شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

قیمه‌ با قارچ، پیشنهاد ویژه برای گیاه خوارها


انجمن پرورش دهندگان قارچ: این خورشت قیمه برای آنهای است که اهل خوردن گوشت نیستند یا گوشت تکه ای را دوست ندارند. می توانید خورش قیمه را قارچ تجربه کنید.

 

مواد اولیه :
لپه                                          یك و نیم پیمانه
قارچ                                         یك كیلوگرم
پیاز                                          یك عدد
رب گوجه‌فرنگی                          سه قاشق غذاخوری
لیموامانی                                 سه عدد
سیب‌زمینی                              چهار عدد
روغن، نمك و فلفل                      به میزان لازم
زعفران حل شده                         نصف قاشق غذاخوری


طرز تهیه:                                                            
قیمه جزو خورش‌های خوشمزه و پرطرفدار ما ایرانی‌هاست. مادر من هم این خورش را خیلی دوست دارد ولی از آنجایی كه فشار خونش بالاست باید مصرف گوشت قرمز را محدود كند. لذا تصمیم گرفتم خورش قیمه‌ای درست كنم كه برای قلب و عروق مفید باشد. پیاز را خلال كرده در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

سپس لپه را با پیاز كمی تفت داده لیموعمانی را شسته به خورش اضافه می‌كنیم. نمك، فلفل، رب، آب، زعفران حل شده و آب جوش را می‌افزاییم تا با حرارت ملایم بپزد. در اواخر طبخ قارچ‌های خرد شده را هم داخل خورش می‌ریزیم و می‌گذاریم جا بیفتد.
سیب‌زمینی را پوست گرفته به صورت نازك خلال كرده و در روغن سرخ می‌كنیم. خورش را در ظرف سرو كشیده و سیب‌زمینی سرخ شده را روی آن می‌ریزیم.
 
نكتـه:
می‌توانید به جای لیموامانی از آب‌لیمو استفاده كنید و در این صورت باید آب‌لیمو را در اواخر طبخ به خورش اضافه نمایید.