دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

تاثیر تغذیه بر سقط جنین


پرسش: لطفا درمورد تاثیر تغذیه بر سقط جنین اطلاعات تخصصی بهم بدهید.
پاسخ: سقط شدن علل مختلفی می تواند داشته باشد. یکی از علت های آن تغذیه نامناسب است. برخی از عوامل خطر نسبتا قطعی در این زمینه عبارت هستند از:
1- کمبود ویتامین A (بتا کاروتن) در مادر باردار
2- کمبود دریافت ویتامین های گروه B (مخصوصا فولات و ویتامین B12) در مادر باردار
3- چاقی مادران
4- کمبود ید در مادر باردار
5- سوء تغذیه مادر
6- ابتلا به سلیاک در مادر
7- عفونت در مادر (مثل لیستریا)
8- کمبود ویتامین D در مادر باردار
9- مصرف کافئین (مخصوصا در سه ماهه اول بارداری) توسط مادر باردار
* منبع عمده کافئین قهوه است. البته در چای، برخی نوشابه ها و شکلات نیز وجود دارد.
10- کمبود روی در مادر باردار
11- مصرف الکل توسط مادر باردار
افزایش مصرف سبزیجات برگ سبز، میوه‌‌ های تازه، امگا 3 و امگا 6، تخم‌ مرغ، ماهی و مواد لبنی و به طور کل، داشتن یک رژیم غذایی متعادل می ‌تواند احتمال سقط را کاهش دهد. همچنین مراجعه منظم به کارشناس تغذیه و متخصص مربوطه در این دوران هم بسیار کمک کننده است.
براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.