شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
مجله ویستا
کیک تولد خرگوشی، درست کنید!
مواد لازم كيك خرگوشی
مواد لازم برای تهیه كرم كرهای
روش تهیه كيك خرگوشی
آرد، بیكینگپودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. حالا شكر و وانیل را به آن بیفزائید و حدود 3 دقیقة دیگر با همزن برقی بزنید. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. اكنون مخلوط آرد را در سه مرحله به مایه كیك بیفزائید و مخلوط كنید. توت فرنگیها را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید.
مایه فراهم كرده را در قالبی به شكل خرگوش كه از قبل چرب كردهاید و آرد پاشیدهاید بریزید. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و كیك را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید. پس از 15 دقیقه كیك را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شود. حالا كیك را روی صفحه بگذارید و با كرم كرهای رویش را بپوشانید. روی كیك پودر نارگیل بپاشید. به گونهای كه كاملا رویش را بپوشاند. كیك را مانند عكس با توتفرنگی بیارائید.
روش تهیه كرم كرهای
كره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. حالا پودر شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا كرم یكدست شود. در پایان شیر و وانیل را افزوده و مخلوط نمائید.
یادآوری:
- آرد 340 گرم
- بیكینگ پودر 2 قاشق سوپخوری
- نمك یك چهارم قاشق چایخوری
- كره نرم شده یك و یك دوم پیمانه
- شكر یك و سه چهارم پیمانه
- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ 4 عدد درشت
- توت فرنگی خرد كرده یك و یك دوم پیمانه
- پودر نارگیل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كرم كرهای
- كره 1 پیمانه
- پودر شكر الك كرده 3 پیمانه
- شیر 2 قاشق سوپخوری
- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
روش تهیه كيك خرگوشی
آرد، بیكینگپودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. حالا شكر و وانیل را به آن بیفزائید و حدود 3 دقیقة دیگر با همزن برقی بزنید. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. اكنون مخلوط آرد را در سه مرحله به مایه كیك بیفزائید و مخلوط كنید. توت فرنگیها را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید.
مایه فراهم كرده را در قالبی به شكل خرگوش كه از قبل چرب كردهاید و آرد پاشیدهاید بریزید. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و كیك را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید. پس از 15 دقیقه كیك را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شود. حالا كیك را روی صفحه بگذارید و با كرم كرهای رویش را بپوشانید. روی كیك پودر نارگیل بپاشید. به گونهای كه كاملا رویش را بپوشاند. كیك را مانند عكس با توتفرنگی بیارائید.
روش تهیه كرم كرهای
كره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. حالا پودر شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا كرم یكدست شود. در پایان شیر و وانیل را افزوده و مخلوط نمائید.
یادآوری:
اگر قالب خرگوش در دسترستان نبود؛ میتوانید 2 عدد كیك در قالب دایره آماده نمائید و سپس یكی را به جای صورت استفاده كنید و از كیك دوم دو عدد گوش به شكل بیضی درآورید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست