یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
طرفداران غذای ایتالیایی، فراید چیکن بخورید
نی نی بان:این بار مرغ را به شیوه دیگری بپزید.
مواد اولیه :
مرغ خردشده ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
فلفل دلمهای قرمز نصف یک عدد
آبلیمو سه قاشق غذاخوری
نمک دریایی و آرد و روغن به میزان لازم
خامه یک پیمانه
طرز تهیه:
منظور از فراید چیکن همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش خاصی ندارد. اما باید بگویم که اشتباه فکر میکنید. ایتالیاییها مرغها را در سس مخصوص میخوابانند و به همین دلیل مزه این غذا فوقالعاده میشود. کافی است یکبار این روش را امتحان کنید. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را خرد کرده آبلیمو و نمک میزنیم و مرغها را به مدت سه ساعت در این مخلوط میخوابانیم سپس به مدت دو ساعت مرغها را در خامه گذاشته و پس از خارج کردن، آن را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ میکنیم. حالا فراید چیکنها آماده است.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی ریاست جمهوری
هواشناسی سیل جاده چالوس تهران قتل شهرداری تهران سیلاب آموزش و پرورش چالوس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس
دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت دلار خودرو همستر کامبت ایران خودرو قیمت طلا یارانه مسکن چین حقوق بازنشستگان قیمت سکه
روز عرفه فضای مجازی تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران دفاع مقدس سینما سریال موسیقی بازیگر
فناوری مایکروسافت دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل روسیه رژیم صهیونیستی عید قربان غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه اوکراین عراق حزب الله لبنان لبنان
فوتبال یورو 2024 سپاهان پرسپولیس استقلال مس رفسنجان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال جام ملت های اروپا جواد نکونام
هوش مصنوعی ناسا ایلان ماسک گوگل سامسونگ توییتر نیسان
سازمان غذا و دارو کاهش وزن دیابت سنگ کلیه سیر بیماری قلبی فشار خون پیری تجهیزات پزشکی