قیمت طلا امروز




 شورای شهر قم

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۴ ساعت قبل

احداث تصفیه خانه های جدید برای آبیاری فضای سبز تهران

عضو شورای شهر تهران از احداث تصفیه خانه های جدید برای آبرسانی به فضای سبز تهران خبر داد.
 احداث تصفیه خانه های جدید برای آبیاری فضای سبز تهران
به گزارش همشهری آنلاین، مهدی پیرهادی، در دویست و بیست و چهارمین پویش امید و افتخار روز -شنبه سی‌ویکم مردادماه ۱۴۰۵- که با حضور داود گودرزی، معاون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران و مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و هادی حق بین، شهردار منطقه یک و مسئولان شهری برگزار شد، ‌ با اشاره به رویکرد محیط‌زیستی مدیریت شهری در دوره جاری گفت: در این دوره مدیریت شهری حدود ۱۴۰ بوستان به بوستان‌های شهر تهران اضافه شده که بوستان جهاندیدگان نیز یکی از این پروژه‌هاست.

پیرهادی با اشاره به اهمیت تصمیم مدیریت شهری برای تبدیل این عرصه به فضای عمومی و محیط‌زیستی تصریح کرد: افتتاح بوستان در نقطه‌ای که می‌توانست به شکل دیگری مورد استفاده قرار گیرد، نشان‌دهنده اهتمام و توجه عزیزان در منطقه و شهرداری تهران است چراکه در این دوره، نگاه صرفاً درآمدزایی به بسیاری از موضوعات و عرصه‌هایی که می‌توانند در حوزه محیط زیست نقش‌آفرین باشند، وجود نداشته است و این رویکرد جای تقدیر دارد.

ارزش حدود ۱۰ هزار میلیارد تومانی زمین بوستان جهاندیدگان

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ویژگی‌های این بوستان گفت: یکی از ویژگی‌های بوستان جهاندیدگان، وسعت مناسب آن است. همچنین ارزش زمین این بوستان حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که هزینه‌های ساخت، نگهداری و پشتیبانی از بوستان نیز جدا از این رقم است.

وی ادامه داد: ایجاد چنین فضای سبزی در این نقطه از شهر، قطعاً طراوت و شادابی مناسبی ایجاد خواهد کرد و امیدوارم شهروندان نیز از این پروژه رضایت خوبی داشته باشند. از این بابت خوشحالم که چنین فضای ارزشمندی در اختیار مردم قرار گرفته است.

افزایش ۵۰ هزار درصدی بودجه آبرسانی به فضای سبز

پیرهادی در ادامه به اقدامات مدیریت شهری در حوزه آبرسانی به فضای سبز اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعاتی که در این دوره مدیریت شهری مورد توجه جدی قرار گرفت، آبرسانی به فضای سبز شهر تهران بود؛ موضوعی که شاید بسیاری از شهروندان از ابعاد آن اطلاع نداشته باشند.

وی اظهار کرد: در ابتدای این دوره مدیریت شهری، در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، بودجه آبرسانی حدود ۴۰ میلیارد تومان بود اما امروز فقط در ردیف‌های مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌ها حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای آبرسانی بودجه داریم و ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر نیز در قالب تبصره‌ها اختصاص یافته است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: در مجموع، حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای موضوع آبرسانی اختصاص داده شده است. این رقم نسبت به بودجه ۴۰ میلیارد تومانی ابتدای دوره، حدود ۵۰۰ برابر افزایش را نشان می‌دهد.

پیرهادی این افزایش را عددی قابل توجه دانست و گفت: این ارقام نشان می‌دهد مدیریت شهری در این دوره تا چه اندازه به موضوع محیط زیست توجه داشته است چراکه اگر این اقدامات انجام نمی‌شد، قطعاً بخشی از فضای سبز شهر تهران در معرض خشک شدن قرار می‌گرفت.

احداث تصفیه‌خانه‌های جدید برای تأمین آب فضای سبز

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف در حوزه تأمین آب فضای سبز اظهار داشت: دستگاه‌های مختلف در این زمینه کمک کرده‌اند. در مقطعی، مجموعه آب و فاضلاب با کندی عمل می‌کرد اما امروز هماهنگی بسیار خوبی شکل گرفته و تفاهم‌های مناسبی نیز انجام شده است.

پیرهادی ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌ها، شهرداری تهران با آب و فاضلاب توافق کرده است که سه تصفیه‌خانه را احداث کند. آقای دکتر گودرزی نیز در این زمینه حضور و پیگیری جدی داشته‌اند. این موضوع در شورای شهر نیز به تصویب رسیده و برای آن بودجه اختصاص داده شده است.

وی افزود: علاوه بر این، ۱۴ تصفیه‌خانه محلی نیز در مناطق مختلف شهر تهران در حال احداث است که می‌تواند نقش مهمی در تأمین آب مورد نیاز فضای سبز و کاهش فشار بر منابع آب شرب داشته باشد.

انتقال پساب برای آبرسانی به ارتفاعات تهران

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به یکی از پروژه‌های انتقال پساب در محدوده لواسان گفت: در برخی نقاط با مشکلاتی مواجه بودیم که یکی از نمونه‌های آن در لواسان بود. برای انتقال پساب به ارتفاعات منطقه، آقای توکلی در این زمینه زحمت کشیدند و معاون استاندار و استاندار محترم نیز همکاری کردند.

وی افزود: هدف این اقدامات، جلوگیری از هدررفت منابع و فراهم کردن امکان آبرسانی به ارتفاعات بین لواسان و تهران است تا بتوانیم فضای سبز مناسبی در این محدوده ایجاد کنیم.

پیرهادی تأکید کرد: مجموعه این اقدامات در حال انجام است؛ بوستان‌ها احداث می‌شوند، انتقال آب انجام می‌شود و طرح‌های مختلف محیط‌زیستی در حال اجراست.

وی با اشاره به سایر اقدامات مدیریت شهری در حوزه محیط زیست گفت: در این دوره، علاوه بر پروژه‌های اجرایی، سه طرح جامع مهم نیز در حال تکمیل است که شامل «طرح جامع فضای سبز»، «طرح جامع آب خام برای فضای سبز شهر تهران» و «طرح جامع زیباسازی» است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: علاوه بر این سه طرح، ده‌ها طرح دیگر نیز در حوزه محیط زیست در این دوره اجرا شده یا در دست اجراست که می‌تواند به ارتقای شرایط محیط زیستی شهر تهران کمک کند.

پیرهادی با قدردانی از همه دست‌اندرکاران اجرای پروژه‌های محیط‌زیستی گفت: از همه کسانی که برای ایجاد نشاط و علاقه در شهر و ارتقای وضعیت محیط زیست تهران تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم. کد خبر 1062445







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.