جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خطر سقط ! کافئین های پنهان را شناسایی کنید


پرسش: چه مواد غذایی و یا چه عواملی به طور جدی سبب سقط جنین می شوند . به خصوص در ماه اول و دوم

خطر سقط ! کافئین های پنهان را شناسایی کنید


پاسخ: برخی بیماری‌ هایی نظیر بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن می ‌تواند یکی از دلایل سقط جنین باشد. این بیماری گرچه شایع است اما در برخی موارد تشخیص داده نمی ‌شود و در نتیجه بدون درمان باقی می ‌ماند. از جمله نشانه‌ های ابتلا به این بیماری اسهال شدید و لاغری است. این ناراحتی می‌ تواند بر تخمک ‌گذاری نیز تاثیر گذاشته و عامل ناباروری یا سقط جنین باشد. خانم ‌هایی که مبتلا به این ناراحتی هستند با دریافت رژیم بدون گلوتن می‌ توانند از بروز سقط پیشگیری کنند.
* از جمله مواد غذایی دیگری که گاهی احتمال سقط را افزایش می ‌دهد مصرف قهوه است. جالب است بدانید احتمال سقط در صورتی که میزان مصرف کافئین در روز از 250 میلی ‌گرم یا دو فنجان قهوه بالاتر برود به شدت افزایش می ‌یابد. نکته دیگر این که باید متوجه مصرف کافئین پنهان هم بود. این کافئین در چای، برخی نوشابه ها و شکلات وجود دارد.
* مصرف نوشیدنی‌ های الکلی تا چه حد مُضر است زیرا این موضوعی است که به اثبات رسیده و تاکنون در مورد آن بسیار بحث شده است.
بررسی ‌ها نشان داده افزایش مصرف سبزیجات برگ سبز، میوه‌‌ های تازه، امگا 3 و امگا 6، تخم‌ مرغ، ماهی و مواد لبنی و به طور کل، داشتن یک رژیم غذایی متعادل می ‌تواند احتمال سقط را کاهش دهد.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.