شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا
انگور قرمز یا سبز؟ کدامیک
برای آگاهی از تفاوت انگور قرمز با انگور سبز ابتدا با خواص هر کدام جداگانه آشنا شوید.
انگور قرمز
رنگ قرمز موجود در این انگور حاصل از وجود فلاوونوییدها – نوعی آنتیاکسیدان – است. انگور قرمز به خاطر داشتن مواد مغذی فراوان مانند ویتامینها- به خصوص ویتامین C و B ، پروتئینها، مس، آنتوسیانین، منگنز، پتاسیم و غیره از خواص سلامتی فراوانی برخوردار است.
این نوع انگور کم کالری بوده و دارای فیبر رژیمی بالایی است. یک پیمانه انگور قرمز حاوی ۶۱ کالری است که میتواند به عنوان میان وعدهای سالم، برای افرادی که قصد کم کردن وزن خود را داشته و یا مایل به حفظ آن هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
انگور سبز
انگور سبز گونهای از انگورهاست که در تمامی ایام سال در دسترس است و از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار است. این نوع انگور، سرشار از کربوهیداتها، ویتامین C و ویتامین K است. کم کالری و بدون کلسترول است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونویید که به عنوان کاتچینها شناخته شدهاند، در انگور سبز و قرمز موجودند. انگور سبز دارای مقداری آهن و پتاسیم نیز است.
تفاوت میان انگور قرمز و انگور سبز
اکنون با شناخت نسبی از تفاوت میان انگور قرمز و سبز، مقایسه این دو نوع انگور بر اساس ارزش غذایی و خواص سلامتی آنها، راحتتر خواهد بود.
اکثر کارشناسان تغذیه و دستاندکاران حوزه سلامت، مصرف انگور قرمز را بیشتر از انگور سبز توصیه میکنند چرا که انگور قرمز در مقایسه با انگور سبز از آنتیاکسیدانهای بیشتری برخوردار است. همچنین مقدار کالری موجود در انگور قرمز کمتر از انگور سبز است.
انگور سبز فاقد ترکیب آنتوسیانین است ولی این ترکیب در انگور قرمز به وفور یافت میشود.
انگور قرمز حاوی آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید مانند ریزوراتول، کاتچینها و کوئرستین است در حالی که انگور سبز تنها دارای مقدار اندکی کاتچینها است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید ترکیباتی هستند که موجب ایجاد رنگ قرمز در انگور قرمز میشوند و هرچه رنگ قرمز انگور، تیرهتر باشد تمرکز این آنتیاکسیدانها در انگور بیشتر است.
در این میان ریزوراتول و کوئرستین مهمترین ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند که از خواص سلامتی بالایی از جمله کاهش فشارخون، پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، حفظ کلسترول خوب، برخوردارند. ریزوراتول، به درمان بیماری آلزایمر کمک کرده و خواص ضدسرطانی نیز دارد.
کوئرستین، خواص آنتیهیستامینی دارد و برای تسکین و درمان آلرژیهای مختلف به کار میرود.
آنتوسیانین موجود در انگور قرمز نیز خواص ضد التهابی دارد.
انگور قرمز
رنگ قرمز موجود در این انگور حاصل از وجود فلاوونوییدها – نوعی آنتیاکسیدان – است. انگور قرمز به خاطر داشتن مواد مغذی فراوان مانند ویتامینها- به خصوص ویتامین C و B ، پروتئینها، مس، آنتوسیانین، منگنز، پتاسیم و غیره از خواص سلامتی فراوانی برخوردار است.
این نوع انگور کم کالری بوده و دارای فیبر رژیمی بالایی است. یک پیمانه انگور قرمز حاوی ۶۱ کالری است که میتواند به عنوان میان وعدهای سالم، برای افرادی که قصد کم کردن وزن خود را داشته و یا مایل به حفظ آن هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
انگور سبز
انگور سبز گونهای از انگورهاست که در تمامی ایام سال در دسترس است و از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار است. این نوع انگور، سرشار از کربوهیداتها، ویتامین C و ویتامین K است. کم کالری و بدون کلسترول است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونویید که به عنوان کاتچینها شناخته شدهاند، در انگور سبز و قرمز موجودند. انگور سبز دارای مقداری آهن و پتاسیم نیز است.
تفاوت میان انگور قرمز و انگور سبز
اکنون با شناخت نسبی از تفاوت میان انگور قرمز و سبز، مقایسه این دو نوع انگور بر اساس ارزش غذایی و خواص سلامتی آنها، راحتتر خواهد بود.
اکثر کارشناسان تغذیه و دستاندکاران حوزه سلامت، مصرف انگور قرمز را بیشتر از انگور سبز توصیه میکنند چرا که انگور قرمز در مقایسه با انگور سبز از آنتیاکسیدانهای بیشتری برخوردار است. همچنین مقدار کالری موجود در انگور قرمز کمتر از انگور سبز است.
انگور سبز فاقد ترکیب آنتوسیانین است ولی این ترکیب در انگور قرمز به وفور یافت میشود.
انگور قرمز حاوی آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید مانند ریزوراتول، کاتچینها و کوئرستین است در حالی که انگور سبز تنها دارای مقدار اندکی کاتچینها است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید ترکیباتی هستند که موجب ایجاد رنگ قرمز در انگور قرمز میشوند و هرچه رنگ قرمز انگور، تیرهتر باشد تمرکز این آنتیاکسیدانها در انگور بیشتر است.
در این میان ریزوراتول و کوئرستین مهمترین ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند که از خواص سلامتی بالایی از جمله کاهش فشارخون، پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، حفظ کلسترول خوب، برخوردارند. ریزوراتول، به درمان بیماری آلزایمر کمک کرده و خواص ضدسرطانی نیز دارد.
کوئرستین، خواص آنتیهیستامینی دارد و برای تسکین و درمان آلرژیهای مختلف به کار میرود.
آنتوسیانین موجود در انگور قرمز نیز خواص ضد التهابی دارد.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 دولت چهاردهم ستاد انتخابات کشور
هواشناسی شهرداری تهران قتل سرقت پلیس راهور سازمان هواشناسی پلیس قوه قضاییه سلامت تهران محیط زیست آموزش و پرورش
خودرو قیمت دلار واردات خودرو قیمت طلا بورس بانک مرکزی حقوق بازنشستگان قیمت خودرو دلار دولت سیزدهم قیمت سکه بازار خودرو
ماه محرم سینمای ایران تئاتر رامبد جوان الناز شاکردوست سریال هنرمندان بهاره رهنما سینما تلویزیون کتاب فیلم
کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی جنگ غزه روسیه جو بایدن غزه آمریکا انگلیس اسرائیل فلسطین دونالد ترامپ چین ولادیمیر پوتین
استقلال فوتبال پرسپولیس یورو 2024 تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر کریستیانو رونالدو ترکیه نقل و انتقالات
هوش مصنوعی سرطان بهمن موتور فناوری سامسونگ هواپیما گوگل ناسا ربات ایلان ماسک
رژیم غذایی ورزش کاهش وزن بیماری فشار خون