دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

برخورد ایمن با کودک


نی نی بان، گروه ترجمه:این مطلب از راهنمای ایمنی نوزاد به صورت تصویری برخی نکات مهم درحفظ سلامت نوزاد را به شما نشان میدهد. پدر و مادرهای جوان ممکن است برای بزرگ کردن نوزادشان با ترس‌هایی مواجه باشند؛ اگر بیمار شود؟ اگر نتوانم به خوبی از او مراقبت کنم؟ خیلی از شما که تازه مادر و پدر شدن را تجربه میکنید حتما همه سعی‌تان را می‌کنید تا نوزاد در سلامت کامل باشد. اما ممکن است از همه صدماتی که می‌تواند نوزاد را تهدید کند، با خبر نباشید. این راهنمای تصویری برای بسیاری از تازه پدر و مادرها مفید خواهد بود.
1.    کودک، توپ بسکتبال نیست بنابراین نباید او را از سرش بلند کنید.

برخورد ایمن با کودک

 2.    نوزاد تا 6 ماهگی به هیچ عنوان نباید به جز شیر چیز دیگری بخورد. بنابراین سعی نکنید تا قبل از این زمان تغذیه کمکی را شروع کنید.

برخورد ایمن با کودک
3.    به هیچ عنوان انگشتان پر از آلودگی و جرم‌تان را در دهان نوزاد نکنید. برای خندان او از وسایل دیگری استفاده کنید.

برخورد ایمن با کودک

4.    اگر با کودک‌تان برای خرید می‌روید باید از مناسب بودن جای او هنگام خرید مطمئن باشید.

برخورد ایمن با کودک

5.    وسایل مناسبی وجود دارد که می‌توانید به کمک آنها بینی کودک را تمیز کنید. بنابراین نیازی نیست انگشت‌تان را در بینی نوزاد کنید چون ممکن است باعث خونریزی شود.
 

برخورد ایمن با کودک

6.    درست است که افراد بی‌بضاعت برای پرستاری از فرزندتان ارزان‌تر هستند اما اطمینان داشتن به روش نگهداری کودک و رعایت بهداشت او به این ارزانی نمی‌ارزد.

برخورد ایمن با کودک

7.    شاید با خودتان فکر می‌کنید وجود کمربند ایمنی روی صورت  نوزاد به نوعی او را ایمن نگه می‌دارد. در حالی که اینطور نیست و می‌تواند به قیمت جانش تمام شود. تلاش کنید کمربند صندلی کودک را درست برایش ببندید.

برخورد ایمن با کودک

8.    اگر می‌خواهید با کودک‌تان ارتباط بهتری برقرار کنید و از لحاظ عاطفی به او نزدیک‌تر شوید، بهتر است از راه‌های بامزه اما ایمن امتحان کنید.

برخورد ایمن با کودک

9.    برای آرام کردن نوزادتان از تلویزیون استفاده نکنید. این وسیله در حال حاضر برای او مناسب نیست. بهتر است از ابزارهای مناسب سنش برای آرام کردن او استفاده کنید.

برخورد ایمن با کودک
10.    ایجاد ایمنی برای نوزاد به این معناست که مناطق خطرناک را پوشش بدهید نه اینکه آنها را از دیوار به طور کلی بکنید.

برخورد ایمن با کودک
11.    برای بیدار کردن کودک نباید از وسایلی مانند اسپری آب استفاده کنید، کافی است پیشانی او را ببوسید و بیدارش کنید.

برخورد ایمن با کودک
12.    بدون شک پرتاب توپ شما عالی است اما یادتان باشد که فرزندتان توپ نیست و خطر هر لحظه در کمین نوزادتان است. پس سعی کنید بازی‌های ایمن با او انجام دهید.

برخورد ایمن با کودک
13.    اگر می‌خواهید بدانید که شیر نوزاد به اندازه کافی خنک است که بنوشد، کافی است آن را روی دست‌تان امتحان کنید، لازم نیست زبان‌تان را در شیشه نوزاد کنید.

برخورد ایمن با کودک
14.    اگر می‌بینید که فرزندتان در حال دندان درآوردن است بهتر است وسیله مناسبی مانند دندان‌گیر در اختیارش قرار دهید که تمیز و بهداشتی است تا اینکه نوک کفش را به دندان بگیرد یا گوش عروسکش را گاز بگیرد.