چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
مواد غذایی سالم برای کودکان، توجه کنید
وزارت کشاورزی امریکا مصرف روزانه 1000 کالری را برای کودکان 2 ساله توصیه می کند. این میزان کالری تقریبا معادل نیمی از کالری مورد نیاز بزرگسالان در روز است. همچنین کودکی با 30 تا 60 دقیقه ورزش بهتر است 85 گرم غلات (نصف این میزان باید از غلات کامل باشد)، یک وعده مصرفی سبزیجات، یک فنجان میوه، 2 فنجان شیر و 56 گرم پروتئین استفاده کند.
غلات
تهیه ی ساندویچ با نان گندم کامل پیتا و استفاده از پاستای گندم کامل با اسپاگتی می تواند انتخاب خوبی باشد. کوینولا نیز نوعی غلات بوده که به عنوان پروتئینی کامل و غنی از آهن به حساب می آید. برنج قهوه ای، نان گندم کامل، برنج باسماتی و کوسکوس یا بلغور عربی نمونه هایی از غلات سالم و مناسب برای کودکان نوپا می باشد.
سبزیجات
تغذیه کودکان نوپا با سبزیجات دشوار است، اما مصرف سبزیجات از همان دوران کودکی می تواند به سلامت رژیم غذایی کمک کند. به کودکان سبزیجاتی بدهید که می توانند با دست خودشان بخورند. هویج بخار پز شده، نخودفرنگی آب پز و باقلا از جمله سبزیجات سرشار از موادمغذی است که کودکان نوپا می توانند از خوردن این موادغذایی لذت ببرند. آووکادو یکی دیگر از موادغذایی خوب و مفید برای کودکان نوپا است، به طوریکه ویتامین ها، موادمعدنی و چربی های سالمی را برای بدن آنها فراهم می کند. تکه های مکعبی شکل خرد شده ی آووکادو را با کمی لیمو ترش زرد مزه دار کنید، سپس اجازه دهید تا کودکتان از خوردن آووکادو ها با کمک چنگال یا دست لذت ببرد.
میوه ها
میوه سرشار از ویتامین بوده و آماده کردن آن سریع و آسان است. مصرف میوه همراه با پنیر یا شیر می تواند میان وعده ی خوبی محسوب شود. توت ها، نارنگی، موز و حبه های انگور میان وعده هایی هستند که آماده کردن آنها نیاز به زمان زیادی ندارد. سیب، پرتغال و گلابی نیاز به برش زدن و پوست کندن داشته، همچنین این میوه ها در بیشتر فصول سال در دسترس است.
فرآورده های لبنی
بیشتر مردم تصورشان از لبنیات صرفا شیر است. اما ماست و پنیر نیز جزو منابع سالم لبنیات محسوب می شوند. متخصصان تغذیه و پزشکان معمولا برای کودکان 2 سال به بالا مصرف روزانه یک وعده شیر خامه گرفته یا شیر یک درصد و همچنین فرآورده های لبنی را توصیه می کنند. یک وعده مصرفی برابر با یک فنجان شیر یا یک فنجان ماست یا 28 گرم پنیر است.
پروتئین
پروتئین بیشتر در گوشت و تخم مرغ وجود دارد. اما لوبیا قرمز، نخود و لوبیا سیاه نیز منابع خوبی از پروتئین محسوب می شوند. به طور کلی بیشتر انواع لوبیاها برای بدن پروتئین، آهن و فیبر فراهم می کنند. حموس تهیه شده از نخود، اسپرد خوبی برای ساندویچ ها یا یک دیپ عالی برای سبزیجات بوده که حاوی فیبر، آهن و پروتئین است. فرآورده های لبنی نیز پروتئین دارند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست