دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
۳ تصور غلط در بازاریابی محتوایی که مانع موفقیت شما میشود
بازاریابی محتوایی، تکنیکی ضروری برای رهبران کسبوکار است تا شهرت برند خود را افزایش دهند، سرنخهای منجر به فروش را بیشتر کنند و اعتبار کاری خود را ارتقا دهند.
حتما شما هم موافقید که بازاریابی محتوایی (Content marketing) در حرف سادهتر از عمل است. شاید بارها پیش آمده باشد که شروع به نوشتن محتوا کردهاید و آن را در رسانههای اجتماعی هم منتشر کردهاید، ولی دست آخر دیدهاید که همهی زحماتتان نقش بر آب شدهاند چون با وجود اینکه زمان گرانقدرتان را خرج تهیهی محتوا کردهاید، اما اعداد و ارقامِ Google Analytics هیچ تغییری را در میزان توجه به محتوای نوشتاریتان نشان نمیدهند. در این مقاله با ۳ تصور غلط در بازاریابی محتوایی آشنا میشوید که مانعی بر سر راه موفقیت شما هستند.
در واقع این یک افسانه است که اگر محتوا را نوشتی مخاطب خودش میآید. اغلب صفحات پرطرفدار سالها زمان بردهاند تا بالاخره ترافیک مستمری را برای خود ایجاد کردهاند. اما دیگرانی که تازهکار هستند، باید از صفر شروع کنند و تنها به چند بازدید روزانه دل خوش کنند تا اینکه نهایتا بتوانند مخاطبان وفادار و ثابتی را (البته اگر اصلا بتوانند!) برای خود جذب کنند.
اگر در ناکجاآباد یأسآوری گرفتار شدهاید، در ادامه چند افسانه معرفی میشود که اصلا نباید آنها را جدی بگیرید:
۱. اگر محتوایتان جذابیت همهگیری پیدا نکرده، پس بدردنخور است
آیا تلاش میکنید که BuzzFeed بعدی باشید یا اینکه میخواهید کسبوکار کوچک خودتان را توسعه دهید؟ اگر دنبال مخاطب BuzzFeed هستید، خوشا به جرئتتان! برایتان آرزوی موفقیت میکنم! ولی برای اغلب ما افزایش پایگاه مخاطبانِ هدفمندِ اندکمان ارزش بهمراتب بیشتری دارد تا اینکه محتوایی همهگیر یا به اصطلاح ویروسی تهیه کنیم. حتی اگر تعداد مخاطبانتان در شروع کار پایین است، از Google Analytics استفاده کنید تا ببینید چه کسانی به سایتتان سر میزنند و به این ترتیب نکاتی مهم دستگیرتان شود: مثلا اگر سایت شما در حوزهی دندانپزشکی است و ۸۰ درصد بازدیدکنندگان سایتتان در حدود ۸۰ کیلومتری دفتر کارتان هستند، این امر خیلی بهتر از این است که ترافیکی ۱۰ برابر بیشتر اما از سراسر دنیا داشته باشید.
۲. هیچگاه نباید محتوای سایتتان را در سایتهای دیگر بازنشر کنید
هنوز فکر میکنید که بلاگتان توجهی را که سزاوارش بوده دریافت نکرده است؟ پس مخاطبان وسیعتری برای سایت خود دستوپا کنید. توسعهی یک سایت بزرگ زمانبر است و اگر این امر اولویت اصلیتان نیست، میتوانید با انتشار دوبارهی پستهای خود در پایگاههای بزرگتر، مخاطبانتان را گسترش دهید.
این کار را با LinkedIn شروع کنید. فضاها و بسترهای شبکهسازی اجتماعیِ مرتبط با کسبوکارهای (بنگاه به بنگاه) مکان ایدهآلی برای به اشتراکگذاری محتوایتان در شبکهی خود و کسب اطلاع از میزان گسترش مخاطبان وسیع بازارتان است.
از دیگر پایگاههای بزرگی که امکان انتشار محتوایتان را از مسیرهای دیگر میسر میکنند، میتوان به Huffington Post و Business2Community اشاره کرد.
سعی کنید در پستهای خود از فرصت به کارگیری لینکهای داخلی به دیگر پستهای سایتتان نهایت استفاده را ببرید و بازدیدکنندگان را مرتبا از پستی به پست دیگر بکشانید (مطمئنم خودتان تلهی چیدن سیبها در فاصلههای مشخص برای کشاندن طعمه به سمت مقصد را بلدید).
با اینکه فقط در بعضی موارد ممکن است پست اصلیتان بعد از همنشری در چند پایگاه مختلف بتواند موفقیت قابل ذکری را در رتبهبندی جستجوی گوگل به دست بیاورد، اما در مجموعه مزایای بهرهگیری از مخاطبان وسیعترِ سایر پایگاهها بر زحمت آن میچربد.
۳. رسانههای اجتماعی به رایگان مخاطبان عظیمی در اختیارتان میگذارند
اگر دائما با رسانهها و پایگاههای متنوع ارتباط دارید، مخاطب برای خود جمع میکنید و به دیگران در اشتراکگذاری محتوایشان کمک میکنید، پس رسانههای اجتماعیِ ساختارمند میتوانند شیوهای موفقیتآمیز برای اشتراکگذاری محتوایتان باشد. با این حال اغلب ما برای چنین کارهایی وقت نمیگذاریم.
اگر مقالهی معرکهای در چنته دارید و آن را در شبکههای اجتماعیتان به اشتراک گذاشتهاید، ولی چندان کششی ایجاد نکردهاید شاید حالا وقت آن رسیده که دست در جیب خود کنید و کمی خرج کنید. ترویج پستتان با پرداخت هزینهی تشدید عرضهی تبلیغاتیِ آن میتواند محتوایتان را به میزان وسیعی و به شدت در معرض مخاطبان هدفتان قرار دهد. به عنوان نمونه، با پرداخت ۱۰ دلار میتوانید در Facebook بیشتر به چشم مخاطبان هدف خود بیایید. اگر محتوایتان همان قدر که فکر میکردید خوب باشد، پس باید آنجا به بار بنشیند و مخاطبانتان آزادانه با زدن دکمههای «میپسندم» (Like) و « اشتراکگذاری» (Share)، پستتان را بالا ببرند.
البته قبل از اینکه بخواهید پول خود را خرج تبلیغات کنید، حتما باید پستتان پیام مشخصی داشته باشد که مخاطبانتان را به سوی خود دعوت کند. گاهی همین که برندتان در معرض دید مخاطبان بیشتری باشد، هزینهی تبلیغات محتوایتان را توجیه میکند، در عین حال میتوان از این ابزار بهرهی بیشتری گرفت و به وسیلهی آن بازدیدکنندگان سایت خود را به ثبتنام برای دریافت خبرنامه یا تماشای دموی محصول ترغیب کرد.
بالاخره اینکه قبل از انتشار پستهای دیگر، حتما راهبرد محتوایی مشخص و مستحکمی پشت آنها تدارک ببینید. هیچچیز به اندازهی ارائهی ارزشی اصیل به مخاطبان هدفتان اهمیت ندارد، پس اول باید از نیازهای مخاطبان خود شناختی پیدا کنید تا بتوانید آنها را به قلاب بیندازید. در پایان به خاطر داشته باشید که اگر اهمیتی به این موارد ندهید، تنها آب در هاون کوبیدهاید.
برگرفته از: inc.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست