پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

شامی | طرز تهیه شامی کشمشی


مواد لازم برای شامی کشمشی
 
300 گرم گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان
یک پیمانه کشمش
دو پیمانه نخود خیس کرده
یک پیمانه برنج
2 قاشق غذاخوری ترخون خرد شده
2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
2 تا 3 عدد تخم مرغ
1  قاشق چایخوری زردچوبه
2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا سیب زمینی
1 عدد پیاز متوسط
1 قاشق مرباخوری پودر کاری 
نمک و فلفل سیاه
روغن
 
 

شامی | طرز تهیه شامی کشمشی
 
طرز تهیه شامی کشمشی
گوشت، نخود، پیاز و برنج را با کمی زردچوبه و فلفل بپزید تا گوشت نیم پز شود. 
 
سپس گوشت و نخود را چرخ کنید. برنج را نیز جداگانه چرخ یا در غذاساز پوره کنید.
 
کشمش را بشویید و با آرد مخلوط کنید. مواد چرخ شده، کشمش، آرد، پیاز داغ، نمک، فلفل، پودر کاری و ترخون خرد شده را همراه با تخم مرغ ها مخلوط کنید. اگر لازم بود تخم مرغ سوم را نیز اضافه کنید.
 
روغن را داغ کنید و از مایع به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ بریزید و سرخ کنید.
 

شامی | طرز تهیه شامی کشمشی
نکات تکمیلی در مورد شامی

شامی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شامی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

شامی ، طرز تهیه شامی کشمشی