دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

تغذیه در بارداری، مصرف مرغ و تخم مرغ


مرغ
سعی کنید این بار در پخت غذا روش جدیدی را جایگزین روش های قبلی کنید.یک سالاد با سبزیجات تازه به همراه تکه هایی از مرغ برای شما بشقابی سرشار از مواد مغذی را فراهم می آورد، یا اینکه می توانید تکه های مرغ به صورت سرد یا گرم را با اسفناج تازه یا کلم پیچ ترکیب کنید و با مقداری سرکه آن را صرف کنید.
گوشت مرغ و میوه ترکیب بسیار عالی را می سازند، پس مقداری میوه خشک شده یا میوه های تازه مورد علاقه تان را ریز کنید ( سیب، هلو، آناناس، پرتقال یا گریپ فروت را برش دهید یا دانه های انگور را نصف کنید) و آن را به صورت سرد یا در دمایی به اندازه دمای اتاق ، به همراه سینه یا ران مرغ آن را صرف کنید. می توانید با افزودن ادویه یا چاشنی خوشمزه ای آن را طعم دار کنید.
تخم مرغ
به هزاران دلیل باید تخم مرغ را به عنوان بخشی  از برنامه پروتئینی خود قرار دهید. به عنوان یک دلیل، یک تخم مرغ بزرگ حداقل 6 گرم پروتئین را تأمین می کند، که 2.7 آن در زرده و 3.6 آن در سفیده آن است.
مهم نیست که چطور آن را میپزید، به هر حال تخم مرغ یک صبحانه، نهار یا شام عالی و رضایت بخش را برای شما فراهم می سازد. وقتی شما باردار هستید و خیلی حوصله آشپزی ندارید، املت یک غذای سریع و مغذی است. کمی خلاقیت داشته باشید. می توانید تخم مرغ های آب پز را به سالاد یا پاستا اضافه کنید یا به شکل نیمرو آن را با سیب زمینی پخته، همبرگر، گوجه فرنگی کبابی یا نودل ترکیب کنید.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.