دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

رسپی اسفناج، مناسب برای بارداری


اسفناج برای همه خوب است بخصوص برای خانمهای باردار، این دستور غذا با برگ اسفناج، دارای ویتامین A  است که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و بینایی را بهبود می بخشد.
رسپی اسفناج
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
 
مواد لازم: برای 6نفر
• 18 اسفناج  برگ درشت
• 1 3/4 فنجان سس سفید،  طبق دستور زیر
• 3 قاشق غذاخوری پنیر  رنده شده  معمولی
مواد داخلی:
•  پنیر معمولی 1 فنجان مکعب خرد شده
• 1/2 فنجان  ذرت شیرین، آب پز
• 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• 1 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
• 1/4 فنجان سس سفید
• 1 قاشق غذاخوری کره
• نمک
برای سس سفید ( 2 فنجان)
• 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
• 1 1/2 فنجان شیر
• 2 قاشق غذاخوری کره
• نمک
طرز تهیه سس سفید
•  کره را در ماهی تابه  ذوب کرده،  آرد  را اضافه کرده در حرارت کم مرتب هم میزنیم تای بوی خامی آرد گرفته شود
•  شیر و ½ فنجان آب  را به تدریج ریخته تا  سس غلیظ شود و هم میزنیم
• نمک و فلفل می ریزیم
طرز تهیه:
•  کره را در ماهی تابه، ریخته   پیاز  سرخ شده می ریزیم
•  فلفل سبز را هم مقدار خیلی کم تفت داده
•  پنیر، ذرت، گشنیز، سس سفید و نمک ریخته دو دقیقه حرارت می دهیم
• برگ اسفناج  رابا این مواد پر میکنیم و هر برگ را رول می کنیم
•   بر روی سینی فر چرب شده می ریزیم رویش یک فنجان سس سفید  می ریزیم  سپس پنیر می ریزیم
•  در فر از قبل گرم شده در 180 درجه  به مدت 10 دقیقه.
• گرم سرو کنید
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.