یکشنبه, ۱۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 9 March, 2025
مجله ویستا
یک پیراشکی متفاوت مخصوص فسقلیها
تهران 98: اگر این سالاد را به مقدار کم درست کنید به عنوان پیش غذا و اگر مقدار آن را زیاد کنید به عنوان غذای اصلی میتواند استفاده شود چون به دلیل موادی که داخلش استفاده میشود غذای کامل محسوب میشود.

مواد لازم سالاد لانه
کنسرو ذرت یا ذرت پخته……………………………………. یک قوطی
تن ماهی…………………………………………………….. یک قوطی
فلفل دلمه ای زرد و سبز مربع خرد شده………………… از هرکدام یک عدد
زیتون سیاه حلقه شده…………………………………….. ۲۰ عدد
لوبیای سبز پخته……………………………………………. یک پیمانه
گوجه فرنگی…………………………………………………. ۳ عدد
لیمو ترش…………………………………………………….. یک عدد
نعنا خشک…………………………………………………… ۱ ق غ
خمیر پیراشکی …………………………………………….. ۱ بسته
طرز تهیه سالاد لانه
قوطی تن ماهی را حتماً ده دقیقه بجوشانید به هیچ وجه قوطی را روی گاز نگذارید بلکه بیندازید داخل آب جوش تا جوشیده شود.
از فلفل دلمه ای های رنگ دیگر هم میتوانید استفاده کنید.
به جای زیتون سیاه میتوانید از زیتون سبز هم استفاده کنید.
دانه های داخل گوجه فرنگی را خالی کرده و بعد به شکل مربعی خرد میکنیم.
این سالاد سس مخصوص به خود را دارد اما اگر دوست داشته باشید میتوانید با سس های دیگر هم بخورید اما توصیه میشود سس سبکی را انتخاب کنید.
میتوان از قالبهای تکی یا یکجا استفاده کرد. اگر از قالبهای فلزی استفاده میکنید حتما با قلمو باید چرب کنید.
از هر قالبی که دوست داشته باشید در هر شکلی که باشد میتوانید استفاده کنید.
خمیر را داخل قالب قرار میدهیم و تقریباً شکل گل به آن میدهیم.
قالبها را داخل فر میگذاریم حرارت دو طرف و باد گرم را مشخص میکنیم با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۱۵ دقیقه زمان میدهیم تا خمیرها پخته شود.
تن ماهی را داخل ظرفی میریزیم. برای اینکه بوی بد تن ماهی را بگیریم اولین چیزی که به آن اضافه میکنیم آب لیموی تازه است. لیموی تازه تن ماهی را خیلی خوشمزه تر میکند.
اگر روغن تن ماهی را گرفته باشیم اینجا کمی روغن زیتون اضافه میکنیم اما اگر روغن آن را نگرفته باشیم نیازی به روغن زیتون نیست.
تن ماهی را با لیمو خوب مخلوط میکنیم و یک ق غ نعنا برای خوشبو کردن ماهی و هضم سریع سالاد اضافه کرده سپس مواد دیگر شامل لوبیا سبز، فلفل دلمه ای، ذرت، زیتون سیاه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و با دو تا قاشق فلزی خیلی آهسته مواد را مخلوط میکنیم.
خود این مایع سالاد بدون خمیر هم یک غذای کامل است و با هر نانی میتوانید بخورید.
وقتی مواد خوب مخلوط شد و لانه ها هم در فر پخته شد و فرم گرفت.مواد را داخل لانه ها پر میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست