دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

چرا زنان باردار باید مویز بخورند؟


مویز انگور رسیده‌ای است که روی بوته و با روش سنتی خشک شده باشد. بسته به نوع انگور خواص مویز متفاوت است. به گفته وی مویز در وزن گیری جنین موثر است چرا که ارزش غذایی بالایی دارد و طبیعت آن گرم و تر است. مویز؛ مقوی رحم است و با مصرف مویز زنان باردار جنین خود را از سقط حفظ می‌کنند.
سیدجواد علوی کارشناس طب سنتی اظهار داشت: مویز برای رفع ضعف معده و بهبود هضم غذای زنان باردار مؤثر استاین کارشناس طب سنتی افزود: مویز مقوی کبد است و موجب تقویت معده و افزایش قدرت هاضمه زنان باردار می‌شود چرا که ضعف معده و ضعف هضم از مشکلات شایع زنان باردار محسوب می‌شود.

چرا زنان باردار باید مویز بخورند؟

این کارشناس طب سنتی افزود: مویز دارای اثرات ضد درد, ضد باکتری و تقویت کننده سیستم ایمنی است. مویز ملین است و باعث پاکسازی روده و معده می‌شود؛ مویز تقویت کننده معده است.مویز ملین است و معده و روده‌ها را پاک می‌کند.
علوی گفت: خوردن مویز در وعده صبحانه برای درمان انواع بیماری‌های عفونی مانند عفونت گوش، عفونت دندان و ... مفید است.
وی ادامه داد: مشکلات عفونت دندان در دوران بارداری از مشکلات شایع زنان باردار است و زنان به دلیل منع مصرف دارو دچار مشکل خواهند شد که مصرف مویز در وعده صبحانه می‌تواند مانع بروز عفونت دندان شود.
علوی بیان داشت: مویز مواد نامناسب و غلیظ را آماده دفع کرده و از بدن خارج می‌کند چرا که با پاکسازی خون به سلامت جنین کمک می‌کند.
این کارشناس طب سنتی یادآور شد: بهترین مویز نوع چاق، پر گوشت، شیرین و بی دانه است و بدترین آن مویز با دانه و کم گوشت است. مویز گرم کننده تمام بدن و خوردن آن در فصول سرد بسیار مناسب است. علوی خاطرنشان کرد: خیساندن مویز دز آب گرم و مصرف آن بسیار خونساز و تقویت کننده بدن است.
وی عنوان کرد: مویز تولید کننده خون صالح و هضم کننده غذاست؛ جنین از خون صالحی که غذای خوب هضم شده تولید می‌شود، تغذیه می‌کند. مویز مقوی اعصاب و قلب مادر و جنین استمویز گرم کننده بدن است.