دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
توصیه های ماه آخر بارداری را جدی بگیرید
نی نی بان، گروه ترجمه: آخرین ماه بارداری سخت و دشوار است. احتمالا احساس بزرگ شدن بیش از حد، ناراحتی و شاید هم کمی بی طاقتی می کنید. زمان به کندی سپری می شود. درد روز به روز بیشتر می شود. به سختی می توان برنامه ریزی خاصی انجام داد و بی صبرانه منتظر ملاقات با نوزادتان هستید. بعد از دو تجربه بارداری، اعتراف می کنم که دفعه سوم به مراتب راحت تر است. این چند راهکار به شما کمک می کنند تا ماه آخر بارداری را بهتر سپری کنید.
1.تا جایی که می توانید از خواب خود لذت ببرید. این البته برای خانم هایی است که می توانند واقعا بخوابند. من آرزو داشتم که می توانم از خوابیدن لذت ببرم ولی این طور نیست. صادقانه بگویم. هر مدل خوابی بهتر از اصلا نخوابیدن است. تا وقتی که می توانید، راحت بخوابید.
2. از خواندن وبلاگها دوری کنید. به خصوص اگر آخر ماه قرار است وضع حمل کنید. این چیزها فقط آزار دهنده هستند. خواندن علائمی که دیگر خانمهایی که نزدیک به وضع حمل خود هستند، دارند هیچ فایده ای ندارد. ممکن است شما هیچکدام از آن علائم را نداشته باشید و با خواندن آن چیزها نگران شوید.
3.تا جای ممکن ریلکس کنید. پاهایتان را بالا نگه دارید و کاملا آرام باشید. تا جایی که می توانید از این لحظه لذت ببرید.
4. برنامه ریزی برای زمان زایمان کار خوبی است که می توانید انجام دهید. حتی اگر فقط در مورد اینکه می خواهید زایمان شما چطور باشد فکر کنید هم خوب است. اما خودتان را هم برای زمانیکه همه چیز طبق خواسته شما پیش نرفت آماده کنید. شاید هم همه چیز مطابق خواسته شما پیش برود که البته عالی خواهد بود. اما اگر اوضاع آن طور که می خواستید پیش نرفت، بهتر است ذهنتان را باز نگه داشته و آماده هر اتفاقی باشید.
5.خیلی به علائم و نشانه ها توجه نکنید. البته این کار خیلی سختی است. اگر احساس می کنید از چیزی مطمئن نیستید با پزشک خود تماس بگیرید. ولی در مورد هر نشانه و علامتی وسواس و حساسیت به خرج ندهید.
6. چند غذای فریزری درست کنید. این بهترین ماه برای پر کردن فریزر از غذاهایی که درست کرده اید و تمیز کردن خانه است. البته به خودتان فشار زیاد نیاورید و استراحت لازم داشته باشید.
7. منتظر اتفاقهای غیر منتظره باشید. شاید کیسه آب شما پاره شود. شاید دردهای شکم شروع شوند. شاید خارج از خانه بروید و درد زایمان آغاز شود. شاید به سزارین احتیاج پیدا کنید. اتفاق های زیادی می توانند تغییراتی در وضع حمل شما ایجاد کنند. البته شاید هم کمی هیجان انگیز باشند. هر دو بارداری قبلی من با اتفاق های غیرمنتظره ای همراه بوده و همیشه آرزو داشتم که کمی بهتر با آن شرایط کنار آمده بودم.
8.خودتان را با بقیه مقایسه نکنید. همه راجع به خانمی که کیسه آب او در سی و هشت ماهگی پاره شده و غیره شنیده ایم. مقایسه کردن خودتان با بقیه و علائم و نشانه های موجود در بارداری دیگران کمکی به شما نمی کند. بارداری شما متعلق به خود شماست و قصه هر فرد با دیگری فرق دارد. این خیلی منحصر به فرد و خاص خواهد بود. حالا جزئیات آن هر چیزی باشد.
9. خودتان را مشغول نگه دارید ولی خیلی سرتان شلوغ نشود. وقتی پسر اولم را باردار بودم، ده روز قبل از روز زایمانم سرکار نرفتم و در آن چند روز هیچ کاری برای انجام دادن نداشتم. البته زایمانم 19 روز بعد اتفاق افتاد. آن روزها خیلی طولانی به نظر رسیدند. باید برنامه ای برای خودم می چیدم که سرگرم شوم و خودم را مشغول نگه دارم. مثلا می توانستم خانه تمیز کنم و غذاهای اضافی برای فریزر درست کنم و با دوستانم بیرون بروم و برنامه خرید کردن با آنها بگذارم و اتاق بچه را کامل و آماده کنم. البته در انجام این کارها زیاده روی نکنید. هر موقع لازم بود استراحت کنید.
10. موعد زایمان خود را تخمینی در نظر بگیرید. اگر آن روز گذشت، موردی نیست. موعد زایمان شما فقط یک تخمین زمانی است. هر موقع بچه شما آماده بیرون آمدن باشد، آن لحظه از راه می رسد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست