یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

عصرانه کودک، پخت یک شیرینی خوشمزه


این عصرانه به شکل یک سر خندان است که می تواند اشتهای کودکان را برانگیزد و باعث تقویت اشتهای آنها شود این عصرانه می تواند برای میهمانی ها و جشن تولدهای کودکانه انتخاب خوبی باشد، این شیرینی با آیسینگ تهیه می شود که باید سریعا پس از تزئین میل شود.
مواد لازم:
آرد: 300 گرم
آرد برنج: 2 قاشق سو‌پ‌خوری
کره: 200 گرم
پودر شکر: 60 گرم
رنده شکلات: به میزان لازم
پاستیل: به میزان لازم
رنده پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری
آیسینگ:
پودر شکر: 160 گرم
آبلیموی تازه: 2 قاشق سو‌پ‌‌خوری
طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. آرد، آرد برنج، شکر و کره را داخل غذاساز  ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآیند. دستگاه را خاموش کرده و آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. مجددا به مدت 20 ثانیه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
 
خمیر را از ظرف جدا کرده و روی سطح آردپاشی شده کمی ورز دهید. خمیر را به قطر 6 تا 7 میلی‌متر با وردنه باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و در سینی فر قرار داده سپس به مدت 25 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن شیرینی‌ها را به شکل برگردان درون آیسینگ آماده بزنید و از رنده شکلات برای موی صورتک و از پاستیل برای لب‌های صورتک استفاده کنید. روش تهیه آیسینگ:  پودر شکر و آبلیموی تازه را با هم مخلوط کنید هم بزنید تا آبلیمو درون پودر شکر حل شود. آیسینگ آماده برای مصرف است؛ دقت کنید آیسینگ را باید لحظه مصرف آماده کرد.