سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

نان کاتج| طرز تهیه نان کاتج


مواد لازم برای نان کاتج
 
آرد :500 گرم
شیر :325 میلی لیتر
تخم مرغ :یک عدد
مخمر :2 قاشق غذاخوری
نمک :2 قاشق غذاخوری
شکر :یک قاشق غذاخوری
 

نان کاتج| طرز تهیه نان کاتج
 
طرز تهیه نان کاتج
آرد، نمک و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.
آرد را به گوشه ها متمایل کرده و درون آن شیر و آب ولرم بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
مخمر را نیز اضافه کرده و خوب مواد را ترکیب کنید. (مخمر را می توانید با آب و شیر مخلوط کنید به طوری که در آن حل شود، سپس به مخلوط آرد اضافه کنید).
خمیر را برای 10 تا 15 دقیقه مخلوط کنید.
خمیر را در یک ظرف که از قبل با روغن چرب کرده اید بریزید.
درب ظرف را بسته و برای مدتی در یک مکان گرم نگه دارید تا به دو برابر اندازه اصلی خود دربیاید.
بعد از آن خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید. برای 5 دقیقه در یک ظرف دربسته کنار بگذارید.
تخم مرغ را با یک قاشق آب و کمی نمک مخلوط کنید.
تخم مرغ را روی سطح خمیر بمالید.
 فر را در دمای 220 درجه سانتی گراد قرار داده و برای 45 دقیقه خمیر را بپزید تا روی آن طلایی و قهوه ای شود.
می توانید نان را با کره، مربا یا غذاهای گوشتی سرو کنید. 
 

نان کاتج| طرز تهیه نان کاتج
نکات تکمیلی در مورد نان کاتج

نان کاتج جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
نان کاتج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان کاتج ، طرز تهیه نان کاتج