یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

کاهش احتمال سقط با امگا 3 و امگا 6


پرسش: من به تازگی ivf انجام دادم میخوام واسه تغذیه راهنمایی ام کنید تا دچار سقط جنین نشوم.

کاهش احتمال سقط با امگا 3 و امگا 6


پاسخ: سقط شدن علل مختلفی می تواند داشته باشد. یکی از علت های آن تغذیه نامناسب است. برخی از عوامل خطر نسبتا قطعی در این زمینه عبارت هستند از:
کمبود ویتامین A (بتا کاروتن) در مادر باردار
کمبود دریافت ویتامین های گروه B (مخصوصا فولات و ویتامین B12) در مادر باردار
چاقی مادران
کمبود ید در مادر باردار
سوء تغذیه مادر
ابتلا به سلیاک در مادر
عفونت در مادر (مثل لیستریا)
کمبود ویتامین D در مادر باردار
مصرف کافئین (مخصوصا در سه ماهه اول بارداری) توسط مادر باردار
* منبع عمده کافئین قهوه است. البته در چای، برخی نوشابه ها و شکلات نیز وجود دارد.
کمبود روی در مادر باردار
مصرف الکل توسط مادر باردار
افزایش مصرف سبزیجات برگ سبز، میوه‌‌ های تازه، امگا 3 و امگا 6، تخم‌ مرغ، ماهی و مواد لبنی و به طور کل، داشتن یک رژیم غذایی متعادل می ‌تواند احتمال سقط را کاهش دهد. همچنین مراجعه منظم به کارشناس تغذیه و متخصص مربوطه در این دوران هم بسیار کمک کننده است.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.