چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
انگور قرمز یا سبز؟ کدامیک
برای آگاهی از تفاوت انگور قرمز با انگور سبز ابتدا با خواص هر کدام جداگانه آشنا شوید.
انگور قرمز
رنگ قرمز موجود در این انگور حاصل از وجود فلاوونوییدها – نوعی آنتیاکسیدان – است. انگور قرمز به خاطر داشتن مواد مغذی فراوان مانند ویتامینها- به خصوص ویتامین C و B ، پروتئینها، مس، آنتوسیانین، منگنز، پتاسیم و غیره از خواص سلامتی فراوانی برخوردار است.
این نوع انگور کم کالری بوده و دارای فیبر رژیمی بالایی است. یک پیمانه انگور قرمز حاوی ۶۱ کالری است که میتواند به عنوان میان وعدهای سالم، برای افرادی که قصد کم کردن وزن خود را داشته و یا مایل به حفظ آن هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
انگور سبز
انگور سبز گونهای از انگورهاست که در تمامی ایام سال در دسترس است و از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار است. این نوع انگور، سرشار از کربوهیداتها، ویتامین C و ویتامین K است. کم کالری و بدون کلسترول است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونویید که به عنوان کاتچینها شناخته شدهاند، در انگور سبز و قرمز موجودند. انگور سبز دارای مقداری آهن و پتاسیم نیز است.
تفاوت میان انگور قرمز و انگور سبز
اکنون با شناخت نسبی از تفاوت میان انگور قرمز و سبز، مقایسه این دو نوع انگور بر اساس ارزش غذایی و خواص سلامتی آنها، راحتتر خواهد بود.
اکثر کارشناسان تغذیه و دستاندکاران حوزه سلامت، مصرف انگور قرمز را بیشتر از انگور سبز توصیه میکنند چرا که انگور قرمز در مقایسه با انگور سبز از آنتیاکسیدانهای بیشتری برخوردار است. همچنین مقدار کالری موجود در انگور قرمز کمتر از انگور سبز است.
انگور سبز فاقد ترکیب آنتوسیانین است ولی این ترکیب در انگور قرمز به وفور یافت میشود.
انگور قرمز حاوی آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید مانند ریزوراتول، کاتچینها و کوئرستین است در حالی که انگور سبز تنها دارای مقدار اندکی کاتچینها است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید ترکیباتی هستند که موجب ایجاد رنگ قرمز در انگور قرمز میشوند و هرچه رنگ قرمز انگور، تیرهتر باشد تمرکز این آنتیاکسیدانها در انگور بیشتر است.
در این میان ریزوراتول و کوئرستین مهمترین ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند که از خواص سلامتی بالایی از جمله کاهش فشارخون، پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، حفظ کلسترول خوب، برخوردارند. ریزوراتول، به درمان بیماری آلزایمر کمک کرده و خواص ضدسرطانی نیز دارد.
کوئرستین، خواص آنتیهیستامینی دارد و برای تسکین و درمان آلرژیهای مختلف به کار میرود.
آنتوسیانین موجود در انگور قرمز نیز خواص ضد التهابی دارد.
انگور قرمز
رنگ قرمز موجود در این انگور حاصل از وجود فلاوونوییدها – نوعی آنتیاکسیدان – است. انگور قرمز به خاطر داشتن مواد مغذی فراوان مانند ویتامینها- به خصوص ویتامین C و B ، پروتئینها، مس، آنتوسیانین، منگنز، پتاسیم و غیره از خواص سلامتی فراوانی برخوردار است.
این نوع انگور کم کالری بوده و دارای فیبر رژیمی بالایی است. یک پیمانه انگور قرمز حاوی ۶۱ کالری است که میتواند به عنوان میان وعدهای سالم، برای افرادی که قصد کم کردن وزن خود را داشته و یا مایل به حفظ آن هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
انگور سبز
انگور سبز گونهای از انگورهاست که در تمامی ایام سال در دسترس است و از ارزش تغذیهای بالایی برخوردار است. این نوع انگور، سرشار از کربوهیداتها، ویتامین C و ویتامین K است. کم کالری و بدون کلسترول است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونویید که به عنوان کاتچینها شناخته شدهاند، در انگور سبز و قرمز موجودند. انگور سبز دارای مقداری آهن و پتاسیم نیز است.
تفاوت میان انگور قرمز و انگور سبز
اکنون با شناخت نسبی از تفاوت میان انگور قرمز و سبز، مقایسه این دو نوع انگور بر اساس ارزش غذایی و خواص سلامتی آنها، راحتتر خواهد بود.
اکثر کارشناسان تغذیه و دستاندکاران حوزه سلامت، مصرف انگور قرمز را بیشتر از انگور سبز توصیه میکنند چرا که انگور قرمز در مقایسه با انگور سبز از آنتیاکسیدانهای بیشتری برخوردار است. همچنین مقدار کالری موجود در انگور قرمز کمتر از انگور سبز است.
انگور سبز فاقد ترکیب آنتوسیانین است ولی این ترکیب در انگور قرمز به وفور یافت میشود.
انگور قرمز حاوی آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید مانند ریزوراتول، کاتچینها و کوئرستین است در حالی که انگور سبز تنها دارای مقدار اندکی کاتچینها است.
آنتیاکسیدانهای فلاوونوئید ترکیباتی هستند که موجب ایجاد رنگ قرمز در انگور قرمز میشوند و هرچه رنگ قرمز انگور، تیرهتر باشد تمرکز این آنتیاکسیدانها در انگور بیشتر است.
در این میان ریزوراتول و کوئرستین مهمترین ترکیبات آنتیاکسیدانی هستند که از خواص سلامتی بالایی از جمله کاهش فشارخون، پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، حفظ کلسترول خوب، برخوردارند. ریزوراتول، به درمان بیماری آلزایمر کمک کرده و خواص ضدسرطانی نیز دارد.
کوئرستین، خواص آنتیهیستامینی دارد و برای تسکین و درمان آلرژیهای مختلف به کار میرود.
آنتوسیانین موجود در انگور قرمز نیز خواص ضد التهابی دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست