قیمت طلا امروز




 صعود بیت کوین

 سایت اقتصادنیوز / ۳ ساعت قبل

قیمت تتر امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ رکورد زد؛ دلار از ۲۰۰ هزار تومان گذشت و بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار برگشت

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز یکشنبه در حالی با رشد ارزش کل بازار همراه شد که دلار با ثبت نرخ ۲۰۰ هزار و ۷۸۰ تومان و تتر با صعود تا ۱۹۸ هزار و ۳۲۰ تومان رکوردهای تاریخی جدیدی ثبت کردند و بیت‌کوین پس از سقوط تا مرز ۷۵ هزار و ۹۰۰ دلار، دوباره به کانال ۷۷ هزار دلار بازگشت.
 قیمت تتر امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ رکورد زد؛ دلار از ۲۰۰ هزار تومان گذشت و بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار برگشت
به گزارش اقتصادنیوز، بازار رمزارزها امروز یکشنبه با افزایش ارزش کل بازار همراه شد؛ ارزش بازار با رشد ۰.۸۱ درصدی به ۲.۶۲ تریلیون دلار رسید و شاخص CMC20 نیز ۰.۷۷ درصد افزایش یافت. در همین حال، شاخص ترس و طمع با ثبت عدد ۷۷ در محدوده «طمع» قرار گرفت و از افزایش ریسک‌پذیری معامله‌گران در بازار حکایت داشت.

در بازار داخلی نیز تتر که معاملات ابتدای روز را در کانال ۱۹۲ هزار تومان دنبال می‌کرد، در مسیر صعودی با عبور از سقف تاریخی خود وارد کانال ۱۹۸ هزار تومان شد و در نرخ ۱۹۸ هزار و ۳۲۰ تومان رکورد تاریخی جدیدی به ثبت رساند. تداوم شرایط «نه جنگ، نه صلح»، نبود سیگنال تازه از حل‌وفصل مسائل از مسیر دیپلماسی و افزایش تقاضای تورمی، در کنار تشدید فشارهای اقتصادی و سیاسی، فضای بازارها را همچنان ملتهب نگه داشت.

در این میان، قطع تجارت با امارات و اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا درباره اعمال شدیدترین تحریم‌های تاریخی علیه ایران از روز دوشنبه، بر انتظارات فعالان بازار اثر گذاشت و تقاضا برای دارایی‌های امن و ارز را افزایش داد. مجموعه این عوامل، در کنار نگرانی‌ها درباره چشم‌انداز اقتصاد و نرخ ارز، زمینه‌ساز ادامه حرکت صعودی قیمت‌ها شد.

در نتیجه، دلار که روز گذشته معاملات را در نرخ ۱۹۳ هزار و ۴۸۰ تومان به پایان رسانده بود، امروز با رشد چهار کاناله وارد معاملات در کانال ۱۹۷ هزار تومان شد و در ادامه با ورود به کانال ۲۰۰ هزار تومان، در نرخ ۲۰۰ هزار و ۷۸۰ تومان بسته شد و سقف تاریخی جدیدی را به ثبت رساند.

در بازار جهانی رمزارزها، بیت‌کوین که در ابتدای روز در کانال ۷۷ هزار دلار معامله می‌شد، ابتدا تحت فشار فروش تا محدوده ۷۵ هزار و ۹۰۰ دلار عقب‌نشینی کرد، اما با حمایت از این مرز بار دیگر به کانال ۷۷ هزار دلار بازگشت و در ادامه در محدوده ۷۷ هزار و ۳۰۶ دلار قرار گرفت. اتریوم نیز با وجود نوسان محدود ۲۴ ساعته و کاهش ۰.۱۱ درصدی، در محدوده ۲۴۴۲ دلار معامله شد؛ در حالی که بازدهی ماهانه آن همچنان نزدیک به ۳۰ درصد مثبت بود.

در میان دیگر ارزهای دیجیتال، سولانا، بایننس‌کوین و شیبا در ۲۴ ساعت گذشته با رشد همراه شدند، در حالی که ریپل، کاردانو و ترون نوسان منفی محدودی را تجربه کردند و دوج‌کوین تقریباً بدون تغییر باقی ماند. بیت‌کوین کش نیز رشد جزئی روزانه را ثبت کرد و GRAM با وجود افت محدود روزانه، بازدهی هفتگی مثبتی داشت؛ ترکیبی از نوسانات که نشان می‌دهد بازار امروز در کنار افزایش ارزش کل بازار، همچنان با رفتار متفاوت معامله‌گران در میان رمزارزهای بزرگ و آلت‌کوین‌ها همراه است. تتر؛ عقب‌نشینی از قله ۱۹۸ هزار تومانی یا آماده‌باش برای موج صعودی بعدی؟

قیمت تتر در ساعت ۴ صبح در میانه کانال ۱۹۱ هزار تومان در معامله بود و در مسیر صعودی، در ابتدای روز وارد کانال ۱۹۲ هزار تومان شد. این رمزارز با ادامه روند افزایشی تا میانه روز رکوردزنی کرد و در ادامه، با ثبت سقف‌های جدید تا نرخ ۱۹۸ هزار و ۳۲۰ تومان بالا رفت. با این حال، تتر در برخورد با این مرز با مقاومت مواجه شد و در مسیر نزولی تا کف کانال ۱۹۵ هزار تومان پایین آمد و در لحظه نگارش این گزارش در نرخ ۱۹۵ هزار و ۵۷۰ تومان در معامله بود.

همزمان با این نوسانات، قیمت دلار آزاد معاملات امروز را با گپ مثبت ۳ هزار و ۵۲۰ تومانی و رکوردشکنی در نرخ ۱۹۷ هزار تومان بازگشایی کرد و در مسیر صعودی تا نرخ ۲۰۰ هزار و ۷۸۰ تومان بالا رفت و سقف جدیدی را به ثبت رساند. حرکت صعودی دلار و تتر در معاملات امروز، از افزایش هیجان خرید و فشار تقاضا در بازار ارز حکایت داشت؛ هرچند هر دو بازار پس از ثبت سقف‌های جدید با نوسان و افزایش عرضه در محدوده‌های بالاتر مواجه شدند.

تحلیلگران بازار معتقدند عقب‌نشینی تتر از سقف ۱۹۸ هزار و ۳۲۰ تومان، فعلاً بیشتر به شناسایی سود و افزایش عرضه در محدوده‌های بالاتر مربوط است و برای تغییر مسیر بازار نمی‌توان تنها به این اصلاح کوتاه‌مدت استناد کرد. از نگاه آنها، واکنش قیمت به محدوده ۱۹۵ هزار تومان در ادامه معاملات اهمیت زیادی دارد و تثبیت بالای این سطح می‌تواند زمینه را برای بازگشت دوباره خریداران فراهم کند.

به گفته تحلیلگران، حمایت نخست تتر در محدوده ۱۹۵ هزار تومان قرار دارد و از دست رفتن این مرز می‌تواند قیمت را به سمت محدوده ۱۹۳ هزار و ۵۰۰ تومان و سپس کانال ۱۹۲ هزار تومان هدایت کند. در سمت مقابل، بازگشت و تثبیت قیمت بالای ۱۹۶ هزار تومان می‌تواند راه را برای حمله دوباره به مقاومت ۱۹۸ هزار و ۳۲۰ تومان باز کند و عبور از این سقف، محدوده ۲۰۰ هزار تومان را به‌عنوان مقاومت مهم بعدی پیش روی بازار قرار خواهد داد. بیت‌کوین؛ بازگشت از حمایت ۷۵ هزار دلاری، مسیر صعود دوباره باز می‌شود؟

قیمت بیت‌کوین در ابتدای روز در محدوده ۷۷ هزار و ۸۰ دلار در معامله بود و در مسیر نزولی تا نرخ ۷۵ هزار و ۹۱۵ دلار کاهش یافت. بیت‌کوین با حمایت از این مرز تغییر مسیر داد و در ادامه تا محدوده ۷۷ هزار و ۷۰۰ دلار بالا رفت، اما نتوانست در این سطح تثبیت شود و در لحظه نگارش این گزارش در نرخ ۷۷ هزار و ۳۰۶ دلار قرار دارد.

تحلیلگران بازار رمزارزها معتقدند واکنش بیت‌کوین به محدوده ۷۵ هزار و ۹۰۰ دلار، اهمیت این ناحیه را به‌عنوان یک مرز حمایتی در کوتاه‌مدت افزایش داده است. از نگاه آنها، بازگشت قیمت از این سطح نشان می‌دهد خریداران همچنان در کف‌های قیمتی فعال هستند، اما برای تقویت سناریوی صعودی، بیت‌کوین باید بتواند از مقاومت‌های پیش رو عبور کند و بالای آنها تثبیت شود.

به گفته تحلیلگران، حمایت نخست بیت‌کوین در محدوده ۷۶ هزار دلار قرار دارد و حمایت مهم‌تر در محدوده ۷۵ هزار و ۹۰۰ دلار دیده می‌شود. شکست این محدوده می‌تواند فشار فروش را افزایش دهد و قیمت را ابتدا به سمت مرز ۷۵ هزار دلار و در ادامه به کانال ۷۴ هزار دلار هدایت کند؛ محدوده‌ای که در صورت افزایش عرضه می‌تواند مقصد بعدی فروشندگان باشد.

در سوی مقابل، مقاومت اصلی کوتاه‌مدت بیت‌کوین در محدوده ۷۷ هزار و ۷۰۰ دلار قرار دارد؛ همان سطحی که قیمت پس از بازگشت از کف روزانه با آن مواجه شد. عبور و تثبیت بالای این مرز می‌تواند مسیر را برای حرکت به سمت ۷۸ هزار و ۵۰۰ دلار و سپس کانال ۸۰ هزار دلار باز کند.

تحلیلگران می‌گویند تا زمانی که بیت‌کوین بالای حمایت ۷۵ هزار و ۹۰۰ دلار قرار دارد، احتمال تلاش دوباره برای عبور از مقاومت‌های بالاتر وجود دارد، اما شکست این سطح می‌تواند دست فروشندگان را برای ادامه اصلاح بازتر کند.

قیمت اتریوم امروز؛ ETH در محدوده ۲۴۴۲ دلار

اتریوم امروز در محدوده ۲۴۴۲ دلار در معامله بود. قیمت اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۱۱ درصد کاهش داشت، اما عملکرد آن در بازه هفتگی همچنان مثبت بود و بازدهی ۷ روزه این رمزارز به ۱.۳۷ درصد رسید. نکته قابل توجه در روند قیمتی اتریوم، رشد ۲۹.۸۰ درصدی آن در بازه یک‌ماهه است که نشان می‌دهد ETH با وجود نوسان محدود روزانه، در مقایسه با یک ماه گذشته همچنان در محدوده‌ای بالاتر قرار دارد.

ارزش بازار اتریوم در این سطح به حدود ۲۹۴.۸ میلیارد دلار رسید و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن نیز ۱۷.۱۳ میلیارد دلار ثبت شد. عرضه در گردش اتریوم ۱۲۰.۶۸ میلیون واحد اعلام شده است. کاهش محدود ۲۴ ساعته در شرایطی رخ داد که بازدهی هفتگی و ماهانه اتریوم همچنان مثبت باقی مانده و معامله‌گران در حال ارزیابی توان قیمت برای حفظ محدوده ۲۴۰۰ دلاری هستند. قیمت ریپل امروز؛ XRP در ۲۴ ساعت منفی اما بازدهی ماهانه ۵۰ درصدی

قیمت ریپل امروز در سطح ۱.۵۰ دلار قرار داشت و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۸۳ درصد کاهش را ثبت کرد. با وجود این عقب‌نشینی روزانه، ریپل در بازه هفتگی ۴.۶۷ درصد رشد داشت و بازدهی یک‌ماهه آن به ۵۰.۱۹ درصد رسید؛ آماری که XRP را در میان رمزارزهای مورد بررسی، از نظر عملکرد ماهانه در جایگاه قابل توجهی قرار می‌دهد.

ارزش بازار ریپل به ۹۴.۳۳ میلیارد دلار رسید و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن نیز ۶.۷۶ میلیارد دلار بود. عرضه در گردش XRP در این مقطع ۶۲.۷۴ میلیارد واحد گزارش شده است. ترکیب افت محدود روزانه با رشد هفتگی و ماهانه نشان می‌دهد ریپل پس از افزایش قیمت در بازه بلندتر، وارد مرحله‌ای از نوسان و تعدیل کوتاه‌مدت شده است. قیمت بایننس کوین امروز؛ BNB با رشد محدود روزانه همراه شد

بایننس کوین یا BNB امروز با قیمت ۶۹۶.۱۵ دلار در بازار معامله شد. این رمزارز در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۱۱ درصد رشد داشت و بازدهی هفتگی آن نیز مثبت و برابر با ۱.۰۱ درصد بود. عملکرد یک‌ماهه BNB نیز رشد ۱۴.۷۷ درصدی را نشان می‌دهد.

ارزش بازار بایننس کوین در معاملات امروز به ۹۲.۷ میلیارد دلار رسید و حجم معاملات ۲۴ ساعته آن ۱.۷۲ میلیارد دلار ثبت شد. همچنین عرضه در گردش BNB حدود ۱۳۳.۱۶ میلیون واحد بود. نوسان محدود این رمزارز در ۲۴ ساعت گذشته در حالی ثبت شد که بازدهی آن در مقیاس هفتگی و ماهانه همچنان مثبت باقی مانده است. قیمت سولانا امروز؛ SOL در مسیر صعودی کوتاه‌مدت

سولانا امروز با قیمت ۹۵.۵۴ دلار در معامله بود و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۶۲ درصد افزایش قیمت داشت. بازدهی ۷ روزه سولانا نیز به ۲.۶۰ درصد رسید و این رمزارز در بازه یک‌ماهه رشد ۲۶.۵۸ درصدی را ثبت کرد.

ارزش بازار سولانا به ۵۵.۷۲ میلیارد دلار رسید و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن نیز حدود ۴.۸۸ میلیارد دلار بود. عرضه در گردش SOL برابر با ۵۸۳.۲۷ میلیون واحد گزارش شد. مثبت بودن بازدهی سولانا در هر سه بازه زمانی روزانه، هفتگی و ماهانه، از حفظ روند افزایشی این رمزارز در مقایسه با بخش قابل توجهی از بازار حکایت دارد. قیمت دوج کوین امروز؛ DOGE در ۲۴ ساعت کم‌نوسان

دوج کوین امروز در محدوده ۰.۰۹۲۶۸ دلار قرار داشت و در ۲۴ ساعت گذشته کاهش بسیار محدود ۰.۰۳ درصدی را تجربه کرد. با این حال، عملکرد هفتگی این میم‌کوین مثبت بود و قیمت آن در ۷ روز گذشته ۲.۷۳ درصد افزایش یافت. بازدهی یک‌ماهه دوج کوین نیز به ۳۲.۴۸ درصد رسید.

ارزش بازار دوج کوین در این سطح حدود ۱۵.۸۷ میلیارد دلار بود و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن به ۱.۶۱ میلیارد دلار رسید. عرضه در گردش DOGE نیز ۱۷۱.۳۲ میلیارد واحد اعلام شد. روند امروز دوج کوین نشان می‌دهد که پس از رشد قابل توجه در بازه ماهانه، قیمت وارد فاز کم‌نوسان‌تری شده است. قیمت کاردانو امروز؛ ADA با افت جزئی روزانه معامله شد

قیمت کاردانو امروز در سطح ۰.۲۲۵۱ دلار قرار داشت و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۰۷ درصد کاهش یافت. این کاهش در حالی ثبت شد که ADA در بازه هفتگی ۱.۱۲ درصد رشد داشت و بازدهی یک‌ماهه آن نیز به ۲۷.۴۷ درصد رسید.

ارزش بازار کاردانو در معاملات امروز ۸.۲۶ میلیارد دلار بود و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن به ۶۶۰.۷۹ میلیون دلار رسید. عرضه در گردش کاردانو نیز ۳۶.۶۹ میلیارد واحد گزارش شد. اختلاف میان افت محدود روزانه و رشد قابل توجه ماهانه نشان می‌دهد ADA نیز مانند بسیاری از آلت‌کوین‌ها، پس از رشد در هفته‌های گذشته با نوسانات کوتاه‌مدت مواجه شده است. قیمت بیت‌کوین کش امروز؛ BCH برخلاف روند هفتگی رشد روزانه داشت

بیت‌کوین کش امروز با قیمت ۲۷۴.۲۲ دلار در معامله بود و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۲۳ درصد افزایش قیمت را ثبت کرد. با این حال، بازدهی هفتگی BCH منفی ۰.۴۲ درصد بود که از عملکرد متفاوت این رمزارز در بازه روزانه و هفتگی حکایت دارد. بیت‌کوین کش در یک ماه گذشته اما ۳۴.۱۵ درصد رشد کرده است.

ارزش بازار BCH به حدود ۵.۵ میلیارد دلار رسید و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن نیز ۲۲۴.۵۱ میلیون دلار بود. عرضه در گردش این رمزارز ۲۰.۰۷ میلیون واحد اعلام شد. رشد محدود روزانه پس از بازدهی منفی هفتگی می‌تواند نشان‌دهنده تلاش قیمت برای بازیابی بخشی از کاهش‌های اخیر باشد. قیمت شیبا امروز؛ SHIB سبزپوش شد

شیبا اینو امروز با قیمت ۰.۰۵۵۴۸۲ دلار در معامله بود و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۵۳ درصد رشد کرد. بازدهی هفتگی شیبا نیز مثبت و برابر با ۱.۲۵ درصد بود و عملکرد یک‌ماهه این میم‌کوین رشد ۲۲.۰۳ درصدی را نشان می‌دهد.

ارزش بازار شیبا به ۳.۲۳ میلیارد دلار رسید و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن حدود ۱۲۴.۹۹ میلیون دلار بود. عرضه در گردش SHIB نیز ۵۸۹.۲۳ تریلیون واحد گزارش شد. شیبا در معاملات امروز در شرایطی افزایش قیمت داشت که بازدهی آن در بازه‌های هفتگی و ماهانه نیز مثبت باقی ماند. قیمت ترون امروز؛ TRX تقریباً بدون تغییر ماند

ترون امروز در سطح ۰.۳۴۳۵ دلار در معامله بود و در ۲۴ ساعت گذشته تنها ۰.۰۱ درصد کاهش قیمت داشت؛ نوسانی که عملاً از ثبات نسبی قیمت TRX در معاملات روزانه حکایت دارد. با این حال، بازدهی هفتگی ترون منفی ۰.۱۰ درصد بود، در حالی که این رمزارز در بازه یک‌ماهه ۳.۶۱ درصد افزایش قیمت را تجربه کرد.

ارزش بازار ترون به ۳۲.۶ میلیارد دلار رسید و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن نیز حدود ۴۸۹.۴۸ میلیون دلار ثبت شد. عرضه در گردش TRX برابر با ۹۴.۹۱ میلیارد واحد بود. داده‌های امروز نشان می‌دهد ترون در مقایسه با برخی آلت‌کوین‌های پرنوسان، روزی آرام‌تر و با تغییرات بسیار محدود را پشت سر گذاشت. قیمت تون کوین امروز؛ GRAM در محدوده ۱.۵۱ دلار

رمزارز GRAM (نام پیشین Toncoin)، در محدوده ۱.۵۱ دلار معامله شد و در ۲۴ ساعت گذشته ۰.۱۱ درصد کاهش داشت. با وجود این افت محدود، بازدهی هفتگی این رمزارز ۵.۵۶ درصد و بازدهی یک‌ماهه آن ۱۲.۳۱ درصد مثبت بود.

ارزش بازار GRAM به ۴.۱۸ میلیارد دلار رسید و حجم معاملات ۲۴ ساعت گذشته آن حدود ۱۰۲.۹۸ میلیون دلار بود. عرضه در گردش نیز ۲.۷۶ میلیارد واحد اعلام شد. اختلاف میان افت جزئی روزانه و رشد مثبت در بازه هفتگی و ماهانه نشان می‌دهد این رمزارز نیز پس از حرکت صعودی در بازه بلندتر، در معاملات امروز با نوسان محدودی همراه شده است. بازار رمزارزها سبز شد؛ ارزش بازار به ۲.۶۲ تریلیون دلار رسید و فشار لیکوئیدیشن فروکش کرد

بازار رمزارزها در معاملات امروز یکشنبه با رشد نسبی شاخص‌های اصلی همراه شد؛ ارزش کل بازار با افزایش ۰.۸۱ درصدی به ۲.۶۲ تریلیون دلار رسید و شاخص CMC20 نیز با رشد ۰.۷۷ درصدی در محدوده ۱۶۰.۶۴ دلار قرار گرفت. در همین حال، حجم لیکوئیدیشن‌های ۲۴ ساعت گذشته به ۳۸۸.۱۷ میلیون دلار رسید که نسبت به روز قبل ۶۸.۵۷ درصد کاهش نشان می‌دهد. شاخص ترس و طمع نیز روی عدد ۷۷ و در محدوده «طمع» قرار گرفت و شاخص فصل آلت‌کوین‌ها با ثبت عدد ۴۰ از ۱۰۰، همچنان برتری بیت‌کوین نسبت به آلت‌کوین‌ها را نشان می‌دهد. طمع در بازار رمزارزها بالا گرفت؛ شاخص به ۷۷ رسید

شاخص ترس و طمع بازار رمزارزها امروز یکشنبه ۲۳ اوت ۲۰۲۶ روی عدد ۷۷ قرار گرفت و همچنان وضعیت «طمع» را برای بازار نشان داد. این شاخص در روز گذشته روی عدد ۷۶ قرار داشت؛ بنابراین احساسات معامله‌گران نسبت به روز قبل یک واحد افزایش یافته است.

داده‌های تاریخی نشان می‌دهد شاخص ترس و طمع یک هفته قبل در محدوده ۳۶ و در وضعیت «ترس» و یک ماه قبل نیز روی عدد ۳۷ قرار داشت. در نتیجه، رسیدن شاخص به ۷۷ طی روزهای اخیر از چرخش قابل توجه فضای روانی بازار به سمت افزایش ریسک‌پذیری و غلبه طمع در میان معامله‌گران حکایت دارد؛ هرچند قرار گرفتن شاخص در این محدوده می‌تواند همزمان حساسیت بازار به اصلاح و شناسایی سود را نیز افزایش دهد. همچنین بخوانید قیمت تتر پس از برخورد به حمایت تا ۱۷۹ هزار تومان بالا رفت | نوسان بیت‌کوین در کانال ۷۷ تا ۷۸ هزار دلار | رشد ۴۱ درصدی یک رمرزارز ناشناس بازار تتر ناکام در فتح کانال ۱۸۰ هزار تومان | بیت‌کوین در سقف ۷۷ هزار دلار ایستاد | تحلیل روند 8 رمزارز مهم بازار قیمت تتر به کانال ۱۷۷ هزار تومان سقوط کرد | بیت‌کوین در نوسان بین ۷۶ تا ۷۷ هزار دلار | تحلیل 8 رمزارز مهم بازار کریپتو سردرگمی تتر میان کانال 178 تا 180 هزار تومان | قیمت بیت‌کوین تا کانال 77 هزار دلار افت کرد | ثبات نسبی در بازار کریپتو







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟
سایت اقتصادنیوز

ترکیه در دام تحرکات نتانیاهو نیفتاد | توافق مکه معادلات منطقه را تغییر می‌دهد؟ | چرا ترکیه، تل‌آویو را تهدیدی امنیتی می‌بیند؟

اقتصادنیوز:حمله اسرائیل به سوریه نشانه تشدید اختلاف با ترکیه و تغییر نظم خاورمیانه است.
پشتیبانی ده‌ها پایگاه اروپایی از جنگ علیه ایران |  ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی از پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخاست | کدام کشور بیشتر حمایت را از حملات کرد؟
سایت اقتصادنیوز

پشتیبانی ده‌ها پایگاه اروپایی از جنگ علیه ایران | ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی از پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخاست | کدام کشور …

اقتصادنیوز: مارک روته، دبیرکل ناتو در ماه ژوئن فاش کرد که کشورهای اروپایی اجازه داده‌اند بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ هواپیمای جنگی آمریکا که در عملیات مرتبط با ایران مشارکت داشتند، از ده‌ها پایگاه نظامی آمریکا در خاک اروپا برخیزند.
تشدید فشار اقتصادی نمی‌تواند نظام ایران را سرنگون کند/ گزینه نظامی علیه ایران ناکارآمد بوده است
سایت تابناک

تشدید فشار اقتصادی نمی‌تواند نظام ایران را سرنگون کند/ گزینه نظامی علیه ایران ناکارآمد بوده است

«مارک فینو» می‌گوید دولت ترامپ ساده‌لوحانه معتقد است که ایران در نتیجه این جنگ اقتصادی فرو می‌پاشد یا تسلیم می‌شود، در حالی که ایران از مدت‌ها پیش توانایی خو...
جنگ در پنتاگون، بی کفایتی راهبردی در واشنگتن
خبرگزاری ایرنا

جنگ در پنتاگون، بی کفایتی راهبردی در واشنگتن

تهران- ایرنا- فارن پالسی در گزارشی با بررسی عملکرد آمریکا در جنگ با ایران، ریشه ناکامی واشنگتن را نه در ضعف‌های تاکتیکی و کمبود تجهیزات، بلکه در بی کفایتی راهبردی و محاسبات نادرست دولت دونالد ترامپ دانست.
بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا؛ مشکل ساختاری یا سیاست‌های دولت ترامپ؟
سایت جوان آنلاین

بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا؛ مشکل ساختاری یا سیاست‌های دولت ترامپ؟

عبور بدهی ملی آمریکا از مرز تاریخی ۴۰ تریلیون دلار، نشانه عمیق‌تر شدن شکاف میان درآمدها و هزینه‌های دولت فدرال و افزایش هزینه‌ای است که اقتصاد آمریکا برای حف...
آزمون هرمز برای عمان؛ آیا منطقه می‌تواند مستقل از آمریکا تصمیم بگیرد؟
خبرگزاری ایرنا

آزمون هرمز برای عمان؛ آیا منطقه می‌تواند مستقل از آمریکا تصمیم بگیرد؟

تهران- ایرنا- همزمان با تداوم رایزنی‌های تهران و مسقط درباره سازوکار کشتیرانی در تنگه هرمز، این آبراه راهبردی به آزمونی برای استقلال تصمیم‌گیری مسقط در برابر فشارهای آمریکا تبدیل شده است.
تحت پیگرد قانونی
سایت روزنامه سازندگی

تحت پیگرد قانونی

به دنبال افزایش تنش میان آنکارا و تل‌آویو بر سر سوریه، ترکیه علیه نتانیاهو حکم قضایی صادر کرد
شکست مذاکرات تجاری
سایت روزنامه سازندگی

شکست مذاکرات تجاری

آمریکا و کانادا وارد فاز تقابل شدند
«آگوست سیاه» روسیه و باز شدن جعبه پاندورای پوتین؛ چرا بازگویی حقیقت کار دست اقتصاددان بلندپایه روسی داد؟
سایت اکوایران

«آگوست سیاه» روسیه و باز شدن جعبه پاندورای پوتین؛ چرا بازگویی حقیقت کار دست اقتصاددان بلندپایه روسی داد؟

اکوایران: پوتین حاضر است برای دستیابی به اهدافش در اوکراین هر هزینه‌ای را بپردازد؛ اما او نمی‌تواند اجازه دهد مردم روسیه بفهمند که حاضر است آینده همه آنها را نیز قربانی کند.
تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
         
سایت فرارو

تیپ متفاوت امیر قطر در یک کافه

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟
سایت اطلاعات آنلاین

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد.
جابه‌جائی در میدان - همدلی
روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ …
سرمقاله جمهوری اسلامی/ پشت ‌پرده منازعه اردوغان و نتانیاهو | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله جمهوری اسلامی/ پشت ‌پرده منازعه اردوغان و نتانیاهو | آخرین خبر

جمهوری اسلامی/ «پشت ‌پرده منازعه اردوغان و نتانیاهو» عنوان سرمقاله در روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: حیله‌گری و فریبکاری از شگردهای جنگ‌افروزان است. این ویژگی در صهیونیست‌ها بیش از دیگران وجود دارد. این روزها اخبار زیادی درباره تیره شدن روابط ترکیه با رژیم صهیونیستی
از سفره آمریکایی تا بازار اوراق؛ جنگ ایران کجای تاب‌آوری اقتصادی آمریکا را نشانه گرفته است؟
سایت صفحه اقتصاد

از سفره آمریکایی تا بازار اوراق؛ جنگ ایران کجای تاب‌آوری اقتصادی آمریکا را نشانه گرفته است؟

هشدار ری دالیو درباره کاهش سهم اوراق قرضه آمریکا و حرکت به سمت طلا و بیت‌کوین، در ظاهر یک توصیه برای مدیریت سرمایه است؛ اما در شرایطی که واشنگتن همزمان با هزینه‌های جنگ ایران، افزایش قیمت انرژی، فشار تورمی و بدهی فزاینده روبه‌روست، معنای آن فراتر از یک توصیه سرمایه‌گذاری است. از رکوردشکنی حاشیه سود گازوئیل …
دیپلماسی بن‌سلمان در الیزه/ ولیعهد عربستان به فرانسه می‌رود
سایت فرارو

دیپلماسی بن‌سلمان در الیزه/ ولیعهد عربستان به فرانسه می‌رود

کاخ الیزه از سفر بن‌سلمان به فرانسه خبر داد.
عربستان به دنبال معماری امنیتی جدید در خاورمیانه | حوثی‌ها چگونه به بازیگری فراتر  از مرزهای یمن تبدیل شدند؟
سایت اقتصادنیوز

عربستان به دنبال معماری امنیتی جدید در خاورمیانه | حوثی‌ها چگونه به بازیگری فراتر از مرزهای یمن تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: تشکیل ائتلاف ۱۵ کشوری دریای سرخ به رهبری عربستان، نشانه‌ای از تغییر معماری امنیتی خاورمیانه و کاهش وابستگی کشورهای منطقه به آمریکا است.
ادعای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز؛ نمایش قدرت یا بلوف سیاسی آمریکا؟
خبرگزاری برنا

ادعای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز؛ نمایش قدرت یا بلوف سیاسی آمریکا؟

برنا - گروه بین الملل: یک کارشناس مسائل منطقه با تأکید بر اینکه حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تثبیت شده است، گفت: حتی اگر گزارش‌های آمریکا درباره عبور نفتکش‌ها ا...
شباهت وضعیت کنونی ترامپ در تنگه هرمز با چالش‌های کارتر در بحران «گروگان‌ها» |‌ گاردین: تهران ممکن است سطح تنش را افزایش دهد |‌ ایران هیچ «شاخه زیتونی» به ترامپ پیشنهاد نمی‌کند
سایت اقتصادنیوز

شباهت وضعیت کنونی ترامپ در تنگه هرمز با چالش‌های کارتر در بحران «گروگان‌ها» |‌ گاردین: تهران ممکن است سطح تنش را افزایش دهد …

اقتصادنیوز: گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.
سرمقاله کیهان/ ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق | آخرین خبر

کیهان/ «ایران؛ حامی دولت و مقاومت عراق» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: سفر چهارشنبه دکتر محمدباقر قالیباف رئیس ‌مجلس به بغداد اهمیت ویژه‌ای داشت و از این رو دست‌هایی برای مخدوش کردن و برجسته کردن حواشی فعال شدند. با این وجود برجستگی دستاوردهای این سفر بر
منزوی‌تر از کره شمالی
روزنامه آرمان امروز

منزوی‌تر از کره شمالی

یدالله کریمی پور آرمان امروز : وقتی صحبت از گزاره منزوی تر از کره شمالی می شود، ذهن گزینه های محدودی را در پیش می بیند. صحبت از انور خوجه، رهبر آلبانی است. او در سیاست خارجی با همه قدرت ها درافتاد: ابتدا با یوگسلاوی تیتو، سپس با شوروی خورشچف و سرانجام با چین دنگ [ ]
کابوس تازه ناتو
روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.
         
ایران بنادر مصر را هم ناامن کرد!/ چگونه مصر به گلوگاه جدید انرژی خاورمیانه تبدیل شد
سایت تابناک

ایران بنادر مصر را هم ناامن کرد!/ چگونه مصر به گلوگاه جدید انرژی خاورمیانه تبدیل شد

مصر به عنوان کشور ترانزیتی ضروری که زیرساخت‌های دریای سرخ عربستان را به بازار‌های جهانی متصل می‌کند، ظاهر شده اما این اهمیت استراتژیک ممکن است آن را در معرض...
         
ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی …
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.
ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز
سایت اقتصادنیوز

ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز

اقتصادنیوز: واقعیت روشن است: نقشی که عمان طی سال‌ها برای واشنگتن به‌عنوان یک میانجی قابل اعتماد ایفا می‌کرد، دست‌کم تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید است، پایان یافته است.
«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران
سایت افکارنیوز

«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران

مت کرونیگ، پژوهشگر ارشد شورای آتلانتیک، می‌گوید فشار اقتصادی جدید آمریکا می‌تواند صادرات نفت ایران را کاهش دهد، اما برای وادار کردن تهران به پذیرش توافق مورد نظر واشنگتن، به زمان بیشتری نیاز دارد.
مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته …

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به …
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.
سناتور ۳۹ ساله دموکرات کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات 2028 می‌شود؟ | جان اوسوف؛ سناتور دموکرات که از میانه‌روی به دشمن سرسخت ترامپ تبدیل شد
سایت اقتصادنیوز

سناتور ۳۹ ساله دموکرات کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات 2028 می‌شود؟ | جان اوسوف؛ سناتور دموکرات که از میانه‌روی به دشمن سرسخت …

اقتصادنیوز: اوایل امسال، سناتور جان اوسوف در مراسمی در یکی از حومه‌های آتلانتا روی صحنه رفت و با لحنی آتشین به دولت ترامپ حمله کرد و گفت: «این طبقه اپستین است که کشور ما را اداره می‌کند.»
سایت عصرایران

شکست آزمایش موشکی تایوان: به جای دریا خورد به کوه!

سوئد، چگونه از شهروندان خود و آزادی های فردی آنها حمایت می کند؟
سایت عصرایران

سوئد، چگونه از شهروندان خود و آزادی های فردی آنها حمایت می کند؟

دانشجویان سوئدی کاملاً مستقل فرض شده و درآمد والدینشان بی‌ارتباط است؛ این استقلال، هدیه‌ای از سوی دولت است، هرچند حفظ آن هزینه‌بر باشد.
         
واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد
سایت اقتصادنیوز

واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد

اقتصادنیوز: بحران تنگه هرمز پس از شش ماه بیش از هر چیز یک واقعیت را آشکار کرد: قدرت آمریکا از میان نرفته، اما قدرتی که فاقد یک راه‌حل سیاسی عملی باشد، دقیقا به چنین وضعیتی ختم می‌شود.
آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید اما ایران را تهدید می‌کند؟
سایت اقتصادنیوز

آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید …

اقتصادنیوز:گاهی اوقات هر کسی ممکن است حواسش پرت شود و حرفی بزند که نباید بر زبان بیاورد؛ اما وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده باشید، افشای آمار محرمانه ارسنال هسته‌ای یک کشور متخاصم و اعتراف به کارآمدی آن تسلیحات می‌تواند پیامدهای استراتژیک سنگینی به همراه داشته باشد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ساخت قفس‌های فلزی در اطراف مخازن سوخت امارات

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد
سایت تابناک

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد

با عمیق‌تر شدن روابط امنیتی بین قدرت‌های منطقه‌ای، مصر در حال تقویت مشارکت‌های کلیدی خود و در عین حال حفظ انعطاف‌پذیری استراتژیک خود است.
         
ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود
سایت تابناک

ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود

فروپاشی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا که در ماه ژوئن به دست آمد، بی‌اعتمادی دو طرف را افزایش داده و دستیابی به توافق جدید آسان نخواهد بود.
سایت فرارو

نمایش باشکوه پهپادها در جشن «روز عشق»

سایت فرارو

برخورد مرگبار پهپاد روس به یک مرکز خرید در زادگاه زلنسکی

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا
سایت اکوایران

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا

اکوایران: «بازمهاجرت» در ابتدا ایده‌ای حاشیه‌ای بود، اما ترامپ و هواداران ماگای او آن را در مرکز دستورکار سیاسی داخلی خود قرار داده‌اند و از این طریق، حامیان اروپایی آن را به‌شدت تقویت کرده‌اند.
پاتک بی‌بی به بن سلمان؛ اسرائیل در یونان به دنبال چه می‌گردد؟
سایت اکوایران

پاتک بی‌بی به بن سلمان؛ اسرائیل در یونان به دنبال چه می‌گردد؟

اکوایران: آنچه به‌عنوان یک شراکت انرژی و امنیتی آغاز شده بود، اکنون به رابطه‌ای راهبردی و بسیار گسترده‌تر تبدیل شده که محور آن همکاری نظامی، اطلاعاتی و استقرار اسرائیل و متحدانش در سراسر مدیترانه است.
سایت عصرایران

ترامپ: ملانیا از رقصیدن من با سرود ملی همجنس‌گرایان متنفر است

سایت عصرایران

ویدئوی وایرال از روش عجیب اعزام سربازان اوکراینی به جبهه

بازنگری آمریکا در گزینه‌های هسته‌ای؛ استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی
سایت تابناک

بازنگری آمریکا در گزینه‌های هسته‌ای؛ استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی

برخی گزارش‌های غیر رسمی حاکی است آمریکا در حال بازنگری در گزینه‌های هسته‌ای خود است که امکان استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی را می‌دهد.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ اتریش با خانه هیتلر چه کرد؟ پایان یک جنجال چندساله

تنگه هرمز برای بغداد جایگزین ندارد
خبرگزاری ایرنا

تنگه هرمز برای بغداد جایگزین ندارد

تهران-ایرنا- یکی از مهم‌ترین مطالبات بغداد از تهران در سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به عراق، صدور مجوز ویژه برای عبور نفتکش‌های متعلق به عراق از تنگه هرمز بود. این درخواست بارها از مجاری مختلف به ایران ارسال شده‌است و تاکنون جمهوری اسلامی ایران به رغم قرار گرفتن تحت شدیدترین اقدام‌های نظامی و ناامنی شدید …
سایت فرارو

بازدید پوتین از تابوت گشوده شده شاهزاده قرون وسطی

سایت فرارو

ظهور ملانیا ترامپ پس از غیبت یک ماهه با یک شوخی

علی شعث؛ مرد جدید غزه کیست؟/ پروژه‌ای که ممکن است به کرانه باختری برسد
سایت اقتصاد ۲۴

علی شعث؛ مرد جدید غزه کیست؟/ پروژه‌ای که ممکن است به کرانه باختری برسد

طرح صلح دولت ترامپ، آینده غزه را به علی شعث، چهره‌ای کمتر شناخته‌شده، سپرده است
جنگی فراتر از خلیج فارس - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

جنگی فراتر از خلیج فارس - دیپلماسی ایرانی

جنگ ایران با گذشت نزدیک به هفت ماه، حالا از خلیج فارس فراتر رفته و آرایش جهانی ارتش آمریکا را تحت فشار گذاشته است؛ ناو...
         
توحش  اقتصادی
روزنامه اعتماد

توحش اقتصادی

در گذشته در جنگ ها وقتی یک نیروی مهاجم نمی توانست یک شهر یا یک قلعه را به تصرف در بیاورد، آنجا را محاصره می کرد تا با ایجاد قحطی مصنوعی مردم از فرط گرسنگی و تشنگی به ستوه آیند و دروازه ها را بگشایند و اجازه دهند که متجاوزان هر رفتاری که دل شان خواست با مغلوبان داشته باشند.این رفتار وحشیانه آنقدر در تاریخ …
    
این ره که تو می‌روی به ترکستان است
سایت ایران آنلاین

این ره که تو می‌روی به ترکستان است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، حدود شش ماه پس از تجاوز نظامی آمریکا به خاک ایران و در شرایطی که به دلیل پیامدهای این اقدام با فشار افکارعمومی آمریکا و جهان مواجه است، در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال از آغاز «عملیات اقتصادی خردکننده و بی‌سابقه» علیه ایران خبر داد.