سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
مصرف نمک در کودکان، عوارض
مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: با کاهش مصرف نمک از دوران کودکی باید از ابتلا به فشار خون پیشگیری کرد .
منطقه خراسانشمالی،به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، حسن براتی زاده اظهارکرد: نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد خوراکی در بدن، جابجایی پیامهای عصبی و کارکرد درست ماهیچهها است .
وی افزود : اما ثابت شده است که خوردن زیاد نمک موجب افزایش فشار خون میشود به ویژه در افرادی که پیشینه خانوادگی فشار خون بالا دارند ، افزایش فشار خون نیز خطر سکته مغزی و حمله قلبی را افزایش میدهد.
براتی زاده ادامه داد: مصرف نمک زیاد سبب ابتلا به پوکی استخوان ، بیماری کلیوی و سرطان معده شده، شرایط آسم را تشدید کرده و موجب افزایش احتباس مایعات در بدن نیز میشود.
وی تاکید کرد : مقدار مصرف روزانه مجاز نمک در کودکان هفت تا 12 ماه یک گرم ، یک تا سه سال دو گرم ، چهارتا شش سال سه گرم ، هفت تا 10 سال چهار گرم ، 11تا 14 سال پنج گرم و در بزرگسالان نیز پنج گرم در روز است.
براتی زاده با تاکید بر مصرف نمک های ید دار عنوان کرد : برای حفظ ید در نمک یددار ، باید نمک را در مدت کمتر از یک سال مصرف کرد ، آن را دور از نور و رطوبت و در ظرفهای در بسته پلاستیکی ، چوبی ، سفالی و یا شیشه ای تیره نگهداری کرد و هنگام پخت غذا بهتر است نمک در انتهای پخت اضافه شود تا (ید)آن حفظ شود .
منطقه خراسانشمالی،به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، حسن براتی زاده اظهارکرد: نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد خوراکی در بدن، جابجایی پیامهای عصبی و کارکرد درست ماهیچهها است .
وی افزود : اما ثابت شده است که خوردن زیاد نمک موجب افزایش فشار خون میشود به ویژه در افرادی که پیشینه خانوادگی فشار خون بالا دارند ، افزایش فشار خون نیز خطر سکته مغزی و حمله قلبی را افزایش میدهد.
براتی زاده ادامه داد: مصرف نمک زیاد سبب ابتلا به پوکی استخوان ، بیماری کلیوی و سرطان معده شده، شرایط آسم را تشدید کرده و موجب افزایش احتباس مایعات در بدن نیز میشود.
وی تاکید کرد : مقدار مصرف روزانه مجاز نمک در کودکان هفت تا 12 ماه یک گرم ، یک تا سه سال دو گرم ، چهارتا شش سال سه گرم ، هفت تا 10 سال چهار گرم ، 11تا 14 سال پنج گرم و در بزرگسالان نیز پنج گرم در روز است.
براتی زاده با تاکید بر مصرف نمک های ید دار عنوان کرد : برای حفظ ید در نمک یددار ، باید نمک را در مدت کمتر از یک سال مصرف کرد ، آن را دور از نور و رطوبت و در ظرفهای در بسته پلاستیکی ، چوبی ، سفالی و یا شیشه ای تیره نگهداری کرد و هنگام پخت غذا بهتر است نمک در انتهای پخت اضافه شود تا (ید)آن حفظ شود .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست