سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

خوردن زعفران در دوران بارداری


خاصیت ضداسپاسم زعفران، باعث کاهش درد معده در زنان باردار و تنظیم فشار خون آنان در طول بارداری می شود. ثابت شده مصرف زیاد زعفران منجر به انقباضات رحمی، خونریزی لثه و افزایش خطر سقط جنین می شود.
یک مطالعه دیگر در سال ۱۳۸۸ هم نشان داده است زنانی که در معرض زعفران قرار می گیرند با خطر بیشتری برای سقط جنین مواجه هستند.
همچنین برخی متخصصین توصیه کرده اند زنان باردار از مصرف شله زرد در بارداری به علت زعفران موجود در آن خودداری کنند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.