یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

طرفداران غذای ایتالیایی، فراید چیکن بخورید


نی نی بان:این بار مرغ را به شیوه دیگری بپزید.

 


طرفداران غذای ایتالیایی، فراید چیکن بخورید

 

مواد اولیه :


مرغ خردشده ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
فلفل دلمه‌ای قرمز نصف یک عدد
آبلیمو سه قاشق غذاخوری
نمک دریایی و آرد و روغن به میزان لازم
خامه یک پیمانه


طرز تهیه:


منظور از فراید چیکن همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش خاصی ندارد. اما باید بگویم که اشتباه فکر می‌کنید. ایتالیایی‌ها مرغ‌ها را در سس مخصوص می‌خوابانند و به همین دلیل مزه این غذا فوق‌العاده می‌شود. کافی است یک‌بار این روش را امتحان کنید. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده آبلیمو و نمک می‌زنیم و مرغ‌ها را به مدت سه ساعت در این مخلوط می‌خوابانیم سپس به مدت دو ساعت مرغ‌ها را در خامه گذاشته و پس از خارج کردن، آن را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ می‌کنیم. حالا فراید چیکن‌ها آماده است.