دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
بچه های سه قلو، فارل ویلیامز را محاصره کردند!
گروه ترجمه نی نی بان: باید به فارل ویلیامز خواننده سرشناس و همسرش سه بار تبریک گفت. خانواده ویلیامز با تولد فرزندانی سه قلو به ناگاه بسیار پرتعداد شده اند! یکی از نزدیکان فارل ویلیامز و هلن لازیچان، همسرش به نشریه Vanity Fair گفته است فرزندان سه قلوی این خانواده اوایل ژانویه به دنیا آمده اند و در سلامت به سر می برند. فارل و همسرش البته پسر هشت ساله ای به اسم راکت نیز دارند. در ماه سپتامبر بود که خبر بارداری همسر این خواننده موفق آمریکایی اعلام و تصاویر او و همسرش با شکمی برآمده در ضیافت های خیریه منتشر شد. آن زمان، برخی نشریات زرد اعلام کردند این خواننده و همسرش سال ها برای تولد بچه دیگری تلاش می کردند.
فارل ویلیامز 43 ساله پیش از این درباره تاثیر پدر شدن بر زندگی اش و نیز علت انتخاب چنین اسم عجیبی برای پسر اولش با رسانه ها صحبت کرده است. او در این باره به اپرا وینفری می گوید: «همان طور که سرخ پوست ها اسم فرزندان شان را بر اساس یک نیروی طبیعی (مثل باد، طوفان و گردباد) یا یک حیوان یا یک عنصر انتخاب می کردند، ما هم اسم یک وسیله ساخت بشر را که به بالا حرکت می کند، برای پسرمان گذاشتیم. البته استیوی واندر (خواننده سیاه پوست نابینای آمریکایی)، التون جان (خواننده باسابقه بریتانیایی) یا هربی هنکوک هم ترانه هایی خوانده اند با مضمون راکت. اینها خواننده های مورد علاقه من محسوب می شوند».
فارل ویلیامز و همسر 36 ساله اش که در عرصه مد فعالیت داشت، ده سال پیش با هم آشنا شدند، رابطه ای که در ابتدا به سختی شکل گرفت و پیش رفت. فارل در این باره می گوید: «او جواب پیام های من را نمی داد. با خودم می گفتم، که این طور! خوب من پولدار بودم و مشهور و فکر می کردم دست بالا را دارم. اما گذر زمان نشان داد ازین خبرها هم نیست! او آن طور که فکر می کردم علاقه ای به من نداشت. بعد از آن که به من توجه نشان داد، او را خیلی اذیت کردم. به زندگی ام نگاه کردم و از خودم پرسیدم آیا می توانم ده سال دیگر هم در همین موقعیت باشم، آیا این کاری است که باید انجام دهم. و بالاخره تصمیم ام را گرفتم. او هم تصمیم اش را گرفت و همه چیز شروع شد!».
فارل لانچیلو ویلیامز خواننده آمریکایی متولد 5 فوریه 1973 در ویرجینیاست. او پسر بزرگ تر از سه پسر فارو، یک تعمیرکار و کارولین، یک معلم مدرسه بود. او از اعقاب بردگانی است که در نیمه نخست قرن نوزدهم از غرب آفریقا به ایالت های جنوبی و آن زمان برده دار آمریکا آورده شدند.
فارل در سال 2005 به عنوان شیک پوش ترین مرد سال مجله اسکوایر معرفی شد. او همچنین فعالیت های بسیاری در امور خیریه دارد، از جمله هزینه ساخت یک مرکز آموزشی 35 میلیون دلاری را در زادگاهش به طور کامل پرداخت. ویلیامز همچنین بنیادی را اداره می کند که به کودکان و نوجوانان 7 تا 20 ساله ای که در گروه های اجتماعی پرخطر جامعه زندگی می کنند، کمک می رساند. پرفروش ترین و معروف ترین ترانه او Happy نام دارد که در سال 2014 روانه بازار موسیقی شد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست