سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه اسنک بوقلمون
مادر بانو: یک کوکوی خوشمزه و خوش رنگ رو با روشی هیجان انگیز تجربه کنید!
مواد لازم:
سینه بوقلمون ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نمک، فلفل، ادویه و زعفران به میزان دلخواه
کره
پیاز رنده شده یک عدد
آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
ابتدا بوقلمون ها را پخته و سپس چرخ کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نمک، فلفل، ادویه و زعفران را به مخلوط اضافه کنید.
سپس آرد نخودچی، کره و پیاز رنده شده را به مواد بالا بیفزایید. مواد را خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
اسنک پز را خیلی کم چرب کنید. آن را روشن کرده و به اندازه ی یک قاشق پر از مواد، در هر کدام از مثلث ها بریزید. برای تزئین روی کوکوها به دلخواه خلال بادام، خلال پسته و یا زرشک قراردهید. درب اسنک پز را ببندید و ۴-۳ دقیق صبر کنید.
اسنک پز را باز کرده و کوکوها را برعکس کنید تا هر دو طرف برشته شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست