چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
خواص انگور در بارداری، حتما بخوانید
انگور حاوی 65 تا 85 درصد آب، 10 تا 35 درصد قند ( گلوکز و فروکتوز)، کوئرستین، گالیک اسید، تانین ... و منگنز، کلسیم، منیزیم، آهن و ویتامین های B1 , B2, B6, B12, A, C و فولیک اسید است. پوست انگور دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی است و هسته انگور حاوی لستین و سایر ترکیبات مفید دیگر است.
اهمیت خوردن انگور در باداری:
اگر مادر باردار در دوران بارداری انگور بخورد ممکن است رنگ چشم کودک او روشن تر شود زیرا انگور حاوی مقادیر زیاد ویتامین A و فلاوونوئیدی است که این ترکیبات اثر مستقیم در تکامل رنگ چشم جنین دارد.اگر مادر باردار در دوران بارداری انگور بخورد، کودک او مواد مغذی بیشتری را دریافت خواهد کرد، زیرا انگور حاوی مقادیر زیاد ویتامین B است که این ویتامین متابولیسم و سوخت و ساز مادر را تنظیم میکند و این کار کمک میکند تا جنین ریز مغذی بیشتری را دریافت کند.خوردن انگور در بارداری به کودک کمک میکند که کمتر در معرض معلولیت های های لوله عصبی قرار بگیرد زیرا انگور حاوی مقادیر زیادی اسید فولیک است که این ماده ، بصورت مکمل هم به مادر داده میشود تا از نقص لوله عصبی در جنین در ماه های اول جلوگیری شود.همچنین کودک در آینده سیستم عصبی قویتری خواهد داشت زیرا انگور حاوی مقادیر زیاد کالی و سدیم است.همچنین مادر با مصرف انگور قبل و در حین بارداری وضعیت ژن جنین خود را بهبود می بخشد زیرا انگور فسفر دارد که فسفر از اجزای اسید نوکلئیک است که این اسید مسول تکامل ژنتیک جنین است.
خواص معجزه آسای انگور در بارداری
خوردن انگور نه تنها برای مادر مفید است بلکه دارای فواید قابل توجه ای دربدن جنین است:
منیزیم:
منیزیم در انگور باعث بهبود گرفتگی عضلات بدن مادر باردار میشود.
فیبر:
انگور حاوی فیبر زیادی است که به زودتر سیر شدن مادر باردار کمک میکند.
ویتامین ها:
انگور دارای ویتامین های E و K است که در انعقاد خون اثر گذار هستند و در زمان زایمان مفید است. بنابراین خوردن یک لیوان آب انگور در زمان نزدیک شدن به زایمان هم در طول زایمان کارساز است و هم به مادر آرامش میدهد.
آنتی اکسیدان:
آنتی اکسیدان فراوان موجود در انگور باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مادر میشود و از بروز عفونت های مختلف در دوران بارداری جلوگیری میکند.
رزورترول:
موجود در انگور باعث کاهش و تنظیم کلسترول بدن مادر میشود. بنابراین اگر مادر دارای فشار خون است بهتر است روزانه یک لیوان آب انگور بخورد.
مواد ضدالتهابی:
انگور حاوی مواد ضد التهابی است . مادران باردار که آرتریت و یا آسم دارند بهتر است بطور منظم انگور بخورند.
اهمیت خوردن انگور در باداری:
اگر مادر باردار در دوران بارداری انگور بخورد ممکن است رنگ چشم کودک او روشن تر شود زیرا انگور حاوی مقادیر زیاد ویتامین A و فلاوونوئیدی است که این ترکیبات اثر مستقیم در تکامل رنگ چشم جنین دارد.اگر مادر باردار در دوران بارداری انگور بخورد، کودک او مواد مغذی بیشتری را دریافت خواهد کرد، زیرا انگور حاوی مقادیر زیاد ویتامین B است که این ویتامین متابولیسم و سوخت و ساز مادر را تنظیم میکند و این کار کمک میکند تا جنین ریز مغذی بیشتری را دریافت کند.خوردن انگور در بارداری به کودک کمک میکند که کمتر در معرض معلولیت های های لوله عصبی قرار بگیرد زیرا انگور حاوی مقادیر زیادی اسید فولیک است که این ماده ، بصورت مکمل هم به مادر داده میشود تا از نقص لوله عصبی در جنین در ماه های اول جلوگیری شود.همچنین کودک در آینده سیستم عصبی قویتری خواهد داشت زیرا انگور حاوی مقادیر زیاد کالی و سدیم است.همچنین مادر با مصرف انگور قبل و در حین بارداری وضعیت ژن جنین خود را بهبود می بخشد زیرا انگور فسفر دارد که فسفر از اجزای اسید نوکلئیک است که این اسید مسول تکامل ژنتیک جنین است.
خواص معجزه آسای انگور در بارداری
خوردن انگور نه تنها برای مادر مفید است بلکه دارای فواید قابل توجه ای دربدن جنین است:
منیزیم:
منیزیم در انگور باعث بهبود گرفتگی عضلات بدن مادر باردار میشود.
فیبر:
انگور حاوی فیبر زیادی است که به زودتر سیر شدن مادر باردار کمک میکند.
ویتامین ها:
انگور دارای ویتامین های E و K است که در انعقاد خون اثر گذار هستند و در زمان زایمان مفید است. بنابراین خوردن یک لیوان آب انگور در زمان نزدیک شدن به زایمان هم در طول زایمان کارساز است و هم به مادر آرامش میدهد.
آنتی اکسیدان:
آنتی اکسیدان فراوان موجود در انگور باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مادر میشود و از بروز عفونت های مختلف در دوران بارداری جلوگیری میکند.
رزورترول:
موجود در انگور باعث کاهش و تنظیم کلسترول بدن مادر میشود. بنابراین اگر مادر دارای فشار خون است بهتر است روزانه یک لیوان آب انگور بخورد.
مواد ضدالتهابی:
انگور حاوی مواد ضد التهابی است . مادران باردار که آرتریت و یا آسم دارند بهتر است بطور منظم انگور بخورند.
اما مادر باردار حتما توجه داشته باشد:
هشدار اول :
وقتی شما در دوران بارداری انگور میخورید، مطمعن باشید کاملا شسته شده باشد و ازمصرف انگور هایی که اسپری آفت کش و مواد شیمیایی استفاده شده بپرهیزید.
هشدار دوم:
انگور را همراه با غذاهایی مانند ماهی، شیر، خیار، آب معدنی و غذای پرچرب مصرف نکنید زیرا احساس ناخوشایندی خواهید داشت.
هشدار سوم:
برخی مادران در دوران بارداری آلرژیک هستند و ممکن است با خوردن انگور علائمی مانند سرفه، در گلو، خشکی گلو، حالت تهوع و استفراغ، دل درد و سر درد . ... داشته باشند.
هشدار اول :
وقتی شما در دوران بارداری انگور میخورید، مطمعن باشید کاملا شسته شده باشد و ازمصرف انگور هایی که اسپری آفت کش و مواد شیمیایی استفاده شده بپرهیزید.
هشدار دوم:
انگور را همراه با غذاهایی مانند ماهی، شیر، خیار، آب معدنی و غذای پرچرب مصرف نکنید زیرا احساس ناخوشایندی خواهید داشت.
هشدار سوم:
برخی مادران در دوران بارداری آلرژیک هستند و ممکن است با خوردن انگور علائمی مانند سرفه، در گلو، خشکی گلو، حالت تهوع و استفراغ، دل درد و سر درد . ... داشته باشند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست