جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

سیب سرخ


سیب سرخ

سیب، میوه سالمی است که تمام سال یافت می شود. این میوه سرشار از خاصیت است که در این مطلب به آن ها اشاره خواهیم کرد.
این میوه که دارای فیبر است و نیاز به جویدن دارد، در فرد احساس سیری …

سیب، میوه سالمی است که تمام سال یافت می شود. این میوه سرشار از خاصیت است که در این مطلب به آن ها اشاره خواهیم کرد.

این میوه که دارای فیبر است و نیاز به جویدن دارد، در فرد احساس سیری ایجاد می کند. مواد شیرین کننده طبیعی موجود در آن به طور تدریجی وارد جریان خون می شود و باعث حفظ میزان قندخون و انسولین می شود که فرد احساس سیری طولانی تری می کند. فرزندان زنانی که در دوران بارداری سیب می خورند، با رسیدن به سن ۵ سالگی کمتر دچار خس خس سینه یا آسم می شوند. بررسی ها نشان داده است، افرادی که هفته ای ۵ بار و یا بیشتر سیب می خورند، نسبت به بقیه راحت تر تنفس می کنند. این میوه خطر بروز آسم را در بزرگسالان نیز کاهش می دهد.

پکتین نوعی فیبر و پلی فنولز نوعی آنتی اکسیدان قوی موجود در سیب، میزان کلسترول خون را کاهش می دهد و از اکسیده شدن کلسترول مضر که باعث مسدود شدن رگ ها می شود، پیش گیری می کند. آنتی اکسیدان پوست سیب ۶ برابر خود سیب است.

بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد، ترکیبات متعدد موجود در آب این میوه مانع از رشد سلول های سرطانی می شود. افرادی که روزی بیش از یک سیب می خورند، خطر بروز سرطان مری، دهان، روده، تخمدان، سینه و پروستات در آن ها ۴۲ درصد کاهش می یابد.

مصرف سیب باعث افزایش تولید استیل کولین - نوعی ماده شیمیایی که پیام ها را بین سلول های عصبی انتقال می دهد - در بدن می شود که مغز را هوشیار نگه می دارد، حافظه را تقویت می کند و احتمال بروز بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

با ایجاد تعادل در میزان آب بدن، به عملکرد عضلات کمک می کند.

بر، نوعی عنصر شیمیایی در سیب به رشد استخوان کمک می کند. مصرف سیب مانع بروز پوکی استخوان در زنان یائسه و باعث تقویت تراکم استخوان آن ها می شود.

آنتی اکسیدان های متعدد موجود در این میوه به روند سم زدایی کمک می کند و باعث رشد مو، کاهش بروز چین و چروک و بیماری های مربوط به سن می شود.

با خوردن سیب و آب سیب، ۸۰ درصد باکتری موجود در دهان از بین می رود.

مترجم: علیرضا