دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت بادنجان | طرز تهیه آبگوشت بادنجان


 مواد لازم برای آبگوشت بادنجان
گوشت ماهیچه با استخوان750 گرم
لپه150 گرم
بادنجان قلمی2 الی 3 عدد
روغن150 گرم
غوره  250 گرم
رب گوجه فرنگی1 الی 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی استانبولی5 الی 6 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
زرد چوبه1 قاشق مرباخوری
پیاز2 الی 3 عدد
 

آبگوشت بادنجان | طرز تهیه آبگوشت بادنجان
 
طرز تهیه آبگوشت بادنجان
 
پیازها را خرد کرده و آنها را به همراه گوشت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. 5 الی 6 لیوان آب روی آنها ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا نیم پز شوند.
لپه ها را می شوئیم و آنها را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا لپه و گوشت کاملاً بپزند.
پوست بادنجان ها را می گیریم، آنها را شسته و به صورت حلقه حلقه می بریم و کمی نمک روی آنها می ریزیم تا تلخی آنها گرفته شود. داخل یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و بادنجان ها را شسته تا نمک اضافه آنها برود، سپس خشک می کنیم و  روی حرارت ملایم سرخ می کنیم.
سیب زمینی را پوست می کنیم و با غوره و بادنجان سرخ شده داخل آبگوشت می ریزیم. سیب زمینی که پخته شد، رب گوجه فرنگی و نمک و کمی ادویه در آبگوشت می ریزیم و بعد از چند جوش، آبگوشت را در ظرف می کشیم.
 

آبگوشت بادنجان | طرز تهیه آبگوشت بادنجان
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بادنجان

آبگوشت بادنجان جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آبگوشت بادنجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

آبگوشت بادنجان ، طرز تهیه آبگوشت بادنجان