چهارشنبه, ۲۱ شهریور, ۱۴۰۳ / 11 September, 2024
مجله ویستا

آموزش کیک تولد فانتزی، استخر اسمارتيز


مواد لازم کیک استخر اسمارتيز
  •  آرد 200 گرم
  • بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل 50 گرم
  • شكر دانه ریز 110 گرم
  • بادام آسیاب كرده 60 گرم
  • ماست همزده (كم چرب)  200 میلی لیتر
  • تخم مرغ 2 عدد
  • اسانس وانیل یك دوم قاشق چایخوری
  • كره آبكرده و خنك شده 100 گرم
  • خامه فرم گرفته حدود 500 گرم
  • اسمارتیز برای تزئین به میزان لازم
  • شكلات برای تزئین به میزان لازم
 

آموزش کیک تولد فانتزی، استخر اسمارتيز
 
روش تهیه کیک استخر اسمارتيز
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد و بیكینگ پودر را در كاسه بزرگی الك كنید و نارگیل، شكر و بادام را به آن بیفزائید. سپس این مواد را با هم مخلوط كنید و در مركز آن حفره‌ای ایجاد كنید. حالا ماست، تخم‌مرغ‌ها، وانیل و كره را در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید. اكنون این مایه را به مواد خشك افزوده و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. اینك مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر بپزید. چنانچه قبل از پختن كامل كیك روی آن طلائی رنگ شد، رویش را با فویل بپوشانید تا بیش از حد تیره نشود. حالا كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك رو و اطراف كیك را با خامه فرم گرفته بپوشانید و مانند تصویر با اسمارتیز و شكلات بیارائید.
یادآوری:
برای تهیه خامه فرم گرفته؛ خامه شیرین شده را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.