چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
زایمان در خانه، چرا نباید انجام شود؟
محققان می گویند تعداد زنان بارداری که برای وضع حمل کردن خود٬ خانه را انتخاب میکنند در حال افزایش است، اما وضع حمل [زایمان] در خانه می تواند به مشکلات جدی و خطرناکی منجر شود. بر اساس یک مطالعه جدید٬ خطر مرگ نوزاد توسط یک ماما در خانه نزدیک به چهار برابر بیشتر از زمانی است که شما در بیمارستان توسط ماما وضع حمل میکنید. دکتر آموس Grunebaum، استاد و پزشک زنان در دانشگاه پزشکی ویل کرنل میگوید”زایمان در خانه بسیار خطرناک است.” او گفت، وضع حمل میبایست در بیمارستان صورت بگیرد که در آن مراقبت های ویژه فوری در دسترس است. Grunebaum گفت: "تجهیزات و پرسنل موجود [در خانه] برای رسیدگی به عوارض و مشکلات ناخواسته کافی نیست.”
نتایج حاصل از این بررسی جدید قرار است روز جمعه در نشست سالانه انجمن برای مادر و جنین پزشکی، در نیواورلئان ارائه شود و داده ها و نتیجه گیری باید به عنوان نتایج اولیه در یک نشریه کارشناسی پزشکی منتشر شود. Grunebaum گفت: زایمان در خانه به دلایل مختلفی در حال افزایش می باشد. "برخی از زنان احساس می کنند این کار در بیمارستان رضایت بخش نیست و احساس راحتی نمیکنند و برخی دیگر از زنانی که به مواد مخدر اعتیاد دارند نیز از وضع حمل [زایمان] در بیمارستان امتناع مینمایند.”
با توجه به مراکز ایالات متحده برای کنترل و پیشگیری بیماری، تعداد تولد در خانه 29 درصد در بین سالهای 2004-2009 افزایش یافته است. این افزایش عمدتا در بین زنان سفید پوست بود، و در مورد یکی از هر 90 تولد در زنان سفید پوست در خانه وضع حمل مینمایند. Grunebaum گفت: زنان باید قبل از تصمیم گیری٬ خطرات زایمان در خانه را بدانند. او گفت، مرده زایی یکی از شایع ترین عوارض زایمان درخانه است. نوزادان مرده در هنگام تولد نفس نمی کشند، اما با مراقبت های فوری بسیاری از آنها را می توان نجات داد٬ که در بیمارستان این مراقبتهای ویژه در دسترس سریع میباشد .
"زنانی که به فکر داشتن زایمان در خانه هستند باید بدانند که اگر آنها در بیمارستان با یک ماما وضع حمل نمایند، 75 درصد شانس بیشتر در جلوگیری از مرگ نوزاد خود دارند – و همچنین اگر اولین زایمان وی باشد 85 درصد بیشتر شانس زنده نگه داشتن نوزاد خود را بدست میاورد. "این نوزادان را در صورتی می تواند نجات داد که مادر در یک بیمارستان زایمان کرده باشد” کارشناس یکی دیگر از یافته های این مطالعه را به چالش کشیدند. ملیسا Cheyney، استاد ماما و معاشرت انسان شناسی پزشکی در دانشگاه ایالتی اورگان، گفت: داده های مطالعه غیر قابل اعتماد بود. او گفت: "برای زنان کم خطر، تولد در خانه با یک ماما ماهر و مسلط به امور مامایی٬ گزینه امنی است که خواص درمانی بسیاری برای مادر و نوزاد نیز دارد.”
Grunebaum مقابله کرد و گفت، "تحقیقات انجام شده در این باره عمدتا در مورد ماماها نیست، و بیشتر در مورد تجهیزات و پرسنل موجود و مراقبت های ویژه ای است که فقط در بیمارستانها در دسترس میباشد. ”برای این بررسی، Grunebaum و همکارانش داده های CDC در حدود 14 میلیون تولد و مرگ و میر را مورد بررسی قرار دادند. محققان دریافتند که خطر مطلق از یک کودک در حال مرگ در هنگام تولد و یا در 28 روز پس از تولد٬ 3.2 در هر 10000 تولد موفق بود که ماما بچه را در بیمارستان تحویل داده، در مقایسه با 12.6 در هر 10000 تولد در زمانی که ماما بچه را در خانه تحویل داده است. محققان علاوه بر این دریافتند که ، اگر اولین زایمان مادر در خانه باشد٬ خطر ابتلا به 21.9 مرگ در هر 10000 تولد افزایش مییابد. تیم تحقق دکتر Grunebaum گفتند: هر سال،بیشتر از 18 یا 19 تن از نوزادان در هنگام تولد در خانه میمیرند. به گفته آنها، با افزایش محبوبیت زایمان در خانه، تعداد مرگ و میر بیش از حد به نزدیک به 32 تن در سال 2016 در آمریکا میرسد. با این حال Cheyney گفت: مشکلات قابل توجهی با استفاده از این اطلاعات برای مطالعه دستاوردهای محل تولد وجود دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست