شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

کندر حافظه را تقویت می کند


کندر حافظه را تقویت می کند

کندر گیاهی دارویی است که از صمغ آن به عنوان خوشبو کننده استفاده می شود. صمغ کندر را معمولا با دانه اسپند می سوزانند.
میوه این گیاه را که پوسته ای چرب دارد و به اندازه یک نخود است …

کندر گیاهی دارویی است که از صمغ آن به عنوان خوشبو کننده استفاده می شود. صمغ کندر را معمولا با دانه اسپند می سوزانند.

میوه این گیاه را که پوسته ای چرب دارد و به اندازه یک نخود است خام می خورند.

کندر پس از جوشاندن به ماده ای به نام سقز تبدیل می شود که مانند آدامس حالت ارتجاعی دارد، با این تفاوت که سقز بعد از فرو دادن هضم می شود.

کندر را نیز برای تقویت حافظه و رفع فراموشی می خورند.

اگر کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را درمان و استفراغ را قطع می کند.

جویدن کندر مانند آدامس لثه را محکم می کند و بوی دهان را می زداید و روایت شده برای قطع ادرار و بلغم می توان از کندر استفاده کرد، مصرف کندر به ویژه در زنان باردار و تأثیر آن روی حافظه نوزاد از زمان های قدیم مورد تاکید بوده است.

اما مصرف بیش از حد کندر موجب بیش فعالی کودکان شده و فقط مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده اند کودکانشان بیش فعال نشده بلکه از هوش بالایی برخوردار شده اند.می توان کندر را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن را در یک استکان آب حل و مصرف کرد یا آن را به صورت آدامس استفاده کرد، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.کندر گرم و خشک است و از نظر خواص خشک کننده، قابض و بندآورنده خون است.

کندر گازها را تحلیل می برد، این گیاه اگر با صمغ مصرف شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است و اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است.