سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ پر ویتامین در بارداری، دستور پخت


با توجه به اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده این غذا خیار می باشد. و آب خیار نیز سرشار از ویتامین ث و ضروری برای جذب آهن و ویتامین K برای انعقاد خون می باشد لذا برای خانم های باردار بسیار مناسب است.
از دیگر مواد تشکیل دهنده می توان به اسفناج اشاره کرد که سرشار از فولات، و آهن می باشد و از کم خونی در طول بارداری جلوگیری می کند.
مواد لازم:
نان تست گندمی 2 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
نان فرنسوی بدون خمیر 2 تکه
سیر 3 عدد
آب مرغ کم سدیم 3 چهارم پیمانه
آبدوغ 1 فنجان
خیار پوست کنده وخرد شده 900 گرم
اسفناج 3 فنجان
ریحان 1 فنجان
پیاز یک دوم فنجان
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
به آرامی یک دوم روغن زیتون را با بورس روی نان ها می مالیم. نانها را تست می کنیم (3 تا 4 دقیقه) تا کمی خشک برشته تر شود. سپس نان را با دست به چند تکه تبدیل می کنیم. سپس نان های فرانسوی را به مدت 3 تا 4 دقیقه در داخل آب قرار دهید. سپس آب نان ها را گرفته و آنها را در مخلوط کن ریخته و به همراه 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون ، سیر، نصف آب مرغ و آبدوغ مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس خیار، ریحان و پیاز را به آن اضافه کرده و مجدد مخلوط می کنیم. با یک قاشق چوبی مواد داخل مخلوط کن را به سمت پایین فشار دهید و مجدد مخلوط کنید. آنقدر مخلوط کردن مواد را ادامه دهید تا یک ماده یک دستی به دست آید. سپس باقیمانده آب مرغ و آبدوغ را برای مزه بیشتر اضافه کنید. قبل از سرو کردن آن را سرد کنید و به همراه نان هایی که از قبل تست کردید و ظرف 24 ساعت آن را میل کنید.