سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

سالاد گادو گادو اندونزی


سایت غذاهای دوست داشتنی: 

 

 

مواد لازم :

 

لوبیا سبز: 250 گرم 

گل کلم: 500 گرم 

هویج بزرگ: 2 عدد 

سیب زمینی بزرگ پخته و حلقه شده: 2 عدد

خیار: 1 عدد بزرگ 

تخم مرغ پخته و سفت: 3 عدد

 

 

مواد لازم برای سس :

 

بادام زمینی بو داده شده 2 فنجان – سس سویا اماده 2 قاشق چایخوری – شیر نارگیل 1 فنجان – سیر 1 کله کوچک.

 

 

طرز تهیه :

 

این سالاد را در یک ظرف گرد یا بیضی شکل می ریزیم. لوبیا سبز را درسته می پزیم. گل کلم را به تکه های کوچک تقسیم کرده و می پزیم. سیب زمینی را تمیز می شوییم و پس از پختن برش باریک می زنیم. هویج ها را پوست کنده پخته و به 3 قسمت تقسیم کرده و خلال پهن می زنیم. تخم مرغ ها را پخته و از بلندی به 4 قسمت تقسیم می کنیم.

 

خیار را مانند هویج ها باید از طول به 2 قسمت بعد 4 و سپس 8 قسمت برش بزنیم. کف ظرف را در صورت امکان با برگ مو می پوشانیم و یک ردیف گل کلم پخته و خلال شده و در ردیف بعدی سیب زمینی پخته و برش خورده و سپس لوبیا سبز پخته شده را می چینیم. در کنار آنها یک ردیف 8 تکه ای از برش های تخم مرغ می چینیم و در کنار ان یک خیار حلقه شده را می چینیم و مجددا شروع به چیدن یک ردیف هویج برش خورده یا سیب زمینی حلقه شده و گل کلم پخته شده را تا آخر ادامه می دهیم. ظرف سس را در کنار سالاد می گذاریم.

 

برای تهیه سس ، بادام زمینی بو داده شده را آسیاب کرده با شیره نارگیل و سیر له شده و سس سویا مخلوط می کنیم. به هم زده و در کاسه ای می ریزیم و در هنگام خوردن سالاد در کنار آن قرار می دهیم.