پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا

زعفران در بارداری، خطرات جبران ناپذیر


مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنان باردار، در طول مدت حاملگی و بویژه در سه ماهه اول به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنند.
 
سه ماهه اول بارداری زعفران نخورید!
زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و احتمال سقط کودکشان را در پی خواهد آورد.
 
به گزارش گوگل هلث، دانشمندان با آزمایش روی 150 زن باردار دریافته‌اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک و زعفران مصرف میکنند جان کودکشان را به خطر می‌اندازند و خود نیز دچار زایمان زودرس می‌شوند.
 
نتایج این تحقیق پژوهشگران حاکی است که زرشک و بویژه زعفران، همچون دارویی سبب انقباض عضله‌ها می‌شود و مصرف آنها تنفس مادران را با مشکل روبرو می کند.