او بود. با شهادت او رستاخیز بزرگی در ملت ما، ملت‌های منطقه و آزادی‌خواهان جهان به وجود آمد. این پیش‌بینی خود او نیز بود. الان بیش از ۶ ماه از این بعثت و از این رستاخیز بزرگ می‌گذرد. با شهادت خودش، قائد شهید امت، درس ایستادگی، درس قیام و درس مقاومت را در عالی‌ترین سطح به ملت ما داد و در کالبد امت بار دیگر روح مقاومت، آن روح خدایی، را دمید. تجلی این بعثت، امروز در یک هدف‌گذاری بالاتر، خود را نشان می‌دهد و کلیدواژه این بعثت، کلمه انتقام است که الان دستور کار ملت ما و دستور کار جدی همه آزادگان جهان است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با تاکید بر اینکه انتقام یعنی رسیدن به بازدارندگی کامل، عنوان کرد: رسیدن به بازدارندگی دستور کار امت و امام عظیم‌الشأن حاضر ماست؛ در این حرکت بزرگ، از رسیدن به بازدارندگی کامل، از گرفتن غرامت و خسارت از استکبار جهانی و از مجازات همه‌جانبه جنایتکاران سخن می‌گوییم. ترامپ پلید و ملعون باید از ماشین غذا برود به ماشین زباله و از ماشین زباله باید به زباله‌دان تاریخ پرتاب شود. این پرونده، پرونده همه بشریت هم هست، چون ما در برابر دستگاه سلطه‌ای ایستادیم که جنایاتش همه بشریت را دربر گرفته است.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری گفت: قدم‌های بعدی ازاله آمریکا از منطقه، ازاله رژیم صهیونیستی از نقشه غرب آسیا و به امید خدای متعال سرعت دادن به افول استکبار جهانی است؛ اینها معنای این کلیدواژه حیات‌بخش، انتقام، است که خواست امام و امت است و به امید خدای متعال، با ایستادن و مقاومت کردن و ادامه راه قائد شهید امت، تحت رهبری‌های امام امت، ان‌شاءالله دست‌یافتنی است و ان‌شاءالله این راه را با امید، با نشاط، خردمندانه، با قوت، با ابتکار و با طراحی ادامه خواهیم داد

سخنران مراسم چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در پایان برای همسر رهبری شهید آرزوی سلامتی کرد.

این مراسم از ساعت ۱۷ امروز، سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵، در شبستان مصلای امام خمینی(ره) برگزار شده است و مردم تهران برای گرامیداشت چهلمین روز تدفین «آقای شهید ایران» در این برنامه حضور پیدا کرده‌اند.

این مراسم با شعار «با تو در عهدیم تا صبح ظهور» برگزار می‌شود؛ شعاری که برای ویژه‌برنامه‌های چهلم «آقای شهید ایران» در تهران و دیگر شهرها انتخاب شده است.

انتخاب این شعار با توجه به همزمانی ایام برگزاری مراسم چهلم با سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت حضرت حجت بن الحسن المهدی(عج) صورت گرفته است.

بر اساس اطلاعیه دفتر رهبر انقلاب اسلامی، مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» علاوه بر تهران، در شهرهای قم و مشهد نیز برگزار خواهد شد.

مراسم بزرگداشت در قم روز چهارشنبه ۲۸ مرداد، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار می‌شود. همچنین مراسم مشهد مقدس روز پنجشنبه ۲۹ مرداد، همزمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع)، پس از نماز مغرب و عشاء در حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

همزمان با برنامه‌های اصلی در تهران، قم و مشهد، برنامه‌های دیگری نیز برای گرامیداشت چهلم «آقای شهید ایران» در اماکن مقدسه، میادین و نقاط مختلف شهرهای کشور پیش‌بینی شده است.

 

بر اساس اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت چهلمین روز تدفین «آقای شهید ایران» در شهرهای مختلف کشور برگزار خواهد شد و برخی برنامه‌ها نیز در تعدادی از شهرهای خارج از کشور تدارک دیده شده است.

حضور مردم و مسئولان در مراسم مصلای تهران، نخستین بخش از مجموعه برنامه‌هایی است که به مناسبت چهلمین روز تدفین «آقای شهید ایران» برگزار می‌شود و طی روزهای آینده در دیگر شهرهای کشور نیز ادامه خواهد داشت.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
سایت تابناک

ویدیو جدید از شوتی افغانستانی‌ها در جاده‌های ایران

بازداشت مدیران معروف در پرونده ۱.۷ میلیارد یورویی؛ «م. ش. س»، «م. ن. ل» و «ف. ع» در میان متهمان
سایت رکنا

بازداشت مدیران معروف در پرونده ۱.۷ میلیارد یورویی؛ «م. ش. س»، «م. ن. ل» و «ف. ع» در میان متهمان

رکنا اقتصادی: پرونده تعهدات ارزی وارد مرحله‌ای تازه شده است؛ جایی که ۷۰۰ پرونده در دادسراهای سراسر کشور در حال رسیدگی است و در بخشی از پرونده‌ها، متهمان با قرار بازداشت راهی زندان شده‌اند. دادستانی تهران اعلام کرده بدهی ارزی کشف‌شده در ۹ پرونده مرتبط با کارت‌های بازرگانی به بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون …
تغییرات شائبه‌برانگیز در ظرفیت پذیرش رشته اورولوژی
سایت جوان آنلاین

تغییرات شائبه‌برانگیز در ظرفیت پذیرش رشته اورولوژی

مجلس شورای اسلامی با توجه به نیاز‌های آینده نظام سلامت، در بند «پ» ماده ۶۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت، وزارت بهداشت را مکلف کرده است ظرفیت پذیرش رشته‌های تخصصی...
         
«انباشت مطالبات حل‌نشده» جامعه را ناامید و رادیکال می‌کند
روزنامه توسعه ایرانی

«انباشت مطالبات حل‌نشده» جامعه را ناامید و رادیکال می‌کند

انباشت مطالبات حل‌نشده، کاهش اعتماد عمومی و ضعیف‌شدن مسیرهای رسمی برای بیان و پیگیری خواسته‌ها، رابطه جامعه و ساختار رسمی را در سال‌های اخیر با چالش‌های جدی‌تری روبه‌رو کرده است. مطالبات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دیگر به‌سادگی از یکدیگر جدا نمی‌شوند؛ فشار معیشتی با احساس تبعیض و بی‌عدالتی گره …
سایت عصرایران

مرگ جوان ۲۳ ساله در رودخانه قزل‌اوزن در مسیر خلخال ـ سرچم

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.
واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!
سایت آفتاب نیوز

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!

کاربران در شبکه اجتماعی ایکس، واکنش‌های منفی و تندی به کسب‌وکار جدید بابک زنجانی نشان دادند.
حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله
سایت اقتصاد ۲۴

حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله

هرچند نمی‌توان سخنان تند برخی چهره‌ها درمورد حجاب را به سیاست رسمی حاکمیت تعمیم داد؛ با این حال نفس مطرح‌شدن چنین ادبیاتی در فضای عمومی، بخشی از همان فضایی است که مناقشه حجاب را دوباره به سطح جامعه می‌کشاند
دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد
سایت اقتصاد ۲۴

دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد

سهم تنها ۵.۶ درصدی سه دهک پایین از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، بار دیگر شکاف طبقاتی در آموزش عالی و نقش فقر، کیفیت مدارس و دسترسی نابرابر به امکانات آموزشی را برجسته کرده است.
سایت تابناک

زندگی دوباره حیوانات با تاکسیدرمی

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان
خبرگزاری مهر

دامی فریبنده به نام اعتیاد؛ چهره پنهان یک آسیب اجتماعی برای نوجوانان

یزد - خطر اعتیاد، بی‌صدا به کمین نوجوانان نشسته است؛ وضعیتی که اگر با نادیده گرفتن تغییرات رفتاری همراه شود، به فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر در قلب خانواده منجر خواهد می‌شود.
پشیمانی فرمالیته بلاگرها؛ عذرخواهی و تکرار دوباره همان خطاها
خبرگزاری مهر

پشیمانی فرمالیته بلاگرها؛ عذرخواهی و تکرار دوباره همان خطاها

جنجال، عذرخواهی، چند روز سکوت و دوباره همان مسیر؛ چرخه‌ای که برای برخی بلاگرها تکراری شده و این سؤال را به وجود آورده است: چرا برخوردها بازدارنده نیست؟
روزنامه هفت صبح

می‌خواست به من تجاوز کند روی او اسید پاشیدم

دریاچه ارومیه؛ پهنه‌ای که دیگر «خشکی» پیش‌درآمد آن نیست
خبرگزاری ایرنا

دریاچه ارومیه؛ پهنه‌ای که دیگر «خشکی» پیش‌درآمد آن نیست

ارومیه - ایرنا - دریاچه ارومیه، نگین آبی شمال‌غرب کشور، پس از سال‌ها پشت سر گذاشتن چالش‌های زیست‌محیطی، اکنون در فصل تازه‌ای از حیات خود قرار گرفته و با مدیریت منابع آب و اجرای طرح‌های احیایی، سیمای متفاوتی از خود نشان می‌دهد.
سایت رویداد‌ ۲۴

علی القاصی مهر جانباز شد

مینا نامداری ؛ ترند جدید موج سواری بر روایت «بازگشت» یا «توبه» اما بدون سود برای جامعه
سایت عصرایران

مینا نامداری ؛ ترند جدید موج سواری بر روایت «بازگشت» یا «توبه» اما بدون سود برای جامعه

مشکل اصلی این نیست که مینا نامداری اجازه صحبت داشته باشد، مشکل این است که نبودن صداهای تحلیلی معتبر، غیاب رسانه‌های مستقل قوی و بحران اعتماد عمومی، فضایی خال...
آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟
سایت عصرایران

آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟

تفاوت توسعه با گسترش در این است که در حالت اول، «کیفیت‌‌زندگی» رشد می‌کند اما در حالت دوم، «رشد فیزیکی» شهر بدون آنکه عناصر زیست‌شهری ارتقا یابند، رخ می‌دهد.
آنتالیا ترکیه ؛ 10 میلیون گردشگر در 8 ماه
سایت عصرایران

آنتالیا ترکیه ؛ 10 میلیون گردشگر در 8 ماه

بیش از 27 میلیون گردشگر خارجی در 7 ماه نخست سال، وارد ترکیه شدند.
سایت اطلاعات آنلاین

ماجرای جنجال در شورای شهر مشهد چه بود؟ گزینه انحلال شورا مطرح است +ویدئو

[کامران نرجه] ذینفعان تأمین‌ اجتماعی صبور باشند
سایت اطلاعات آنلاین

[کامران نرجه] ذینفعان تأمین‌ اجتماعی صبور باشند

گلایه منتقدان برکناری مدیر عامل سابق سازمان تأمین اجتماعی شنیدنی و تا حدودی بحق است، اما برای قضاوت عادلانه در مورد تصمیم ناگهانی وزیر تعاون و همچنین تأمین منافع حداکثری ۵۰ میلیون نفر از ذینفعان...
جایی میان چالش و توانایی - همدلی
روزنامه همدلی

جایی میان چالش و توانایی - همدلی

عاشور حسن زاده عرب پژوهشگر ما همیشه فکر می‌کنیم اگر حالمان خوب نیست، لابد کارمان بیش از حد سخت است؛ یا اگر بی‌حوصله‌ایم، لابد انگیزه نداریم. اما واقعیت پیچیده‌تر از این است. کیفیت تجربه ما از کار و زندگی، فقط به سختی یا آسانی یک کار وابسته نیست؛ به رابطه‌ای بستگی دارد که میان [ ]
وقتی پرفسور سمیعی زیرمیزی می‌گیرد!
سایت تابناک

وقتی پرفسور سمیعی زیرمیزی می‌گیرد!

ما به درخششِ فرزندان این سرزمین، به جراحانی که دستانشان برای نجات جانهاست، به دانشمندی که سال‌ها برای کشفی رنج برده، یا به المپیادی که شب‌های بی‌خوابی را به...
سایت رکنا

رازگشایی از سرنوشت زن بی هوش شده در بلوار فرودگاه / راننده شیاد با آبمیوه مسموم شکارش کرده بود

ما مرده‌شوی  نیستیم
روزنامه اعتماد

ما مرده‌شوی نیستیم

شغل شریفی است هم شریف هم پیشه ای پرزحمت، هر کسی نمی تواند مرده شوی باشد، جگر شیر می خواهد و تن استوار، عرضه هم صدالبته، شغلی است بسیار سخت هم از نظر روحی هم جسمی، به هیچ وجه تعبیر بد از آن نباید داشت، یک روزنامه نگار خوش تیتر روزنامه نگاری را به مرده شوی بودن تعبیر کرد. مراد او از این تعبیر آن بود که …
    
سایت اعتماد آنلاین

ماجرای مشاهده موجودی شبیه به «دایناسور» در مناطق بیابانی خراسان رضوی / توضیحات محیط‌زیست

ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت
روزنامه هفت صبح

ذبح هورالعظیم، پای چاه‌های نفت

تنها بخش زنده تالاب هورالعظیم با صدور مجوز زیست محیطی برای توسعه میدان نفتی سهراب، بی جان خواهد شد. به گفته مسئولان سازمان محیط زیست بین ۱۸ تا ۲۰ هکتار از
         
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی …
         
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای …
    
سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله خراسان/ منافع شهر معطل بازی تاج و تخت! | آخرین خبر

خراسان/ «منافع شهر معطل بازی تاج و تخت!» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان ت که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ۶۳ طرح و لایحه روی زمین مانده است، قوای نظارت بر عملکرد مدیریت شهری، لنگ است و پارلمان شهری مشهد به معنای واقعی کلمه قفل شده؛ آن هم نه به این دلیل که مسئله‌ای درباره آن‌ها وجود دارد،
ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین

رویترز در گزارشی، اقتصاد ایران را فروپاشیده توصیف کرده و از آسیب زیرساخت ها، قطع ...
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.
آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش
روزنامه آرمان امروز

آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش

روح‌اله رضاعلی آرمان امروز : چند سالی است در حوزه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با دانش‌آموزان و خانواده‌های بسیاری گفت‌وگو می‌کنم. امسال در میان گفت‌وگو با دانش‌آموزان پایه دوازدهم و والدین آنها، با موضوعی مواجه شدم که به نظرم نیازمند تأمل جدی است: هوم‌اسکولینگ یا آموزش در خانه. به نظر می‌رسد آموزش در …
جنگ و جنگل‌ها
روزنامه آرمان امروز

جنگ و جنگل‌ها

عباس محمدی آرمان امروز : چند ماه است که جنگل‌هایی بسیار گسترده در کشورهای گوناگون در حال سوختن است. در آمریکا، امسال بیش از دوونیم میلیون هکتار جنگل دچار آتش‌سوزی شده، در انتاریوی کانادا فقط  در ماه جولای حدود نهصد مورد آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌ها رخ داده، در اسپانیا برآوردها حاکی از آن است که [ ]
رد آدم‌ربایی در زاهدان
روزنامه شرق

رد آدم‌ربایی در زاهدان

ساعت حدود ۹:۳۰ شب ۳۰ تیر، بازار زاهدان همچنان شلوغ و پررفت‌وآمد بود. «مهرشاد دادکریمی»، جوان ۲۳‌ساله‌ای که در بازار زاهدان مغازه لباس کودک دارد، به پدرش تلفن زد و گفت کارش در بازار تمام شده و می‌خواهد بعد از بازی بیلیارد با یکی از دوستانش، راهی خانه شود. با خودروی شخصی‌اش به خیابان شریعتی رفته بود و …
سایت عصرایران

سقوط مرگبار در جاده هراز / 7 سرنشین ون کشته شدند

سایت شهرآرانیوز

مجید آدینه اعدام شد | تروریستی با کلت کمری و اره برقی در کودتای دی ماه

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد
خبرگزاری مهر

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد

فعال حوزه زنان و خانواده، معتقد است خانه‌داری فعالیتی مولد است که هنوز به اندازه کافی به رسمیت شناخته نشده است
سایت عصرایران

جزئیات حادثه هولناک جاده هراز؛ ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره

روزنامه دنیای اقتصاد

تهدیدی برای اقتصاد یا فرصتی برای فناوری؟

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

روزنامه هفت صبح

چگونه فشارهای اقتصادی و اجتماعی «ناجنبش‌»های شهری را می‌سازد؟

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!
روزنامه هفت صبح

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!

‌والدین تهرانی می‌گویند مدارس هنگام ثبت‌نام مبالغی مطالبه کرده‌اند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است
سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی

سایت خبرفوری

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران/ ویدئو

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ …
روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر

روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / خلیج فارس به دلیل نیمه‌بسته بودن، عمق نسبتاً کم و تراکم بالای فعالیت‌های نفتی و دریایی، از زیست‌بوم‌های حساس جهان محسوب می‌شود. هرگونه ورود نفت خام، سوخت کشتی‌ها یا فرآورده‌های نفتی به آب می‌تواند در مدت کوتاهی در سطح وسیعی منتشر شود. جریان‌های دریایی نیز ممکن است آلودگی را از محل اولیه [ …
سایت رویداد‌ ۲۴

دانشگاه پیام نور منحل می‌شود؟

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تشکیل زنجیره انسانی در میانکاله برای مقابله با بی‌حجابی