چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه یک سالاد کامل و مقوی


پیمونه: سالاد تن یک سالاد کامل و مقوی هست. وجود تن ماهی و سبزیجات تازه در این سالاد آن را تبدیل به غذایی کامل و البته بسیار سالم کرده است.


طرز تهیه یک سالاد کامل و مقوی

سالاد تن به تنهایی یک وعده بسیار عالی برای شام میباشد ، وعده ای که سریع و آسان تهیه میشود و بسیار لذیذ و خوشمزه است .


مواد لازم:

کنسرو تن ماهی .... 1 عدد
سیب زمینی ... 2 عدد متوسط
پیاز .... 1 عدد
فلفل دلمه ای .... 1 عدد
فلفل سبز تند .... 2 عدد
گوجه فرنگی سفت .... 2 عدد
خیار شور متوسط .... 3 عدد
برگ کاهو پیچ (برای زیر سالاد) .... به تعداد لازم
لیمو ترش تازه .... 4 عدد
نمک و فلفل .... به میزان لازم


طرز تهیه:

1 - سیب زمینی ها را آب پز کرده و کنار میگذاریم تا خنک شوند.

2 - پیاز و فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی درشت یا خلالی خرد کرده . کمی روغن زیتون در ماهیتابه مناسب ریخته حرارت میدهیم تا روغن تنها گرم شود ، پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن تفت داده تا تنها کمی نرم شده و براق شوند .

3 - تن ماهی را در آب جوش به مدت 15 دقیق میجوشانیم و پس از سرد شدن آن را باز کرده روغن تن را خارج کرده و در ظرفی جدا نگه میداریم . ماهی تن را با چاقو چند تکه کرده و کنار میگذاریم . توجه کنید که در این مرحله ماهی تن را زیاد خرد نکنید تا بافت سالاد شما زیبا تر باشد و البته بتوان به راحتی با چنگال تکه های ماهی را در سالاد انتخاب کرد .

4 - گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کرده و خیارشور ها را هم حلقه حلقه میکنیم . فلفل سبز های تند را هم ریز خرد میکنیم .

5 - سیب زمینی های پخته را نگینی درشت خرد کرده و همراه سایر مواد به جز تن ماهی مخلوط کرده و برگ های کاهو پیچ را به صورت کاسه کف ظرف روی هم قرار داده و مواد را روی آن ریخته و تکه های ماهی تن را نیز روی سالاد قرار مدهیم .

6 - سالاد تن ما آماده است بهترین انتخاب برای سس این سالاد روغن خود تن یا روغن زیتون به همراه لیموی تازه و نمک و فلفل است.