چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
نکاتی برای تهیه کیک اسفنجی
سیمرغ: اگر می خواهید یک کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید این نکات را فراموش نکنید.
1 - قالب را با کره آب شده چرب کنید. کمی آرد روی کره بپاشید و اضافه آرد را به بیرون بتکانید.
2 - برای هم زدن شکر و تخم مرغ، از ظرف با دهانه باریک استفاده کنید تا مواد سریع تر حجم بگیرد.
3 - استفاده از قالب های با کناره های بلند، مانع از ایجاد لایه ترد روی سطح کیک می شود.
4 - مواد خشک را ۳بار الک کنید تا کیک سبک تر شود. هنگام الک کردن، الک را بالا بگیرید تا هوا وارد آرد شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست