شنبه, ۲۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 15 February, 2025
مجله ویستا

غذای کمکی نوزاد، روش شروع و ادامه


  اولين غذاي كمكي كه به شيرخوار داده مي‌شود، بايد نرم، ساده و با كمترين امكان ايجاد آلرژي باشد به همين دليل معمولا از برنج استفاده مي‌شود كه آن را به صورت فرني آرد برنج تهيه
مي‌كنند.
 حريره بادام غذاي مناسبي است و اكثر كودكان مزه آن را دوست دارند. حساسيت به بادام درختي كه حريره از آن تهيه مي‌شود بسيار كم است و آنچه بچه‌ها ممكن است به آن حساسيت داشته باشند، بادام زميني و بادام هندي است.
  غذاي كمكي در روز اول يك‌بار و باتوجه به ميل شيرخوار، يك تا دو قاشق مرباخوري از فرني آرد برنج است كه صبح بلافاصله پس از تغذيه با شير مادر داده مي‌شود.
  مقدار غذاي كمكي در روز دوم در صورت ميل و درخواست شيرخوار به دوبار مي‌رسد (يك تا دو قاشق مرباخوري صبح و يك تا دو قاشق مرباخوري ظهر) و از روز سوم تا هفتم به تدريج بر تعداد قاشق‌ها اضافه مي‌شود تا به 5 تا 10 قاشق مرباخوري برسد.
 در مورد بعضي از شيرخواران كه به نظر مي‌رسد فرني يا حريره بادام را دوست ندارند، مي‌توان يك حلقه موز رسيده يا يك تكه سيب درختي را پس از جدا كردن پوست آن، رنده كرده و به فرني يا حريره بادام اضافه کرد. «به» ميوه خوش‌طعمي است و يك قاچ «به» پخته شده مي‌تواند طعم غذاي كودك را دلپذيرتر كند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.