چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
نان خامه ای
مواد لازم :
آرد۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۵-۴ عدد
روغن۲ قاشق سوپخوری
آب یك و یك دوم فنجان
شكر یك قاشق سوپخوری
وانیل یك دوم قاشق چایخوری
نمك یك دوم قاشق چایخوری
پودر قند دو سوم فنجان
خامه ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
آب، نمك، شكر و روغن را در قابلمه كوچكی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یكدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا كمی خنك شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می كنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
سینی فر را چرب كرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شكل گرد بزرگ یا كوچك در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت ۴۰۰ درجه به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف كرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می كنیم و پس از خنك شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می كنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس بابک زنجانی دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه فضای مجازی سلامت دستگیری شورای شهر تهران
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو دلار سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم کارگران
مسعود اسکویی تلویزیون سریال دفاع مقدس سعید آقاخانی موسیقی سینمای ایران فیلم نون خ تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل ناسا نخبگان همراه اول آیفون ویروس
دیابت کاهش وزن پرستار ویتامین قهوه خواب بیماری بارداری