قیمت طلا امروز




 اسقاط خودرو فرسوده

 روزنامه هفت صبح / ۱۳ ساعت قبل

آخرین خبر از وام 400 میلیونی خودروهای فرسوده / سهمیه سوخت می سوزد؟

برای خودروهای بالای 20 سال، مالکان باید در سامانه نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده ثبت‌نام کنند،
 آخرین خبر از وام 400 میلیونی خودروهای فرسوده / سهمیه سوخت می سوزد؟
خودروهای فرسوده بالای 20 سال سن که قرار بود دیگر سهمیه سوخت دریافت نکنند، تنها به یک شرط میتوانند حذف سهمیه سوخت خود را به تعویق بیندازند.

به گزارش هفت صبح، دارندگان خودروهای فرسوده برای بهره‌مندی از تسهیلات اعلام‌شده باید در سامانه NNHK.ir ثبت‌نام کنند. تسهیلات نوسازی با اولویت ناوگان عمومی ارائه می‌شود و خودروهای بالای 20 سال برای اسقاط، 5 سال مهلت دارند.

  این تسهیلات با اولویت حمل‌ونقل عمومی ارائه می‌شود، اما در بخش خودروهای شخصی نیز متقاضیان می‌توانند در طرح جایگزینی شرکت کنند و بدون نیاز به حضور در قرعه‌کشی یا انتظار در صف، مستقیماً از خودروساز خودرو خریداری کنند.  

براساس اطلاعات کسب شده، نرخ گواهی اسقاط دیگر رقم ثابتی نخواهد بود و با توجه به قیمت خودرو، هزینه‌های فرآیند اسقاط، ارزش ضایعات و لاشه خودرو به‌صورت شناور تعیین می‌شود.

 

برای خودروهای بالای 20 سال نیز اگر مالکان در سامانه نوسازی ناوگان و اسقاط خودروهای فرسوده ثبت‌نام کنند، تا 5 سال مشمول محدودیت‌های نقل‌وانتقال نخواهند بود و در این مدت فرصت دارند خودروی خود را اسقاط و خودروی جدید خریداری کنند.

 

افرادی که در سامانه ثبت‌نام نکنند، مشمول محدودیت‌هایی از جمله نقل‌وانتقال، تعویض پلاک و حذف سهمیه سوخت خودروهای فرسوده خواهند شد.

ماجرای وام 400 میلیونی جایگزینی خودرو فرسوده چیست؟  

فرآیند نوسازی ناوگان فرسوده با هدف خروج از گلوگاه‌های فعلی و مهار ناترازی سوخت وارد فاز عملیاتی شد. طبق آیین‌نامه ابلاغی، دارندگان خودروهای فرسوده در سامانه NNHK.ir می‌توانند میان اسقاط یا جایگزینی خودرو یکی را انتخاب کنند؛ نکته کلیدی اینجاست که در صورت انتخاب «جایگزینی»، متقاضیان بدون نیاز به شرکت در قرعه‌کشی و انتظار در صف، مستقیماً به خودروساز معرفی خواهند شد. برای جایگزینی خودرو‌های فرسوده، حدود 400 میلیون تومان تسهیلات با نرخ حدود 8 درصد و بازپرداخت سه‌ساله در نظر گرفته شده است.

 

در این طرح، مکانیزم عرضه و تقاضای گواهی اسقاط به‌گونه‌ای اصلاح شده که نرخ‌های رقابتی برای آن تعیین شده است:

سواری: 60 میلیون تومان (امکان تجمیع تا 3 گواهی معادل 180 میلیون تومان)

دیزل (سبک و سنگین): 120 میلیون تومان

  مشوق‌ها و محدودیت‌های قانونی

البته تردد خودروهای فرسوده در کلان‌شهرها محدود شده و هرگونه نقل‌وانتقال و تعویض پلاک آن‌ها ممنوع است. این محدودیت‌ها نه تنها خودروهای شخصی، بلکه ناوگان عمومی، تاکسی‌های اینترنتی و خودروهای باربری را نیز در بر می‌گیرد.

  تسهیلات ویژه برای نوسازی ناوگان  

دولت برای کاهش فشار مالی نوسازی، سبد تسهیلاتی ویژه‌ای تدارک دیده است:

تاکسی‌های برقی: 1.2 میلیارد تومان

تاکسی‌های دوگانه‌سوز: 1 میلیارد تومان

اتوبوس‌ها: 15 میلیارد تومان

موتورسیکلت‌ها: 400 تا 500 میلیون تومان

 







جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.