سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

نکاتی برای تهیه کیک اسفنجی


سیمرغ: اگر می خواهید یک کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید این نکات را فراموش نکنید.


نکاتی برای تهیه کیک اسفنجی

1 - قالب را با کره آب شده چرب کنید. کمی آرد روی کره بپاشید و اضافه آرد را به بیرون بتکانید.

2 - برای هم زدن شکر و تخم مرغ، از ظرف با دهانه باریک استفاده کنید تا مواد سریع تر حجم بگیرد.

3 - استفاده از قالب های با کناره های بلند، مانع از ایجاد لایه ترد روی سطح کیک می شود.

4 - مواد خشک را ۳بار الک کنید تا کیک سبک تر شود. هنگام الک کردن، الک را بالا بگیرید تا هوا وارد آرد شود.