پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
شیرخشک دادن به نوزاد، تاثیری روی هوش دارد؟
نوزادان در معرض عفونت های شدید قرار دارند و ضریب هوشی نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند به مراتب پایین تر است.
عباس مومنزاده فوق تخصص عفونی اطفال اظهار داشت: شیر خشک به لحاظ کیفیت هیچگاه با شیر مادرقابل مقایسه نیست.
وی در ادامه افزود: در حدود 60 درصد از ترکیبات شیر مادر را مواد معدنی تشکیل میدهد، اما این مقدار در شیر خشک تنها 40 درصد است و سبب تاخیر در روند هضم آن میشود.
مومنزاده در مقایسه چربی شیر مادر با شیرخشک اظهار داشت: چربی موجود در شیر مادر 45 گرم در لیتر است که ازنظر غذایی و حفاظتی ارزش بالایی دارد در صورتی که این مقدار چربی در شیرخشک تنها 35 گرم است.
این فوقتخصص عفونی اطفال پیرامون چاقی در کودکانی که از شیرخشک تغذیه میکنند، ابراز داشت: نمک موجود در شیرخشک 3 برابر شیر گاو است که سبب بروز ا چاقی ظاهری در کودکانی میشود که از شیر خشک تغذیه میکنند.
وی گفت: ترکیب قندی موجود در قند شیر مادر از آلفالاکتوز است که سبب جذب مناسب کلسیم میشود، این در حالیاست که در شیرخشک به دلیل وجود بتالاکتوز جذب کلسیم به خوبی صورت نمیگیرد.
مومنزاده همچنین پیرامون مشکلات ایجاد شده ناشی از مصرف شیر خشک در نوزادان، تصریح کرد: نوزادان در معرض عفونت های شدید و مرگ ناگهانی قرار دارند و ضریب هوشی نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند به مراتب پایین تر است.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال یادآور شد: مادرانی که نوزادان آنها از شیر خشک تغذیه میکنند باید توجه داشته باشند که نسبت شیر و آب را رعایت کنند و شیشه شیر را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب بجوشاند تا از بروز تب در نوزادان جلوگیری کنند.
وی در ادامه افزود: در حدود 60 درصد از ترکیبات شیر مادر را مواد معدنی تشکیل میدهد، اما این مقدار در شیر خشک تنها 40 درصد است و سبب تاخیر در روند هضم آن میشود.
مومنزاده در مقایسه چربی شیر مادر با شیرخشک اظهار داشت: چربی موجود در شیر مادر 45 گرم در لیتر است که ازنظر غذایی و حفاظتی ارزش بالایی دارد در صورتی که این مقدار چربی در شیرخشک تنها 35 گرم است.
این فوقتخصص عفونی اطفال پیرامون چاقی در کودکانی که از شیرخشک تغذیه میکنند، ابراز داشت: نمک موجود در شیرخشک 3 برابر شیر گاو است که سبب بروز ا چاقی ظاهری در کودکانی میشود که از شیر خشک تغذیه میکنند.
وی گفت: ترکیب قندی موجود در قند شیر مادر از آلفالاکتوز است که سبب جذب مناسب کلسیم میشود، این در حالیاست که در شیرخشک به دلیل وجود بتالاکتوز جذب کلسیم به خوبی صورت نمیگیرد.
مومنزاده همچنین پیرامون مشکلات ایجاد شده ناشی از مصرف شیر خشک در نوزادان، تصریح کرد: نوزادان در معرض عفونت های شدید و مرگ ناگهانی قرار دارند و ضریب هوشی نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند به مراتب پایین تر است.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی اطفال یادآور شد: مادرانی که نوزادان آنها از شیر خشک تغذیه میکنند باید توجه داشته باشند که نسبت شیر و آب را رعایت کنند و شیشه شیر را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب بجوشاند تا از بروز تب در نوزادان جلوگیری کنند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
زلزله تهران فضای مجازی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت دستگیری وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران روز کارگر حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما فیلم دفاع مقدس رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال سپاهان استقلال تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول شبکه های اجتماعی دبی اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت ویتامین قهوه داروخانه