یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

استاندارد محصولات خوراکی، اهمیت نشانگر رنگی


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی استان کرمانشاه گفت: محصولات خوراکی و آشامیدنی باید روی برچسب خود دارای نشانگر رنگی باشند. شهریار مستوفی اظهار کرد: با توجه به طرح تحول سلامت یکی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت در سال 95 درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی است.
وی هدف از درج نشانگرهای رنگی را افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان عنوان کرد و افزود: اگر همه موارد خوراکی و آشامیدنی نشانگر رنگی داشته باشند باعث اصلاح الگوی‌مصرف و ارتقا سلامتی می‌شود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی استان کرمانشاه گفت: محصولات خوراکی و آشامیدنی باید دارای پروانه ساخت و همچنین بر روی برچسب خود دارای نشانگر رنگی باشند.
این مسئول با بیان اینکه نشانگر رنگی تغذیه یا همان چراغ راهنمای تغذیه گامی بلند برای حفظ سلامتی است تصریح کرد: رنگ قرمز نشانه مقادیر بالا، رنگ نارنجی حد متوسط و رنگ سبز ایمن بودن محصول غذایی را نشان می‌دهد.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.